Nokia E50
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
ogix, ne mogu da ti odgovorim na prvo pitanje, ali znam iz price od frendova da je zvuk zadovoljavajuci! A za kvalitet muzike dacu ti jedan primjer... to ti je isto kao da imas stojadina za auto i pitas se da li mozes na njemu nesto da doradis, da bi pretekao Merza...
Software postoji za ekvilajzere, ali da se poboljsa zvuk jos nisam cuo da to software moze da uradi... Software-ski problemi su druga prica i moraces malo da sacekas da vidis dok se malo ljudima fon "zagrije" u ruci... 
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Moram ovde da iznesem svoje zapazanje. Nisam koristio doticni FExplorer, video sam kod drugara na njegovom 3650, ali po meni vrlo ravnopravna alternativa, mozda cak i bolja je Y-Browser, a postoje jos i Y-Tools, pluginovi za text reader, zip manager i jos pojma nemam sta... Uglavnom odlican program, za koji za sada nemam zamerki!Jager napisao:ZA e50, svakako... a to sto bajagi nema aplikacija za nove symbiane ... u zadnje vreme nicu k`o pecurke posle kise!Jos samo da se vec pojavi i taj famozni FExplorer
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ogix, zvuk je uglavnom isti kao i kod vecine ostalih Symbian Nokia,nista spektakularno,uvek moze bolje...
Kvalitet muzike jedino mozes poboljsati konvertovanjem fajlova u neki kvalitetniji format i sa vecim bit-rate-om (a to znaci i malo vise zauzete memorije).
Software-skih problema zasada jos nema,a bilo bi super da ih nikad i ne bude
,kod moje E50 nema nikakvih smetnji,mada ima samo nekih 3 meseca...
Kvalitet muzike jedino mozes poboljsati konvertovanjem fajlova u neki kvalitetniji format i sa vecim bit-rate-om (a to znaci i malo vise zauzete memorije).
Software-skih problema zasada jos nema,a bilo bi super da ih nikad i ne bude
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Pa ako ti je bitno da ima velik ekran uzmi E61 ili neki fon iz P serije.
Juce sam gledao i drzao u rukama E50, fon je bas extra, manji je nego ostali symbian telefoni i kompaktan, deluje kvalitetno ali mu je ekran nekako malesan i slova su sva sitna. To mu je najveca mana po meni.
Juce sam gledao i drzao u rukama E50, fon je bas extra, manji je nego ostali symbian telefoni i kompaktan, deluje kvalitetno ali mu je ekran nekako malesan i slova su sva sitna. To mu je najveca mana po meni.
and justice for all...
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
I am sticking with the E!!!
Ne znam, nekako mi se taj N73 ne svidja, igrao sam se sa njim pola sata u prodavnici, jako mi se nije svideo. Sto se E serije tiche (60/61 pre svega) to je bila ljubav na prvi pogled. Naravno, tvoje pare, tvoja je poslednja. Puno srece u izboru.
Ne znam, nekako mi se taj N73 ne svidja, igrao sam se sa njim pola sata u prodavnici, jako mi se nije svideo. Sto se E serije tiche (60/61 pre svega) to je bila ljubav na prvi pogled. Naravno, tvoje pare, tvoja je poslednja. Puno srece u izboru.
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
brd ako ikako mogu da pripomognem, moj glas ide za E1. Ne zato sto ga i ja imam, nego zbog zaista mocnog aparata koji pleni svojim izgledom, funkcijama... ma svime. E50 je stvarno lep, simpatican, lepo odradjen, ali izgleda i previse obicno. Sa E61 gde god se pojavis svi se zabezeknu, pa onda krecu zajedljivi komentari: jel to TV, jel nosis laptop sa sobom, jel to neki veliki digitron... ja sam vec navikao i samo se nonsalantno nasmesim, ali znam da mi u dubini dushe vecina zavidi, a ponajvise zato sto ja znam sa telefonima, i svi znaju da ja jedini znam sta nosim sa sobom. Bas zvuchi prepotentno jel da ?
I jos jedan adut za E61, uradjen je od METALA, tj. legura Magnezijuma!!! Imas i zaista strava futrole za njega tipa crystal case ili aluminium carrying case koje mi je doneo burazer iz Deutschland. Ovde kod nas nema ni za lek, svi se krste kad vide fon.
I jos jedan adut za E61, uradjen je od METALA, tj. legura Magnezijuma!!! Imas i zaista strava futrole za njega tipa crystal case ili aluminium carrying case koje mi je doneo burazer iz Deutschland. Ovde kod nas nema ni za lek, svi se krste kad vide fon.