Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Dosta ljudi zaboravlja da napomene jos jedan plus na ovom sjajnom telefonu a toje kakav zvuk pravi pri snimanju video zapisa!!!!!!Pa to nema nijedna druga marka telefona pa neka imai sjajan video kada snima ali zvuk se necuje ni 1/3 kao kod ovog fona.Sjajan ACC format daje sjajan ugodjaj upotpunuje video zapis! :)
>> N7100 <<

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

Demian, pa to ti je svakako stvar audio formata.. poredjenja radi, na kom formatu je lepsi zvuk mp3 ili mid :lol: :lol:

sve ide vremenom i sve se vremenom usavrsava pa i audio na video zapisima..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18

Post od dentomaster »

Moze pomoc.Apdejtovao sam na 5.0638.3.0.1 to je najnoviji i onda su se pojavili problemi>ne mogu da iskljucim call divert, kad proverim stanje all voice calls-divert not active,if busy-active for voice calls,if not answered-not act,if out of reach-active i if not available nudi cancel sto ja odradim i nista ,ona dva ostaju aktivna isto i kad ih pojedinacno deaktiviram.Dakle if busy i if out of reach nikako da deaktiviram.Zna li neko kako. :( :( :angry:

alek67
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 21:13

Post od alek67 »

molim vas recite mi gde mogu za nokiju n70 naci italijanski jezik??i kada se ukljuci kamera,zasto nije slika preko celog ekrana nego se vidi gore signal i pise fotoaparat,sto zauzima dosat prostrora.postoji li mogucnost da bude preko celog ekrana dok se slika?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

alek67, nisam cuo za program koji to omogucava a ovako sistemski ne mozes da namestis da ti slika bude preko celog ekrana..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

dentomaster, to je možda zato što je na mreži namešteno preusmeravanje poziva kada nisi dostupan, da bi ti oni posle poslali poruku ko te tražio i slično .... mislim da ni na mojoj nokiji 6630 to ne može da se isključi...

pozdrav...

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18

Post od dentomaster »

b_udder,upravu si, bar na 064 ta opcija stoji,ali interesantno,ninolina mi je savotovala da proverim da li stvarno divertuju i .... ne. Medjutim sada mi je druga briga-zeleo bih da azuriram imenik u kome je recimo oko 1000 br i voleo bih da vecina imaju photo id,instalirao san FSCaller.Problem je sto se u galeriji ne mogu otvarati folderi tako da recimo 500 kontakt slika ce mi se stalno vrteti sa ostalima.Ako otvorim album pod imenom kontakti, slike se pojavljuju i u njemu ali ostaju i da se vrte sa ostalima-znaci ima po dve -izbrisem u galeriji brise se u albumu i FSC.Kako da sad ja ovo elegantno azuriram-da mi kontakti budu u jednom folderu i da se ne mesaju sa ostalim slikama.Probao sam i sa memorijom telef. da tamo ubacim sliku i to izgleda -nisam siguran -nije lose.Ona se takodje pojavi u galeriji ,tu je obrisem ,nestaje i na fon memory ali ako je vec vezana preko FSC izgleda se pojavljuje pri pozivu.Kako ste vi-bilo ko -to sredili.U stvari mislim da galeriju treba shvatiti kao mesto gde su sve slike ali za pregledanje svakako formirati albume-onda ne shvatam cemu one silne slike koje se vrte.....

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dentomaster, u Galeriji nećeš moći da podesiš da ti se pokazuju samo neke slike, niti da stvaraš Albume koji se neće automatski prikazivati sa svim ostalim slikama...Ja Galeriju i ne koristim za pregled slika, već sam instalirala PhotoRite.Viewer.v5.2.5. i Resco.Photo.Viewer.v4.31....s nijma se mnogo brže učitavaju i otvaraju slike, a i postoji mogućnost formiranja foldera i samo kad otvoriš određeni folder, u tvom slučaju Kontakti, tada ćeš i videti te slike... :wink: :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Izvinjavam se ako vec ovakva poruka postoji, zaista nisam imala puno vremena da pretrazujem ovaj sjajni forum... Treba mi aplikacija za N70 koja blokira dolazece pozive sa odredjenog broja, ako biste mogli neku da mi preporucite. Unapred hvala...

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 23:24

Post od brd »

na primer advanced call manager!meni radi sasvim solidno!
imam jedan problem, to sam danas primetio, nije bilo tako ranije.kada imam dolazni poziv i taj broj imam u imeniku, ne vidi mi se broj telefona, vec samo ime i ispod pise calling!do sada mi nije bilo,tako, a mislim da nisam nista dirao!u cemu je tu problem i kako da ga resim?koristim 064 broj, ali sam probao i sa 063 i isto je!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

brd, pa sigurno je program nesto pobrljavio,probaj da ga reinstaliras,trebalo bi da tada ok radi!
D500&E71

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brd »

ne razumem koji program, svi programi mi rade normalno, ali mi se ne vidi broj sa kojeg imam poziv, ako mi se taj nalazi u imeniku, meni nije aktivan ni jedan program!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

brd, pa verovatno adv call mngr jer on jedini ima veze sa pozivima,tj on ti obradjuje dolazne pozive,pa je verovatno do njega.
D500&E71

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brd »

uradio sam to, ali opet isto, stvarno neznam sta je!nema neko podesavanje na telefonu, ili tako nesto!

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Hvala na preporuci brd... nadjoh... evo da preporucim jos jedan - BlackList, isto prilicno dobro radi.
Jos jednom hvala!

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 24. Mar 2006. 00:56

Post od sony »

U inbox-u i poslati porukama, kad se otvore ne pise vrijeme nego se mora otici u options pa message details! Tolika procedura da se samo vidi vrijeme poruke. To nisam jos ni na jedno tel vidio, uvijek dok se cita sms pise vrijeme u toj poruci.... Moze li se pojednostaviti?
I isto kad hoces da upises neciji broj kome saljes a nemas ga u imenku, prvo idu slova a ne brojevi??? pa moras na ovolku pa prebaciti na mod za broje....???

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

NE moze se pojednostaviti,a ne vidim sta ti je tesko da pritisnes # na pola sekunde da promenis upis slova u brojeve,ionako je logicnije da se 95% poruka salje ljudima iz imenika pa bi bilo pogresno da su brojevi default umesto slova!? :roll:
Pozdrav 8)

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 24. Mar 2006. 00:56

Post od sony »

A nisi mi odgovorio ovo za vrijeme ?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Lomnica_city napisao:NE moze se pojednostaviti,a ne vidim sta ti je tesko da pritisnes # na pola sekunde da promenis upis slova u brojeve,ionako je logicnije da se 95% poruka salje ljudima iz imenika pa bi bilo pogresno da su brojevi default umesto slova!? :roll:
Pozdrav 8)
Citaj pazljivije pre nego sto kazes da ti jos uvek dugujem objasnjenje!! ;)
Pozdrav 8)

dabox
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 02:40

Post od dabox »

Ljudi jel moguce da Lomnica ima 2650 poruka :? ,ja ti skidam kapu.Bicu kratak,bash za Lomnicu pitnje,koja je najnovija ver.softwera za N70,a koja najbolja,pretpostavljam da zanash.Pozdrav i Hvala

Odgovori