Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dabox, evo znam i ja, pa ću ti odgovoriti dok Lomnica ne dođe... :D ...poslednja verzija je V 5.0638.3.0.1 18-09-06 RM-84...ali i prethodne dve ...V 5.0616.2.0.3 kao i V 5.0609.2.0.1...su stabilne i nećeš s njima imati problema...ono što je važno za najnoviji firmware je da je Nokia u njemu promenila kod za restart iz dodatnih aplikacija koji će raditi samo na najnovijim verzijama programa za N70 i to iz Smart Settingsa 1.14 i iz Opmana... :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18

Post od dentomaster »

na ovom fonu je nemoguce videti trajanje pojedinih razgovora,ima samo vreme razgovora i kad se udje u log, duration poslednjeg-nikako ponaosob-mislim nije nesto, ali malo nervira s obzirom da mnogo gori tel to imaju.PS. Resco Photo Viewer je super-hvala Nina.Pozdrav. :dry:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dentomaster, kako nema trajanje pojedinih razgovora kad IMA??? Idi u Menu/My own/Log...kad uđeš u Log idi džojstikom na desno...tu ćeš naći sve pozive sa trajanjem, sve SMSove itd...A podesi i u Options/Settings pa pod Log duration stavi 10 days ili 30 days... :roll: :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dabox
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 02:40

Post od dabox »

Opasna ova Nina,hvala delija si :wink: Nego kad bi josh znala sto mi neradi N70 sa mojom,i druim o63 karticama,a sa 64 radi bez problema bio bik ti zahvalan :unsure: I onaj u servisu se zapanjio,i ostao je da se maltretira sa njim,pa cemo videti.Nadam se da mu ima smpasa ili cu morati na bel200 direkt.Eto pozdrav :wink: 8)

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od dentomaster »

dakle Nina svaka cast ,eto ima gore u log-u ikonica i strelica u toolbaru ali nije mi palo napamet. :oops: U svakom slucaju postoji kompletan zapis in/out,trajanje razgovora,broj,sms.received,sent kb ....cool.Narocito kad podesis 30dana ,za postpaid, imas kompletan listing da uporedis sa onim koji ti salje mts. :) :D

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Ninolina legendo sta da uradim da definisem tj podesavanje čet a i dali to ide i kako tj dali je skupo dali ti imas ta podesavanja u svojoj N70 :wink: mnogo hvala unapred :D :blinky:
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dabox napisao:sto mi neradi N70 sa mojom,i druim o63 karticama,a sa 64 radi bez problema
Za ovo ne znam tačno šta bi moglo biti...kao da je kodiran za 064 mrežu... a jel to tako od momenta kad si ga kupio ili se odjednom desilo? Jesi kupio polovan ili nov fon?
kroko035 napisao:sta da uradim da definisem tj podesavanje čet a i dali to ide i kako tj dali je skupo
Jel to misliš na Chat koji je defaultno instaliran u telefonu? Ako na to misliš ja to nisam ni pokušavala da podesim...za Chat koristim IM+, Agile messenger i Turbo MSN...a što se tiče potrošnje ona se meri u količini prenetih podatatka...i nije baš preterano skupo...ali ipak košta...nisam tačno merila koliko, ali eto izmeriću... ;)

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od dentomaster »

Da li je ikako moguce u "Go to" ubaciti shortcut za aplikacije kao na pr. za kalendar,notes,inbox,galerija ali recimo odmah u slike i sl.Mislim, to bi jos malo prosirilo izbor u stendby modu tako sto bi se postavila ikona go to a u njoj jos par najcesce koriscenih. Koliko ja vidim Add to "Go to" ima samo na krajnjem fajlu-slika,pesma... :uhuh: :|Pozdrav

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kroko035 »

Jeste na to mislim jer sam otvarao opcije i vidim da postoji po defaultu a sa 064 mislim da to nebi trebalo da bude skupo ali naravno kolicina podataka primljena ili poslata . :blinky:
Dali je taj turbo MSN free i ima li ga za simbian ili ? :ohmy:
Dali ga imas i dali bih mogao da ga dobijem na pp ljubim ti ručicu zlatnu kojom kucaš tastaturu! :D :roll:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zemo,TurboMSN jeste"free" (mozda i nije po defaultu ali...) :D i ima ga za Symbian,lako ces ga naci a ako ne uspes javi mi i poslacu ti!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dentomaster, Pokušaj sa programom Smart Settings 1.14...s njim takođe možeš da praviš prečice i on se po instalaciji smešta na levi taster u stand by-u...a preko appmana možeš bilo koju aplikaciju da staviš u Go to...ipak prvo pokušaj sa Smartom jer je praktičniji... 8)

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kroko035 »

Evo sad ga skidam sa maila hvala Ninolina carica si :roll: :wink:
Zemo hvala i tebi javi se kada si u Jagodini? :D 8)

djape korleone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 18:20

Post od djape korleone »

moze li neko da okaci neki video klip snimljen ovim telefonom,od ljudi koji ga imaju..?

aj molim vas

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 23:24

Post od brd »

ako je non stop aktivan neki program(handy taskman), da li baterija traje krace?nesto mi mnogo kratko traje baterija u poslednje vreme, a ovaj program sam skoro instalirao!naravno, normalno koristim telefon!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

brd, pa svakako da veliki broj pozadinski aktivnih aplikacija ili programa vuče više baterije...ali ne bi trebalo da to bude mnogo osetno... 8)

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brd »

ovo je osetno, evo danas na primer, desetak minuta razgovora, malo gprs i jos ponesto(jedna slika) i otisla pola baterija, tesko da ce da izgura ceo dan sutra(mala greska, mislio sam na danas, proslo je 12 sati).mislim da pri ovakvom koriscenju, minimum je 2 dana(ako ne i vise)!

Sava Savanović
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
:: RedmiNote3Pro

Post od Sava Savanović »

Kakav je 3G na N70.Vredi li zamena za N6630?Kako radi prednja 0.3Mpxl kamerica :smutny: ..kakav je odziv..i ako može ukratko mali rezime o 3G na N70..
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brd »

koji punjace koristite za n70?mislim da imam problema sa punjacem!jel' moze to da utice na trajanje baterije?

djole_m
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Feb 2007. 15:33

Post od djole_m »

I ja imam probleme sa n70. Kabl za slusalice i USB tesko ulaze u telefon, a jos teze se vade. Da li je to normalno za ovaj telefon?Da li neko mozda zna gde moze da se nabavi futrola za n70?Unapred hvala.

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kroko035 »

dlole _m probaj da iskrivis polugu tj ulaz na gore kada guras onda ce lako da ulazi tj normalno inace to tako i treba da nebi ispadao u normalnom polozaju kada zabravi! :wink:

Odgovori