Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

@cacanin
beckup-uj sve podatke na mem.karticu, stavi fon na punjac, ako program trazi, prikljuci na usb sa pc-om, i sve ostalo je automatski.
treba ti stalni protok, bez prekida u vezi!
pozz

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

Cacanin
Slusaj ti legendo!!! Ako zelis da uradis update, i ne znas kako idi na drugu temu koja se bavi iskljucivo time.

viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140

Uzivaj!!!
Uskoro: P990i + 2 GB

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

pozdrav za sve ucesnike foruma i imam jedno pitanje: imam nokiu n73 music edition sa softverom v 3.0638.0.0.30 od 30.10.2006 sa srpskim jezikom, e sad vidim da se pojavila nova verzija me-a od januara ove godine pa me zanima da li cu kada apdejtujem fon sa tim najnovijim softverom izgubiti meni na srpskom ili necu??? da li treba da kucam product code za srbiju ili ne??? hvala unapred na odgovorima
A N D R O I D

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Pa naravno da trebas da ukucas product code za srbiju pa tek onda da ga flesujes da bi imao opet srpski jezik u telefonu.
Pozdrav.

Cacanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 25. Maj 2006. 20:05

Post od Cacanin »

Imam jedno pitanje u vezi je Nokije N-73ME , kada instaliram program Best CallRecorder Ver.1.01 :cry: sve ok instalira , zatim ukucam registracioni kod .... medjutim kada me neko pozove ili ja pozivam naravno pita me hocu li da snimam razgovor , zatim idem DA , medjutim kada se zavrsi razgovor i odem u aplikaciju pomenutog programa stoji memorisan razgovor , minut , sat , dan ali u pise 0 sec. snimljeno i nema sta da pusti !!

Pomagajte ...

PS: Odlicno radi na Nokiji N-71

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

posto je telefon kupljen legalno kod nas i ima kako se kaze fabricki srpski ja sam mislio da nije potrebno kucati product code
A N D R O I D

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Cacanin
Nece da radi na N73 i ja imam isti problem. Chitao sam da ne radi na N73 i
3250. Ostaje nam da sachekamo neku drugu verziju ili mozhda neki drugi FW. Na E61 mi je radila bez problema i bash mi je sad nedostaje...

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

albumag, Cacanin, a da probate LivePVR ili eRecorder rade barem kod mene ;)

.

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od albumag »

Ups ja se izvinjavam. Nemam problema sa CallRecorderom vec sa Answering Machine! Jbt nisam lepo procitao :) Ovaj mi ne snima poruke a CallRecorder radi odlichno. eRecoreder takodje dobro radi a LivePVR mi se ne svidja :)

Cacanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cacanin »

Ima li neko neku preporuku , sta raditi ? Ili moze li neko na PM da mi "baci" neku drugu verziju ili istu mozda je do moje instalacione nije u redu ?

Bas mi nije jasno instalira se ok , pokrenem ok , pita me da li zelim da snimim razgovor pre javljanja i na kraju kada otvorim program pise u zagradi vreme , datum i broj telefona i u zagradi 0 sec.

Pomagajte ovaj program mi je jako potreban.

Hvala unapred. Zoran Cacak.

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

Cacanin, dobio si (ne)namjerno odgovor od albumag-a jer zaista na N73 BestCallRecorder ne radi :smutny: on vjerovatno koristi ProCallRecorder a ako ti se ne svidjaju gore navedeni programi sacekaj malo vjerovatno ce greska biti ispravljena :)

Cacanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cacanin »

*albumag

Sta tebi tacno radi, BestCallRecorder ili ProCallRecorder ? Posto sam probao ProCallRecorder nece da instalira uopste na telefon "not suported" a ovaj BestCallRecorder probao sam kod jos jednog drugara i njemu nece da snima razgovore uf oladih se , taman sam bio pomislio da mi telefon ne valja nesto :oops:

*megatron od ova dva sto si ti naveo , LivePVR ili eRecorder , instalirao sam LivePVR on radi dobro medjutim koliko vidim nema opcije da mi trazi da li da snimam razgovor ili ne samo ima da se nasteluje da snima ili da uopste ne snima , dok BestCallRecorder ima opciju da te pre svakog razgovora pita ???

eRecorder nisam nigde nasao , ima li on tu opciju kao sto sam naveo da ima BestCallRecorder???

Hvala svima momci carevi ste !

:D

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od albumag »

eRecorder ima tu opciju znachi pita pre razgovora da li cesh snimiti. Mislim da je najjednostavniji i najpouzdaniji
BestCallRecorder ne radi ni kod mene a CallRecorderPro radi super. znaci da ne dodje do zabune:

- eRecorder -------------> radi
- CallRecorderPro ------> radi
- BestCallRecorder -----> ne radi

eurokrem
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Mar 2007. 21:33
Kontakt:

Post od eurokrem »

da li neko zna cmu sluzi flash player na nokiji n73 i gdje da nađem odgovarajuce fajlove za taj player

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

flash player sluzi za pustanje multimedija i to fajlova sa extenzijom .swf. mogu biti animacije,filmici,igrice.. potrazi malo te fajlove po netu
A N D R O I D

Cacanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cacanin »

albumag napisao:eRecorder ima tu opciju znachi pita pre razgovora da li cesh snimiti. Mislim da je najjednostavniji i najpouzdaniji
BestCallRecorder ne radi ni kod mene a CallRecorderPro radi super. znaci da ne dodje do zabune:

- eRecorder -------------> radi
- CallRecorderPro ------> radi
- BestCallRecorder -----> ne radi

Hvala care , ja ne uspevam da instaliram CallRecorderPro (not suported) ,
dok eRecorder ne mogu nigde da nadjem , ajde ako imas posalji mi na PM ili ovde , sve jedno je ...

Hvala unapred.

Eto mene opet , "skinuo" CallRecorderPro instalirao i registrovao , medjutim zasto mi se javljaju "bipovi" na svakih 5-6 sekundi i meni i osobi koju snimam? Moze li to da se iskljuci ???

Hvala.

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od albumag »

Ne znam za te beep-ove...ja nisam primetio :? Definitivno probaj eRecorder...nadam se da ce on da radi bez problema ;)
edit:
Probaj i ALON.Software.MP3.Dictaphone ima opciju snimanja razgovora.
Pozdrav!

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

eurokrem, viewtopic.php?t=9144&highlight=engine poslednji post :wink:

Cacanin, i na BestCallRecorderu se cuje beep zvuk medjutim tu moze da se sredi za razliku od CallRecorderaPro :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

jedno pitanje za N73ME...recimo na netu sam i stigne mi poruka...na N70 sam mogao da pritisnem crvenu slusalicu, izadjem sa neta za trenutak, procitam poruku i kada udjem u services on me vrati tamo gde sam stao...na N73ME kada pritisnem crvenu slusalicu i pogledam poruku posle me ne vrati tamo gde sam stao nego jednostavno prekine konekciju... u cemu je stvar,ako neko zna...pozz 8)

eurokrem
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Mar 2007. 21:33
Kontakt:

Post od eurokrem »

hvala svima na upustvu sad malo istrazujem pa cu se opet javit ako negdje zapnem

Odgovori