Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 14. Feb 2007. 22:45
- Lomnica_city
- Expert
Aj prvo reci sta ti uopste treba!?Mislim da ne bi trebao da budes bez nekog file explorer-a,zatim nesto bolje od default muzickog plejera ako volis da slusas muziku,ako ne onda ne trosi memoriju (ja inace instaliram skoro sve u internu memoriju zbog brzeg pokretanja) a isto to vazi i za alate za gledanje klipova,DivX-ova... Zatim ako koristis neki strani jezik,mozda ucestvujes na nekom stranom forumu ili si jos u skoli,nije na odmet da imas neki recnik,a ako bi... vidis zasto nije lako reci nekom sta mora da ima kad ne znas sta mu treba!?
Recimo moj burazer ceka da mu stigne N93 i skupio je na stotine tema,igrica i slicno,jer njega to zanima,kao i neki programi za zezanje,znaci nisu svi isti a programa iste namene ima dosta pa i tu postoji nedoumica sta preporuciti!?
Pozdrav
Recimo moj burazer ceka da mu stigne N93 i skupio je na stotine tema,igrica i slicno,jer njega to zanima,kao i neki programi za zezanje,znaci nisu svi isti a programa iste namene ima dosta pa i tu postoji nedoumica sta preporuciti!?
Pozdrav

- AleksandarNS
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44
Puza2003 pazi ovo, malo da objasnim sta se desilo ukratko...
Drugaru se totalno zakuca n73(telenor) i odnese on njima u novom sadu u kancelarije elenora i bla bla posle 22 dana(nisu ga popravili opet ista zapucavanja na kameri i ne prima poruke, jadan covek) dobije ga nazad i slucajno iz sale stavi svoju 064 karticu... kad ono radi, opusteno su u mobis-u otkljucali i telefon u toku servisa...
a ince to ti dodje 100e...
Drugaru se totalno zakuca n73(telenor) i odnese on njima u novom sadu u kancelarije elenora i bla bla posle 22 dana(nisu ga popravili opet ista zapucavanja na kameri i ne prima poruke, jadan covek) dobije ga nazad i slucajno iz sale stavi svoju 064 karticu... kad ono radi, opusteno su u mobis-u otkljucali i telefon u toku servisa...
a ince to ti dodje 100e...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 14. Feb 2007. 22:45
- Lomnica_city
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
ok ljudi mada sam sinoc kad sam pitao ovo na nokia site usao i skinuo onaj f-secure i inst i sve je ok,vama hvala ali ja isto znam malo oko telova pa znam to na sta mislis o mms!
prosli 3230 sto sam imao neko mi je bio to zajebao,poslao mi sms kao neke extra ribe i eto virus i dao 20 e da ga napravim
pozzz....

prosli 3230 sto sam imao neko mi je bio to zajebao,poslao mi sms kao neke extra ribe i eto virus i dao 20 e da ga napravim

pozzz....
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i