Nokia E50

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

ogix, ne mogu da ti odgovorim na prvo pitanje, ali znam iz price od frendova da je zvuk zadovoljavajuci! A za kvalitet muzike dacu ti jedan primjer... to ti je isto kao da imas stojadina za auto i pitas se da li mozes na njemu nesto da doradis, da bi pretekao Merza... :D Software postoji za ekvilajzere, ali da se poboljsa zvuk jos nisam cuo da to software moze da uradi... Software-ski problemi su druga prica i moraces malo da sacekas da vidis dok se malo ljudima fon "zagrije" u ruci... :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Post od drgrabez »

Da li podrzava Java aplikacije?-u specifikacijama na sajtu ne pise nista?!
inace telefon sam danas drzao u radnji i planiram veoma skoro da ga posedujem.
live long and prosper

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Jager napisao:ZA e50, svakako... a to sto bajagi nema aplikacija za nove symbiane ... u zadnje vreme nicu k`o pecurke posle kise! :) Jos samo da se vec pojavi i taj famozni FExplorer :)
Moram ovde da iznesem svoje zapazanje. Nisam koristio doticni FExplorer, video sam kod drugara na njegovom 3650, ali po meni vrlo ravnopravna alternativa, mozda cak i bolja je Y-Browser, a postoje jos i Y-Tools, pluginovi za text reader, zip manager i jos pojma nemam sta... Uglavnom odlican program, za koji za sada nemam zamerki!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

drgrabez, radiće ti sve Java aplikacije... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

ogix, zvuk je uglavnom isti kao i kod vecine ostalih Symbian Nokia,nista spektakularno,uvek moze bolje...
Kvalitet muzike jedino mozes poboljsati konvertovanjem fajlova u neki kvalitetniji format i sa vecim bit-rate-om (a to znaci i malo vise zauzete memorije).
Software-skih problema zasada jos nema,a bilo bi super da ih nikad i ne bude :wink: ,kod moje E50 nema nikakvih smetnji,mada ima samo nekih 3 meseca...

malisa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 30. Sep 2006. 20:38
Kontakt:

Post od malisa »

Telefon je exra! Imao sam N70 pa sam prodao,pa uzeo N73 preko telenora i njega prodao i sada imam e50... sasvim sam zadovoljan sa telefonom.. odnos cena-kvalitet 10
Mobil Manijak*

23
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 20:01

Post od 23 »

malisa napisao:Telefon je exra! Imao sam N70 pa sam prodao,pa uzeo N73 preko telenora i njega prodao i sada imam e50... sasvim sam zadovoljan sa telefonom.. odnos cena-kvalitet 10
Kakav je e50 u odnosu na n70,koji ti se vise svidja?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Što reče Nina radiće, ali šteta je na takav fon stavljati nešto što zauzima manje od pola njegovog ekrana.
A znate šta tek jadno izgleda? Java igrica na e61. Juče sam probao. Gre'ota!!!

:)

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 23:24

Post od brd »

ja se dvoumim izmedju ovog telefona i n71, jel' po vama n71 vredi toliko vise koliko je skuplja?ja volim ove telefone pre svega zbog symbiana i dobrih ekrana, dok mi kamera toliko nije ni vazna, vise volim da imam puno dobrih aplikacija!i koliko je manji ekran nego na n71?

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Pa ako ti je bitno da ima velik ekran uzmi E61 ili neki fon iz P serije.
Juce sam gledao i drzao u rukama E50, fon je bas extra, manji je nego ostali symbian telefoni i kompaktan, deluje kvalitetno ali mu je ekran nekako malesan i slova su sva sitna. To mu je najveca mana po meni. :roll:
and justice for all...

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brd »

ja trenutno imam 6630, pa me interesuje koliko je manji ekran e50, ostalo mi je ok!cak mi se i svidja ovaj telefon, nekako izgleda elegantno!kad kazes da mu je ekran mali, jel' mislis da deluje nekako izduzeno ili tako nesto?

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ekran mu je samo malo uzhi....duzhina ista!!zato mozhda deluje izduzheno! ja chuo da su malo sitnija slova al da je prikaz mnogo bolji zbog dobre rezolucije

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

brd, mislim d ti i nije neki izbor za menjanje ali ako si sklon menjanju samo napred.. mislim da ne dobijas nista toliko razlicito sto bi me podstaklo za menjanje.. sad ti razmisli..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brd »

pa bas nesto i nisam skolon menjanju, ali zelim da promenim 6630 za nesto drugo, sta mi onda preporucujes, ako nisi za e50?(e50 je samo deo mog uzeg izbora+n70+n71+e70+sony erickson k800i)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

pa reci nam sta tebi ustvari treba, telefon za sta?

a iz ovog izbora bez razmisljanja k800 imas sve ali bas sve i ako ga zamenis za 6630 pravis dobar potez!!
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Symbian da menja za dumbphone? Hmmm, ja bih isao na E60 recimo, moze i E70, ako volis telefone na preklapanje. N70 je takodje odlican fon... Neces da se zeznes.

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brd »

krajnja nedoumica mi je izmedju n73 i e70!raazmisljam izmedju ova dva modela i ne mogu da odlucim!n73 sam imao prilike da drzim u ruci i stvarno je jako dobar, a e70 mi nekako mocno izgleda!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

I am sticking with the E!!!
Ne znam, nekako mi se taj N73 ne svidja, igrao sam se sa njim pola sata u prodavnici, jako mi se nije svideo. Sto se E serije tiche (60/61 pre svega) to je bila ljubav na prvi pogled. Naravno, tvoje pare, tvoja je poslednja. Puno srece u izboru.

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brd »

definitivno e serija, pre svega zbog kvalitetnije izrade(e50) i nesto sto je mnogo dobro(e61)!moram sto pre da odlucim!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

brd ako ikako mogu da pripomognem, moj glas ide za E1. Ne zato sto ga i ja imam, nego zbog zaista mocnog aparata koji pleni svojim izgledom, funkcijama... ma svime. E50 je stvarno lep, simpatican, lepo odradjen, ali izgleda i previse obicno. Sa E61 gde god se pojavis svi se zabezeknu, pa onda krecu zajedljivi komentari: jel to TV, jel nosis laptop sa sobom, jel to neki veliki digitron... ja sam vec navikao i samo se nonsalantno nasmesim, ali znam da mi u dubini dushe vecina zavidi, a ponajvise zato sto ja znam sa telefonima, i svi znaju da ja jedini znam sta nosim sa sobom. Bas zvuchi prepotentno jel da ? :lol: 8) :P
I jos jedan adut za E61, uradjen je od METALA, tj. legura Magnezijuma!!! Imas i zaista strava futrole za njega tipa crystal case ili aluminium carrying case koje mi je doneo burazer iz Deutschland. Ovde kod nas nema ni za lek, svi se krste kad vide fon.

Odgovori