Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Bulaja, skini youtube aplikaciju sa ovi-store i uzivaj.
Puno se zale da u operi ili nokijinom brosveru naredi youtube, zato je aplikacija najbolji izbor.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Bulaja da li si otišao na real media player ili već kako se ono zove i namestio AP? meni nije hteo da radi dok nisam to podesio.sada šljaka.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Evo sad sam nesto isprobavao na n79 youtube nece da radi u njegovom brosveru, nece ni u operri mini ali hoce u operi mobile. Ovo sto je VeNoM, napisao treba svakako podesiti.

Bulaja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 17. Sep 2011. 16:11

Post od Bulaja »

VeNoM, imam telefon tek par dana mozes li mi molim te objasniti gde tacno treba da odem i podesim? :( nisam se bas snasao bas najbolje...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Bulaja, evo ja cu ni napisati nadam se da se VeNoM, nece naljutiti mada nas je on privremeno i napustio kupovinom androida :P :wink:
Idi ovako -meni, aplikacije, mediji, RealPlayer, opcije, podesavanja, video, pa idi desno, mreza, i tu pod pristupnom tackom postavi preko koje mreze zelis da se konektujes.
Dali je to tvoj virales ili operaterov internet ali da bi ti se tu pojavio takav izbor nasa zelis da se konektujes moras imati i postavljenu pristupnu tacku a nju ce sam telefon napraviti prilikom prve uspesne konekcije preko bilo cega.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

deksicom nisam ja symbian napustio.android nikako ne može da bude primaran OS(u njemu je kartica koja je tercijalna)...zna se ko je numer uno.
vezano za YT.da li je neko uspeo u webu da gleda nešto sa YTa?
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

north
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Sep 2011. 22:57

Post od north »

Kupio sam e72 pre neki dan,polovan.Sve je kul koliko vidim sto se ovog mog tice.Mada,kada ga ne zakljucam a zagledam se u ekran,i onda sledi ono standardno gasenje ekrana,kao screen saver,vidim da prelamanje boja kao kad puca graficka kartica ili slicno na monitoru...Nadam se da ste skontali o cemu pricam.Da li je i kod vas tako ili samo kod mene ?Hvala.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

north, ja sam skontao o cemu pricas, ali imam par pitanja! Da li postoji "prelamanje boja" dok radis na njemu nesto? Da li je to slucaj kad se zagrije? Jel ti se to svaki put desava ?!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 22:51

Post od leonine »

Nadam se samo da nije u pitanju maticna ploca. Mada, on ga je vec uzeo polovnog. Maznje zlo. :shock:
Nokia 6600 slide; Nokia E72

north
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od north »

To prelamanje mi se desava samo tada,kada ga ostavim ne zakljucanog i gledam kad ce da se "smrkne".Kad ga obicno zakljucam,nista opusteno.Inace radi mi sasvim ok,zadovoljan sam i brzinom i baterijom.Baterija mi traje 4 dana,kontam da je to ok.Ne razumem se,a necu da ga nosim bilo gde da ga otvaraju jer mislim da je jos rano...sacekacu izvesno vreme,dok me ne pogodi gde ne treba :)
Inace Finski je,to je prednost u startu koliko znam...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

north, jel to "prelamanje" puno traje ili samo par sekundi dok se ne zakljuca ili stalno traje dok se ne pojavi screen saver, ako ga imas ?! Imam osjecaj kao da ti je display malo previse "dotegnut" pa ga vjerujem negdje pritisce malo... Drug mi je imao slican problem i tu mu se desavalo samo na "sredini ekrana"! Eto u tome je problem! ( to je moje misljenje )

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Koliko ja kontam iz njegovih postova, nema automatsko zakljucavanje. Vec samo kada prelazi na mirovanje telefon onda se to pojavi, na tom prelazu. Kada ga on zakljuca nema toga. A mozda se zakljucava sam telefon ali nije precizno objasnio. :unsure:

north
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od north »

Hvala zavodnick,moguce je i to,ne znam.Leonine,dobro si skontao o cemu pricam.Mada,sad ce ispasti da lazem,ali to mi se vise ne desava kad prelazu u stanje mirovanja.Restartovao sam ga danas dva puta,mozda ga je to izlecilo.Glupost.Recite mi samo,imam app iON BaterryTimer,ali trial verziju.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

north, kratko si sa nama ali leonine, je dama iSlika.
iON batery timer postoji u nepotpisanoj varijanti pa ako imas sertifikat ili haknut telefon sve mozes zavrsiti.

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

deksicom hvala :oops:
Nisam se pre dolaska na ovaj forum interesovala preterano oko sertifikata i hakovanja moba..no sad me kopka... Koliko to sve sto se radi na telefonu remeti garanciju? Znam da sve sto se radi oko softvera, ako se radi update sa Nokijinog sajta, ne remeti garanciju...ali ovo drugo? Mada citala sam i komentare da serviseri tesko mogu provaliti takve stvari. U smislu ili nemaju toliko znanje ili bi trebalo bas kopati po fajlovima :|

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

leonine, hacknut telefon moze da se vidi na 100 nacina. Recimo jedan od nacina je da na tel instaliras neki pretrazivac i naravno telefon ce da ti prikaze sve fileove koji se nalaze u telefonu, ali ako nije hacknut nece ti prikazati fileove .sys i jos neke :) Pa nista ti to ne remeti garanciju jer ti samo instaliras program koji ti hackne telefon. Doduse, sad imas i hackovane OS-ove pa nisam upoznat s tim koliko to moze da steti telefonu, ali u svakom slucaju dodje ti na isto ;)

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

Ti znas od koje boljke moj telefon boluje :lol: , tako da bi ovo bila uzivancija za njega. Kad uhvatim vremena citacu forum natenane pa cu se sve lepo uputiti. Znas ti vec kol'ko ja umem da kopam :wink:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Menjanje product coda ili postavljanje kuvanog sw... mozda i remeti garanciju ali hak nebi trebao, jer hakom se samo skida zastita na telefonu da bi se mogle instalirati i nepotpisane aplikacije.
Mada hak sada i nije tako jednostavan kao i ranije ali vredi se pomuciti. Ima nekih novih nacina za to i pisano je o tome i ovde i na drugim forumima.
Moje iskustvo mi govori da oko 50% nepotpisanih aplikacija i lose ili uopste i nerade, zato uvek gledam da nadjem aplikaciju uz koju ide i kod za registraciju ili da postoji kygen koji ce dati potreban kod.

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od leonine »

:shock: uh...
Da se ja prvo dokopam moje mucene Nokije pa cu onda da cackam i ceprkam i da davim ovde sta dalje i kako :roll: Mada kao sto vec rekoh, mozda mi u rukama zavrsi SE Xperia Mini. Videcemo...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

leonine minika je veoma dobar izbor mada e72 rock!moja preporuka oba moba .

Odgovori