Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 13:16
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
samo-partizan, probaj ovaj ja ga ne koristim ali pise da ima 3d vizualizaciju a podrzava video i audio formate (3gpp, mpeg-4, h.263, AVC, Windows Media, RealMedia, AAC, AAC+, WMA, MP3, AMR, QCELP) , pa mi javi 
pvPlayer
za admin: nije crack
da li je neko probao da izmijeni font i ako jeste imali kakvih nezeljenih pojava
Izmenio i spojio:gameforce:link vodi ka warez sajtu,ne postuj 2 poruke uzastopno!

pvPlayer
za admin: nije crack
da li je neko probao da izmijeni font i ako jeste imali kakvih nezeljenih pojava

Izmenio i spojio:gameforce:link vodi ka warez sajtu,ne postuj 2 poruke uzastopno!
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Features:
Scanning and decoding barcodes
Saving decoded bar codes in phone data base
Saving title name, price and description for scanned thing
Descriptions of work:
In scanning mode the BCReader every second automatically makes a snapshot and is trying to decode it and you don't need to do anything. If decoding was successful the BCReader shows title name and price for scanned thing if this thing already exist in phone's database. If the barcode was scanned first time then BCReader will offer to enter title name, price and description.
Mada vishe je zazanje nego shto radi..
Scanning and decoding barcodes
Saving decoded bar codes in phone data base
Saving title name, price and description for scanned thing
Descriptions of work:
In scanning mode the BCReader every second automatically makes a snapshot and is trying to decode it and you don't need to do anything. If decoding was successful the BCReader shows title name and price for scanned thing if this thing already exist in phone's database. If the barcode was scanned first time then BCReader will offer to enter title name, price and description.
Mada vishe je zazanje nego shto radi..
E ljudi videh onu NOkiju 6290 i mnogo mi se svideo softver, pa bi da pitam da li je moguce da se promeni product code, i da se product code od 6290 stavi u N73, pa da se instalira softver od 6290 na N73. Ja sam menjao product code i sada imam N73 ME softver. To mi je palo na pamet jer imaju iste ekrane iste velicine, pa ako bi dosao do product coda od 6290 mozda bih mogao da imam taj softver. I jos jedna stvar: video sam da ima novi softver za N73 ME pod oznakom 3.0649.0.0.31, pa me interesuje da to nije isti softver koji je u 6290. Hvala unapred posto mi veoma treba taj softev jer je odlican!!!
Uskoro: P990i + 2 GB
-
- Redovni učesnik
10.02.2007 :: 10:52 h :: IP > 195.252.87.93 :: 256245
Imam 3 pitanja vezano za n73: 1.Kako mogu da se dodele melodije za svaki kontakt posebno,dali je to moguce uz neki program? 2.Dali mogu da se zakljucavaju folderi u GALLERIJI ili moraju bas svi da se vide odjednom!! 3.Kako moze da se prebaci neki film a da ne zauzima 7000mb?Moze 3gp to znam,dali divx manje zauzima,uspeo sam da prebacim ceo film iz avi-a u mpg4 ali zauzima 880 mb? Nek pise neko ovde ili na mejl? zookkita@beotel.net
Imam 3 pitanja vezano za n73: 1.Kako mogu da se dodele melodije za svaki kontakt posebno,dali je to moguce uz neki program? 2.Dali mogu da se zakljucavaju folderi u GALLERIJI ili moraju bas svi da se vide odjednom!! 3.Kako moze da se prebaci neki film a da ne zauzima 7000mb?Moze 3gp to znam,dali divx manje zauzima,uspeo sam da prebacim ceo film iz avi-a u mpg4 ali zauzima 880 mb? Nek pise neko ovde ili na mejl? zookkita@beotel.net
-
- Redovni učesnik
-
- Redovni učesnik