Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Fox, ne videh
Svejedno, jes da kasni bar godinu dana ali n8 je sad kompletno moćan aparat.
(Tutorial) Flash Symbian Belle on your Nokia N8 / youtube
pozz

(Tutorial) Flash Symbian Belle on your Nokia N8 / youtube
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
brxman, Anna nikako nije bolja od Belle. Belle je trnutno najbolje što Symbian ima da ponudi. Doduše, ja ću ipak sačekati oficijalni Belle, budući da vidim da u ovoj narodnoj verziji ima nekih bagova sitnih.
Vlada Zem, jel ti to na osnovu klipa pričaš, ili imaš jedan pa si i sam probao? ako jesi, reci mi kako se ponaša, radi li vibration feedback kad pritiskaš ekran, ima li reseta?
Vlada Zem, jel ti to na osnovu klipa pričaš, ili imaš jedan pa si i sam probao? ako jesi, reci mi kako se ponaša, radi li vibration feedback kad pritiskaš ekran, ima li reseta?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
araphel, na "osnovnoj" verziji Belle koja ima dostupna za skinuti ne radi vibracija prilikom pritiska, tacnije radi tek ne level 3 ali izuzetno slabo. E onda sam ja nasao CFW Belle u kojoj je ispravljen bug sa java aplikacijama i na kojoj je vibracija potpuno funkcionalna, koja prilikom koristenja ima uvijek 125-130MB RAM slobodno, ima slobodno 200MB na C particiji odnosnoj internoj memoriji telefona. Istina nema preinstalirane aplikacije Quickoffice i Adobe Reader ali to bar nije problem naci u danasnje vrijeme.
Jedini bug koji sam ja imao je da nakon izvjesnog koristenja jednostavno ne reaguje na pritiskanje tastera za fabricki task manager odnosno ulazak u meni ali ne znam zasto to dodje sebi nakon pokretanja Best TaskMan programa i izlaska iz njega.
U svakom slucaju ja sam vratio na oficijelnu Anna-u i takodje cekam oficijelnu Belle.
I da, sto se tice restarta meni nije ni jednom za par dana koristenja se restartovao. Dok kad je izasla ne-oficijelna verzija Anna-e to je dosta cesca pojava bila, cak je bar jednom dnevno se znao restartovati iz samo telefonu poznatog razloga. 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
deksicom, sa Nemesis Service Suite ne moze promijeniti product code na N8, pokusavao sam ja ali ne ide. Ne znam iskreno zasto bi i mijenjali product code kad ga samo moze flash-ovati preko Phoenix-a sa kojim god zelim FW nakon sto ga skine preko NaviFirm-a. Ne znam da li je procedura flash-ovanja sa phoenix-om objasnjena igdje na forumu ali pretpostavljam da jeste. Pozdrav
ljudi ajde molim vas pomoc, pogledajte u log-u da li imate log za packet data connections?
na tel koristim i netqin mguard i mobile security, kada tu udjem u log vidim neku konekciju na svakih 2-3 sata - picture message (trafic free) - nikakve sms poruke niti sam slao niti sam dobijao. Konekcija je od prilike 30kb, da li se jos nekom ovo desava. N8 regularni update na anna
na tel koristim i netqin mguard i mobile security, kada tu udjem u log vidim neku konekciju na svakih 2-3 sata - picture message (trafic free) - nikakve sms poruke niti sam slao niti sam dobijao. Konekcija je od prilike 30kb, da li se jos nekom ovo desava. N8 regularni update na anna
Huawei p30 aurora