Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Cacanin
Slusaj ti legendo!!! Ako zelis da uradis update, i ne znas kako idi na drugu temu koja se bavi iskljucivo time.
viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
Uzivaj!!!
Slusaj ti legendo!!! Ako zelis da uradis update, i ne znas kako idi na drugu temu koja se bavi iskljucivo time.
viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
Uzivaj!!!
Uskoro: P990i + 2 GB
pozdrav za sve ucesnike foruma i imam jedno pitanje: imam nokiu n73 music edition sa softverom v 3.0638.0.0.30 od 30.10.2006 sa srpskim jezikom, e sad vidim da se pojavila nova verzija me-a od januara ove godine pa me zanima da li cu kada apdejtujem fon sa tim najnovijim softverom izgubiti meni na srpskom ili necu??? da li treba da kucam product code za srbiju ili ne??? hvala unapred na odgovorima
A N D R O I D
Imam jedno pitanje u vezi je Nokije N-73ME , kada instaliram program Best CallRecorder Ver.1.01
sve ok instalira , zatim ukucam registracioni kod .... medjutim kada me neko pozove ili ja pozivam naravno pita me hocu li da snimam razgovor , zatim idem DA , medjutim kada se zavrsi razgovor i odem u aplikaciju pomenutog programa stoji memorisan razgovor , minut , sat , dan ali u pise 0 sec. snimljeno i nema sta da pusti !!
Pomagajte ...
PS: Odlicno radi na Nokiji N-71

Pomagajte ...
PS: Odlicno radi na Nokiji N-71
Ima li neko neku preporuku , sta raditi ? Ili moze li neko na PM da mi "baci" neku drugu verziju ili istu mozda je do moje instalacione nije u redu ?
Bas mi nije jasno instalira se ok , pokrenem ok , pita me da li zelim da snimim razgovor pre javljanja i na kraju kada otvorim program pise u zagradi vreme , datum i broj telefona i u zagradi 0 sec.
Pomagajte ovaj program mi je jako potreban.
Hvala unapred. Zoran Cacak.
Bas mi nije jasno instalira se ok , pokrenem ok , pita me da li zelim da snimim razgovor pre javljanja i na kraju kada otvorim program pise u zagradi vreme , datum i broj telefona i u zagradi 0 sec.
Pomagajte ovaj program mi je jako potreban.
Hvala unapred. Zoran Cacak.
*albumag
Sta tebi tacno radi, BestCallRecorder ili ProCallRecorder ? Posto sam probao ProCallRecorder nece da instalira uopste na telefon "not suported" a ovaj BestCallRecorder probao sam kod jos jednog drugara i njemu nece da snima razgovore uf oladih se , taman sam bio pomislio da mi telefon ne valja nesto
*megatron od ova dva sto si ti naveo , LivePVR ili eRecorder , instalirao sam LivePVR on radi dobro medjutim koliko vidim nema opcije da mi trazi da li da snimam razgovor ili ne samo ima da se nasteluje da snima ili da uopste ne snima , dok BestCallRecorder ima opciju da te pre svakog razgovora pita ???
eRecorder nisam nigde nasao , ima li on tu opciju kao sto sam naveo da ima BestCallRecorder???
Hvala svima momci carevi ste !

Sta tebi tacno radi, BestCallRecorder ili ProCallRecorder ? Posto sam probao ProCallRecorder nece da instalira uopste na telefon "not suported" a ovaj BestCallRecorder probao sam kod jos jednog drugara i njemu nece da snima razgovore uf oladih se , taman sam bio pomislio da mi telefon ne valja nesto

*megatron od ova dva sto si ti naveo , LivePVR ili eRecorder , instalirao sam LivePVR on radi dobro medjutim koliko vidim nema opcije da mi trazi da li da snimam razgovor ili ne samo ima da se nasteluje da snima ili da uopste ne snima , dok BestCallRecorder ima opciju da te pre svakog razgovora pita ???
eRecorder nisam nigde nasao , ima li on tu opciju kao sto sam naveo da ima BestCallRecorder???
Hvala svima momci carevi ste !

eRecorder ima tu opciju znachi pita pre razgovora da li cesh snimiti. Mislim da je najjednostavniji i najpouzdaniji
BestCallRecorder ne radi ni kod mene a CallRecorderPro radi super. znaci da ne dodje do zabune:
- eRecorder -------------> radi
- CallRecorderPro ------> radi
- BestCallRecorder -----> ne radi
BestCallRecorder ne radi ni kod mene a CallRecorderPro radi super. znaci da ne dodje do zabune:
albumag napisao:eRecorder ima tu opciju znachi pita pre razgovora da li cesh snimiti. Mislim da je najjednostavniji i najpouzdaniji
Hvala care , ja ne uspevam da instaliram CallRecorderPro (not suported) ,
dok eRecorder ne mogu nigde da nadjem , ajde ako imas posalji mi na PM ili ovde , sve jedno je ...
Hvala unapred.
Eto mene opet , "skinuo" CallRecorderPro instalirao i registrovao , medjutim zasto mi se javljaju "bipovi" na svakih 5-6 sekundi i meni i osobi koju snimam? Moze li to da se iskljuci ???
Hvala.
eurokrem, viewtopic.php?t=9144&highlight=engine poslednji post
Cacanin, i na BestCallRecorderu se cuje beep zvuk medjutim tu moze da se sredi za razliku od CallRecorderaPro

Cacanin, i na BestCallRecorderu se cuje beep zvuk medjutim tu moze da se sredi za razliku od CallRecorderaPro

jedno pitanje za N73ME...recimo na netu sam i stigne mi poruka...na N70 sam mogao da pritisnem crvenu slusalicu, izadjem sa neta za trenutak, procitam poruku i kada udjem u services on me vrati tamo gde sam stao...na N73ME kada pritisnem crvenu slusalicu i pogledam poruku posle me ne vrati tamo gde sam stao nego jednostavno prekine konekciju... u cemu je stvar,ako neko zna...pozz