Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
puza2003
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Feb 2007. 18:25

Post od puza2003 »

moze li mi iko reci moze li se otkljucati nokia n 73? Dobio sam je sa t-mobile mreze iz njemacke?koliko kosta i koliko dugo se ceka, posto sam iz rs.pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nisam siguran da se ona jos uvek moze otkljucati,ne pratim te stvari jedno mesec dana pa postoje male sanse da je Dejan Kaljevic provalio i nju nedavno,a ako nije onda cekaj,sta ces drugo!
Pozdrav 8)

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

zna li neko gde ima da se kupe originalne crne maskice za n73??????? :) :) :) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
A N D R O I D

malisa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 30. Sep 2006. 20:38
Kontakt:

Post od malisa »

dojlimi napisao:zna li neko gde ima da se kupe originalne crne maskice za n73??????? :) :) :) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
\

Cisto sumnjam da ima negde... :uhuh:
Mobil Manijak*

Nikola_RFC
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Feb 2007. 22:45

Post od Nikola_RFC »

Moze li neko da mi kaze shta prvo da uradim ili koji program prvo da ubacim kada pocnem da koristim N73???
Neka se pitanjem pozabave iskusniji(Lomnica_city,Ninolina,Mishkoni...),ako nije problem...?
Telefon je extra,zaista...
:wink: :roll:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Aj prvo reci sta ti uopste treba!?Mislim da ne bi trebao da budes bez nekog file explorer-a,zatim nesto bolje od default muzickog plejera ako volis da slusas muziku,ako ne onda ne trosi memoriju (ja inace instaliram skoro sve u internu memoriju zbog brzeg pokretanja) a isto to vazi i za alate za gledanje klipova,DivX-ova... Zatim ako koristis neki strani jezik,mozda ucestvujes na nekom stranom forumu ili si jos u skoli,nije na odmet da imas neki recnik,a ako bi... vidis zasto nije lako reci nekom sta mora da ima kad ne znas sta mu treba!?
Recimo moj burazer ceka da mu stigne N93 i skupio je na stotine tema,igrica i slicno,jer njega to zanima,kao i neki programi za zezanje,znaci nisu svi isti a programa iste namene ima dosta pa i tu postoji nedoumica sta preporuciti!?
Pozdrav 8)

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44

Post od AleksandarNS »

Puza2003 pazi ovo, malo da objasnim sta se desilo ukratko...
Drugaru se totalno zakuca n73(telenor) i odnese on njima u novom sadu u kancelarije elenora i bla bla posle 22 dana(nisu ga popravili opet ista zapucavanja na kameri i ne prima poruke, jadan covek) dobije ga nazad i slucajno iz sale stavi svoju 064 karticu... kad ono radi, opusteno su u mobis-u otkljucali i telefon u toku servisa...

a ince to ti dodje 100e...

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

gresite, silno gresite :uhuh: telenorovi telefoni su otkljucani za sve mreze

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
A N D R O I D

Nikola_RFC
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Feb 2007. 22:45

Post od Nikola_RFC »

Oke Lomnica_city,hvala...
Samo mi reci gde da skinem file explorer i neki plejer za muziq?!
Pozdrav

herrd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 18:41

Post od herrd »

imam problem poruke su mi na pc i hteo bih da ih iskopiram na N73 ali mi neide od ruke...inace sam kopirao poruke preko PC Suite na hard sa starog telefona N90...ako neko zna kako da prekopiram nazad poruke hvala na pomoci :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

herrd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 18:41

Post od herrd »

pokusao sam i ok moze da se prebaci u drafts ali iz njega nece u inbox.... tako da sam opet na starom i nemam pojma sta da radim poruke imam samo na hardu i hteo bi da ih prebacim u fon ako moze :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny:

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jan 2007. 23:39

Post od SpawN »

oce li mi ko reci da li postoji mogucnost da se galerija na n73 okrene da kad je gledam tel drzim normalno u ruci a ne da ga okrecem jer me to smara da gledam tako galeriju :))
hvala....

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

moze, a cini mi se da se taj programcic zove rotate me,probaj na google ili nekom ino forumu, mozda se zove sastavljeno rotatme . pozz
A N D R O I D

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Koliko sam ja shvatio, rotateme radi malo drugaciju stvar, da sve ikonice u meniju budu okrenute za 90stepeni tj da telefon radi uvek u landscape rezimu. A covek zeli bas obrnuto da "ispravi" galeriju. Ispravite me ako gresim...

PozZ

nzb7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
Kontakt:

Post od nzb7 »

dojlimi napisao:gresite, silno gresite :uhuh: telenorovi telefoni su otkljucani za sve mreze

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ispravka za tebe samo su skupi telefoni otkljuvani n73 k800 d900 e61...

jeftiniji su veci delom zakljucani

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od SpawN »

ljudi mozete li mi pomoci!ja sam moj n73 formatirao malprije i nesto sam zajebao!nema mi vise onog mog antivirusa sto sam imao :(
Ne znam sta da radim sad bez njega a mislim da mi je potreban i ako mozete recite mi dje mogu to da skinem!
hvala...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ma nije ti potreban,samo nemoj da instaliras sve i svasta,i nikako ne otvaraj MMS poruke od nepoznatih kao i fajlove koje dobijes preko BT-a od nepoznatih!
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Lomnica_city, ja jos nisam cuo da je neko uspeo da napravi virus za 9.1,tako da nema potrebe sada paziti,cim se bude pojavio neki onda se malo pripazi i skeniraj fajlove koje prebacujes preko nekog AV koji imas na kompu :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od SpawN »

ok ljudi mada sam sinoc kad sam pitao ovo na nokia site usao i skinuo onaj f-secure i inst i sve je ok,vama hvala ali ja isto znam malo oko telova pa znam to na sta mislis o mms! :)
prosli 3230 sto sam imao neko mi je bio to zajebao,poslao mi sms kao neke extra ribe i eto virus i dao 20 e da ga napravim :D :D

pozzz....

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

SpawN, pa kad se dobije virus uradi se samo format telefona i kartice,i nema sta gotovo.Ako drzis anti virus upaljen koci ti mnogo telefon,a uopste ti ne sluzi.Vise ti smeta nego sto koristi :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori