Nokia N70
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Dosta ljudi zaboravlja da napomene jos jedan plus na ovom sjajnom telefonu a toje kakav zvuk pravi pri snimanju video zapisa!!!!!!Pa to nema nijedna druga marka telefona pa neka imai sjajan video kada snima ali zvuk se necuje ni 1/3 kao kod ovog fona.Sjajan ACC format daje sjajan ugodjaj upotpunuje video zapis! 

>> N7100 <<
						- 
				dentomaster
- Neredovni učesnik 
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
Moze pomoc.Apdejtovao sam na 5.0638.3.0.1 to je najnoviji i onda su se pojavili problemi>ne mogu da iskljucim call divert, kad proverim stanje all voice calls-divert not active,if busy-active for voice calls,if not answered-not act,if out of reach-active i if not available nudi cancel sto ja odradim i nista ,ona dva ostaju aktivna isto i kad ih pojedinacno deaktiviram.Dakle if busy i if out of reach nikako da deaktiviram.Zna li neko kako.  

- 
				dentomaster
- Neredovni učesnik 
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
b_udder,upravu si, bar na 064 ta opcija stoji,ali interesantno,ninolina mi je savotovala da proverim da li stvarno divertuju i .... ne. Medjutim sada mi je druga briga-zeleo bih da azuriram imenik u kome je recimo oko 1000 br i voleo bih da vecina imaju photo id,instalirao san FSCaller.Problem je sto se u galeriji ne mogu otvarati folderi tako da recimo 500 kontakt slika ce mi se stalno vrteti sa ostalima.Ako otvorim album pod imenom kontakti, slike se pojavljuju i u njemu ali ostaju i da se vrte sa ostalima-znaci ima po dve -izbrisem u galeriji brise se u albumu i FSC.Kako da sad ja ovo elegantno azuriram-da mi kontakti budu u jednom folderu i da se ne mesaju sa ostalim slikama.Probao sam i sa memorijom telef. da tamo ubacim sliku  i to izgleda -nisam siguran -nije lose.Ona se takodje pojavi u galeriji ,tu je obrisem ,nestaje i na fon memory ali ako je vec vezana preko FSC izgleda se pojavljuje pri pozivu.Kako ste vi-bilo ko -to sredili.U stvari mislim da galeriju treba shvatiti kao mesto gde su sve slike ali za pregledanje svakako formirati albume-onda ne shvatam cemu one silne slike koje se vrte.....

- Ninolina
- Moderator 
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
dentomaster, u Galeriji nećeš moći da podesiš da ti se pokazuju samo neke slike, niti da stvaraš Albume koji se neće automatski prikazivati sa svim ostalim slikama...Ja Galeriju i ne koristim za pregled slika, već sam instalirala PhotoRite.Viewer.v5.2.5. i Resco.Photo.Viewer.v4.31....s nijma se mnogo brže učitavaju i otvaraju slike, a i postoji mogućnost formiranja foldera i samo kad otvoriš određeni folder, u tvom slučaju Kontakti, tada ćeš i videti te slike...  

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						na primer advanced call manager!meni radi sasvim solidno!
imam jedan problem, to sam danas primetio, nije bilo tako ranije.kada imam dolazni poziv i taj broj imam u imeniku, ne vidi mi se broj telefona, vec samo ime i ispod pise calling!do sada mi nije bilo,tako, a mislim da nisam nista dirao!u cemu je tu problem i kako da ga resim?koristim 064 broj, ali sam probao i sa 063 i isto je!

imam jedan problem, to sam danas primetio, nije bilo tako ranije.kada imam dolazni poziv i taj broj imam u imeniku, ne vidi mi se broj telefona, vec samo ime i ispod pise calling!do sada mi nije bilo,tako, a mislim da nisam nista dirao!u cemu je tu problem i kako da ga resim?koristim 064 broj, ali sam probao i sa 063 i isto je!
U inbox-u i poslati porukama, kad se otvore ne pise vrijeme nego se mora otici u options pa message details! Tolika procedura da se samo vidi vrijeme poruke. To nisam jos ni na jedno tel vidio, uvijek dok se cita sms pise vrijeme u toj poruci.... Moze li se pojednostaviti?
I isto kad hoces da upises neciji broj kome saljes a nemas ga u imenku, prvo idu slova a ne brojevi??? pa moras na ovolku pa prebaciti na mod za broje....???

I isto kad hoces da upises neciji broj kome saljes a nemas ga u imenku, prvo idu slova a ne brojevi??? pa moras na ovolku pa prebaciti na mod za broje....???
- Lomnica_city
- Expert 
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert 
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Citaj pazljivije pre nego sto kazes da ti jos uvek dugujem objasnjenje!!Lomnica_city napisao:NE moze se pojednostaviti,a ne vidim sta ti je tesko da pritisnes # na pola sekunde da promenis upis slova u brojeve,ionako je logicnije da se 95% poruka salje ljudima iz imenika pa bi bilo pogresno da su brojevi default umesto slova!?
Pozdrav

Pozdrav

,ja ti skidam kapu.Bicu kratak,bash za Lomnicu pitnje,koja je najnovija ver.softwera za N70,a koja najbolja,pretpostavljam da zanash.Pozdrav i Hvala
 ,ja ti skidam kapu.Bicu kratak,bash za Lomnicu pitnje,koja je najnovija ver.softwera za N70,a koja najbolja,pretpostavljam da zanash.Pozdrav i Hvala