Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Samo da javim da sam instalirao hack-ovanu verziju novog update-a i veoma sam zadovoljan brzinom rada u odnosu na stariju. Najvise sam zadovoljan radom sa e-mail klijentom koji je sada puno brzi i stabilniji nego prije. Primjetio sam da su ikonice vece nego prije. Browser je isto puno brzi ali da li je to navika ili nesto drugo, opet mi je drazi za koristenje Opera Mini/Mobile. Qwerty tastatura u portrait modu je bar meni nezgodna za pisanje jer je ekran poprilicno malen za taj nacin pisanja ili je samo navika u pitanju, vrijeme ce pokazati. To je za sad od utisaka, dalje javljam...
deksicom, naravno da mogu se sve instalirati. Jos mi se dopala opcija za markiranje koju samo pokrenem MULTIPLE MARK ITEMS i onda samo pored stavke markiram kvacicu i tako markiram. Nije bitno da li su poruke u pitanju, file manager ili nesto drugo. Jedino sto kad izadje oficijelni update onda ga moram odraditi preko phoenix-a a ne preko ovi suite ili preko mob-a direktno ali to i nije neki problem. Zaboravio sam napomenuti da sa ovom hack-ovanom verzijom softvera mogu staviti do 6 home screen-a a inace su 3. [/quote]
janka_88, to je dobro za markiranje jer onako kako je na s60v5 nikako mi se nesvidja a citao sam da je i na ^3 isto ali eto tu su to promenili i napravili kao sto i treba da bude, da mozes svaku stavku zasebno da markiras jenim dodirom. Kao na s60v3 pritiskom na #.
jerkann, naravno da ce moci ali nisam siguran da li ce moci preko ovi suite ili preko samog telefona. Koliko sam procitao da ce moci sigurno preko phoenix-a a za ostale opcije update-a nisam bas siguran mada moje misljenje je da ce preko ovi suite vjerovatno ponuditi opciju reinstall i onda ce instalirati softver bez hack-a i ostalih stvari. Cackao sam X7 juce u prodavnici i iskreno izmedju ovog svog softvera i originalne Anne na X7 ne primjecujem apsolutno nikakve razlike osim naravno sto je kod mene u ponudi samo engleski jezik sto licno meni ne smeta. Veca mi je prednost imati hack-ovan sistem nego balkanski jezik. Evo i par slika kako izgleda na telefonu nekog od clanova foruma iako sam siguran da ste vec brdo slika vidjeli o tome po netu.
janka_88, neces moci preko updatea staviti novi os. moraces preko phonixa ili jafa. sto se tice jezika lako ga mozes ubaciti u cfw naravno pre flashovanja samog telefona. posle toga je nemoguce. jerkann, slobodno se igraj sa cfwovima. verovatnoca da nesto toliko krene po zlu da ostanes bez telefona je skoro nikakva ako ne probas downgrade. tu je verovatnoca ogromna ali i za to ima resenja.
snenad, igram se ja vec dugo sa cfw, jos od 5800 za koje sam i sam pravio. Ovde je stvar malo drugacija zato sam i pitao jer je ovo fw preuzet sa telefona sa drugim RM brojem u odnosu na telefone koje mi koristimo (ne znam za koje tacno trziste).
nema veze,kolega jedan je fleshova na c6-01 PPM fajl sa razlicitog RM i proslo je,ja obozavam da se igram sa softverom,samo sto jos nisam uzeo neku N8
koliko vidim pise N8 dual sim,wifi
aleksandar_v, Ovo je kopija, slike su dosta mutne pa se detalji ne vide, ali crni okvir oko ekrana je veći nego kod orginal N8 skar, Piše N8 dual sim ,ali to je link za drugi oglas, a ne za sliku sa linka koju je postavio aleksandar_v.
Prijavih se od juče u vaš klub Za sada samo jedno pitanje: zašto nemam opciju za apdejt softvera preko telefona, već mi kada kliknem u telefonu na apdejt daje poruku da to odradim preko kompa?
araphel zato što update nije izašao ta tvoj mob.ona poruka što piše sa ! tipa priključi mob na komp da bi uradio sw update nema veze sa životom.
ako je neka mreža onda je 13 verzoja ovog sw ako je balkanac onda je 14 verzija.
Jeste, 14 i jos nesto. Znaci da se ne cimam sa time, to je sto je? Inace, jos nisam stigao da probam, kakva je situacija sa Ovi mapama? Jel i dalje bezveze?
video sam neku reklamu za ovi mape srbija bla bla bla i tome slično ali vodeći se iskustvom ljudi sa foruma nije mi padalo na pamet da ih stavljam ili već šta---
VeNoM, ja se sećam perioda kad sam terao N78 i kad su mape Srbije bile iste, ako ne i bolje (na oko svakako lepše) nego na Garminu. Ponadao sam se da se taj kvalitet mapa za Srbiju možda vratio
Generalno, Galaxy Tab koristim u kolima za ozbiljnu navigaciju, ovde mi treba višenešto za pešačenje i vožnju biciklom, da se nađe pri ruci. Predpostavljam da mogu da metnem garmin, zar ne?
Moraću kad nađem vremena da pošteno isčitam ovu temu pa da vidim ima li nečeg što bi mi bilo korisno
araphel evo sada sam probao ovi maps
i skinuo srbiju
i otišao na neki grad
i osim autoputa ne vidim ništa
i popalili su mi se neki servisi koji samo jedu bateriju.
e sada možda ja ne znam da namestim ulice i tome slično da budu vidljive
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.