Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
dabox, evo znam i ja, pa ću ti odgovoriti dok Lomnica ne dođe... ...poslednja verzija je V 5.0638.3.0.1 18-09-06 RM-84...ali i prethodne dve ...V 5.0616.2.0.3 kao i V 5.0609.2.0.1...su stabilne i nećeš s njima imati problema...ono što je važno za najnoviji firmware je da je Nokia u njemu promenila kod za restart iz dodatnih aplikacija koji će raditi samo na najnovijim verzijama programa za N70 i to iz Smart Settingsa 1.14 i iz Opmana...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
na ovom fonu je nemoguce videti trajanje pojedinih razgovora,ima samo vreme razgovora i kad se udje u log, duration poslednjeg-nikako ponaosob-mislim nije nesto, ali malo nervira s obzirom da mnogo gori tel to imaju.PS. Resco Photo Viewer je super-hvala Nina.Pozdrav.
dentomaster, kako nema trajanje pojedinih razgovora kad IMA??? Idi u Menu/My own/Log...kad uđeš u Log idi džojstikom na desno...tu ćeš naći sve pozive sa trajanjem, sve SMSove itd...A podesi i u Options/Settings pa pod Log duration stavi 10 days ili 30 days...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Opasna ova Nina,hvala delija si Nego kad bi josh znala sto mi neradi N70 sa mojom,i druim o63 karticama,a sa 64 radi bez problema bio bik ti zahvalan I onaj u servisu se zapanjio,i ostao je da se maltretira sa njim,pa cemo videti.Nadam se da mu ima smpasa ili cu morati na bel200 direkt.Eto pozdrav
dakle Nina svaka cast ,eto ima gore u log-u ikonica i strelica u toolbaru ali nije mi palo napamet. U svakom slucaju postoji kompletan zapis in/out,trajanje razgovora,broj,sms.received,sent kb ....cool.Narocito kad podesis 30dana ,za postpaid, imas kompletan listing da uporedis sa onim koji ti salje mts.
Ninolina legendo sta da uradim da definisem tj podesavanje čet a i dali to ide i kako tj dali je skupo dali ti imas ta podesavanja u svojoj N70 mnogo hvala unapred
dabox napisao:sto mi neradi N70 sa mojom,i druim o63 karticama,a sa 64 radi bez problema
Za ovo ne znam tačno šta bi moglo biti...kao da je kodiran za 064 mrežu... a jel to tako od momenta kad si ga kupio ili se odjednom desilo? Jesi kupio polovan ili nov fon?
kroko035 napisao:sta da uradim da definisem tj podesavanje čet a i dali to ide i kako tj dali je skupo
Jel to misliš na Chat koji je defaultno instaliran u telefonu? Ako na to misliš ja to nisam ni pokušavala da podesim...za Chat koristim IM+, Agile messenger i Turbo MSN...a što se tiče potrošnje ona se meri u količini prenetih podatatka...i nije baš preterano skupo...ali ipak košta...nisam tačno merila koliko, ali eto izmeriću...
Da li je ikako moguce u "Go to" ubaciti shortcut za aplikacije kao na pr. za kalendar,notes,inbox,galerija ali recimo odmah u slike i sl.Mislim, to bi jos malo prosirilo izbor u stendby modu tako sto bi se postavila ikona go to a u njoj jos par najcesce koriscenih. Koliko ja vidim Add to "Go to" ima samo na krajnjem fajlu-slika,pesma... :|Pozdrav
Jeste na to mislim jer sam otvarao opcije i vidim da postoji po defaultu a sa 064 mislim da to nebi trebalo da bude skupo ali naravno kolicina podataka primljena ili poslata .
Dali je taj turbo MSN free i ima li ga za simbian ili ?
Dali ga imas i dali bih mogao da ga dobijem na pp ljubim ti ručicu zlatnu kojom kucaš tastaturu!
dentomaster, Pokušaj sa programom Smart Settings 1.14...s njim takođe možeš da praviš prečice i on se po instalaciji smešta na levi taster u stand by-u...a preko appmana možeš bilo koju aplikaciju da staviš u Go to...ipak prvo pokušaj sa Smartom jer je praktičniji...
ako je non stop aktivan neki program(handy taskman), da li baterija traje krace?nesto mi mnogo kratko traje baterija u poslednje vreme, a ovaj program sam skoro instalirao!naravno, normalno koristim telefon!
ovo je osetno, evo danas na primer, desetak minuta razgovora, malo gprs i jos ponesto(jedna slika) i otisla pola baterija, tesko da ce da izgura ceo dan sutra(mala greska, mislio sam na danas, proslo je 12 sati).mislim da pri ovakvom koriscenju, minimum je 2 dana(ako ne i vise)!
I ja imam probleme sa n70. Kabl za slusalice i USB tesko ulaze u telefon, a jos teze se vade. Da li je to normalno za ovaj telefon?Da li neko mozda zna gde moze da se nabavi futrola za n70?Unapred hvala.
dlole _m probaj da iskrivis polugu tj ulaz na gore kada guras onda ce lako da ulazi tj normalno inace to tako i treba da nebi ispadao u normalnom polozaju kada zabravi!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.