Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jan 2007. 23:39

Post od SpawN »

megatron, pazi moze biti da je njegov br postavljen za private iliti zasticen mu je pa ne mozes da ga vidis ali ako ga nema u dialed nbs. upalis i ugasis tel i sve bude ok to mi se desavalo na n70 jednom ali sam to odma zavrsio!nista strasno.... 8)

vanplanetarno
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 13:16

Post od vanplanetarno »

Gde mogu da skinem free Agile messenger za N73 ili ako neko mozze da mi poshalje link na pp ..

POzz.

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

vanplanetarno, tesko ces da pronadjes takav Agile Messenger na takav nisam dosad naisao svi ce placaju :wink:

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Moze li se premotavati video u Real Playeru i kako.I dali ima neki MP3 player koji ima neke vizualne efekte.

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

video moze da se premotava u real playeru.....gore-dole je valjda za jachinu zvuka a levo-desno je premotavanje! a za mp3 player ne znam jer me to bash ne zanima jer stavim fon u dzep pa ga ne gledam pa nije vaznao da li ima vezuelne efekte! :D

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

samo-partizan, probaj ovaj ja ga ne koristim ali pise da ima 3d vizualizaciju a podrzava video i audio formate (3gpp, mpeg-4, h.263, AVC, Windows Media, RealMedia, AAC, AAC+, WMA, MP3, AMR, QCELP) , pa mi javi :wink:

pvPlayer

za admin: nije crack

da li je neko probao da izmijeni font i ako jeste imali kakvih nezeljenih pojava :wink:

Izmenio i spojio:gameforce:link vodi ka warez sajtu,ne postuj 2 poruke uzastopno!

Charlei
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Okt 2006. 13:33

Post od Charlei »

Pozdrav ljudi..
Zna li neko za shta je Bar Code aplikacija, i da li uopshte nechemu sluzi ? Bzvz sam je instalirao...
Hvala unapred.... :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Features:
Scanning and decoding barcodes
Saving decoded bar codes in phone data base
Saving title name, price and description for scanned thing

Descriptions of work:
In scanning mode the BCReader every second automatically makes a snapshot and is trying to decode it and you don't need to do anything. If decoding was successful the BCReader shows title name and price for scanned thing if this thing already exist in phone's database. If the barcode was scanned first time then BCReader will offer to enter title name, price and description.

Mada vishe je zazanje nego shto radi..

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jan 2007. 23:39

Post od SpawN »

oce li mi ko rec dje mogu da skinem koju dobru temu za n73?
ko mi kaze bicu mu zahvalan :))) 8) :P :P :P :P

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

E ljudi videh onu NOkiju 6290 i mnogo mi se svideo softver, pa bi da pitam da li je moguce da se promeni product code, i da se product code od 6290 stavi u N73, pa da se instalira softver od 6290 na N73. Ja sam menjao product code i sada imam N73 ME softver. To mi je palo na pamet jer imaju iste ekrane iste velicine, pa ako bi dosao do product coda od 6290 mozda bih mogao da imam taj softver. I jos jedna stvar: video sam da ima novi softver za N73 ME pod oznakom 3.0649.0.0.31, pa me interesuje da to nije isti softver koji je u 6290. Hvala unapred posto mi veoma treba taj softev jer je odlican!!!
Uskoro: P990i + 2 GB

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

[quote="Sale2322"][/quote]
Aman zasto isti komentar pises u dva razlicita posta??
I odakle ti uopste suluda ideja da ubacujes soft od 6290 u N73!? Nece da moze to drugar. Svasta li covek ovde moze da procita, al' SVASTA! Nemam naviku da bespotrebno postujem, ali ovakvi komentari me izlude!

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Skinuo sam sa neta program FExplorer i kad ocu da ga instaliram raze mi da nije podrzan format "SIS"
sta treba da uradim kako bi uspeo da uradim instalaciju ovog programa.

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

FExplorer za 9.1 je u razradi a n 73 ne podrzava sis (neke moze barem kod mene) pa sve sto treba da uradis je da malo sacekas :wink:

zokita
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 10. Nov 2006. 22:09

Post od zokita »

10.02.2007 :: 10:52 h :: IP > 195.252.87.93 :: 256245
Imam 3 pitanja vezano za n73: 1.Kako mogu da se dodele melodije za svaki kontakt posebno,dali je to moguce uz neki program? 2.Dali mogu da se zakljucavaju folderi u GALLERIJI ili moraju bas svi da se vide odjednom!! 3.Kako moze da se prebaci neki film a da ne zauzima 7000mb?Moze 3gp to znam,dali divx manje zauzima,uspeo sam da prebacim ceo film iz avi-a u mpg4 ali zauzima 880 mb? Nek pise neko ovde ili na mejl? zookkita@beotel.net

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Pa koji program da koristim za lepse pregledavanje foldera zasebno za slike,muziku i video,a ne ovako da sve stoji na istom mestu (slike i video)

malisa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 30. Sep 2006. 20:38
Kontakt:

Post od malisa »

Juce sam kupio N73 ME :D

Evo nekoliko slika,kako izgleda.....

Slikano sa SE W810i u rezoluciji 2Mpx

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

8)
Mobil Manijak*

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Ova ME serija izgleda tako mocno u ovoj crnoj boji maske.Koliko si je platio kolika je razlika u ceni izmedju obicne N73 I N73ME

malisa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 30. Sep 2006. 20:38
Kontakt:

Post od malisa »

ja sam je platio 310eura.... ali to je ispod njene realne cene! 8)
Mobil Manijak*

zokita
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 10. Nov 2006. 22:09

Post od zokita »

u telekomu kosta 11 800 sve sa 2 gb karticom uz bel 400 koji iznosi oko 20e mesecno na 2 godine a u slobodnoj prodaji je oko 450e?Dali neko moze da mi odgovori na 3 pitanja koje sam ppostavio gore????

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

zokita, ne mozes da zakljucavas foldere za sad a filmove pustaj u .avi fajlovima preko smartmovie-a tako sto ces ga prethodno konvertovati i prilagoditi za n 73

Odgovori