Nokijina 2gb je 60 evra, transcedent 3gb je 35 evra (neka oznaka 80x)
sta kupiti???
telefon je e70
nokijina kartica ili drugog proizvodjaca?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ako su cene takve takve kakve si naveo da jesu, u čemu je tvoj problem onda?
Ako e70 ne pordžava 2 GB onda ja ne znam koji podržava.
Informacija koju sam ja dobio od jednog prodavca pre mesecipo dana je da su te 80x u stvari 3 puta brže od onih koje to nisu, alk izvaničnu potvrdu ove informacije nigde nisam našao. Prema tome, ako je Transcend brži a jeftiniji, dozvoli mi da ti opet postavim pitanje: u čemu je u stvari tvoj problem
Ako e70 ne pordžava 2 GB onda ja ne znam koji podržava.
Informacija koju sam ja dobio od jednog prodavca pre mesecipo dana je da su te 80x u stvari 3 puta brže od onih koje to nisu, alk izvaničnu potvrdu ove informacije nigde nisam našao. Prema tome, ako je Transcend brži a jeftiniji, dozvoli mi da ti opet postavim pitanje: u čemu je u stvari tvoj problem

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Jesu 80x kartice brže ali telefon ne može da iskoristi tu brzinu.
Anakin14, bez razmišljanja Transcend, i nikako Transcedent (ne znam gde nađe tu od 3GB)!

Anakin14, bez razmišljanja Transcend, i nikako Transcedent (ne znam gde nađe tu od 3GB)!

● PRAVILA FORUMA ●
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Transcend (a vreujem i ostali proizvodjaci) imaj obicne i high speed modele. Posto sam malo vise jurio trenscendove kartice (miniSD) malo sam vise upucen u njihove oznake i brzine. Obican transcend ima brzinu 45x dok ovaj brzi ima brzinu 80x. U megabajtima mislim da je taj odnos brzina bio oko 7MB/s za obicne i 12MB/s za brze kartice. Postoje cak i kartice sa oznakom 150x kod kojih jke brzina oko 22MB/s!
Ja sam koistio transcendovu od 1GB a sada koristim od 2GB i extra sam zadovoljan. Kada prebacujem nesto preko usb adaptera fajlovi prosto lete a i tel se ok ponasa! Sa tim cenovnim odnosom stvarno ne treba razmisljati o nokijinoj kartici...
PozZ

Ja sam koistio transcendovu od 1GB a sada koristim od 2GB i extra sam zadovoljan. Kada prebacujem nesto preko usb adaptera fajlovi prosto lete a i tel se ok ponasa! Sa tim cenovnim odnosom stvarno ne treba razmisljati o nokijinoj kartici...
PozZ
Da samo nisi rekao koja je brzina te koju si koristio, ali predpostavljam da je ova sporija. U svakom slučaju ja sam uzeo Kingston MicroSD, ovu sporiju tj. običnu varijantu, i nisam nikad do sada primetio seckanje i zastajkivanje, doduše ja je i ne prepunjavam, a u datatransfer modu radi potpuno isto kao i flash/MP3plejer.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO