Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Bulaja, evo ja cu ni napisati nadam se da se VeNoM, nece naljutiti mada nas je on privremeno i napustio kupovinom androida
Idi ovako -meni, aplikacije, mediji, RealPlayer, opcije, podesavanja, video, pa idi desno, mreza, i tu pod pristupnom tackom postavi preko koje mreze zelis da se konektujes.
Dali je to tvoj virales ili operaterov internet ali da bi ti se tu pojavio takav izbor nasa zelis da se konektujes moras imati i postavljenu pristupnu tacku a nju ce sam telefon napraviti prilikom prve uspesne konekcije preko bilo cega.

Idi ovako -meni, aplikacije, mediji, RealPlayer, opcije, podesavanja, video, pa idi desno, mreza, i tu pod pristupnom tackom postavi preko koje mreze zelis da se konektujes.
Dali je to tvoj virales ili operaterov internet ali da bi ti se tu pojavio takav izbor nasa zelis da se konektujes moras imati i postavljenu pristupnu tacku a nju ce sam telefon napraviti prilikom prve uspesne konekcije preko bilo cega.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
deksicom nisam ja symbian napustio.android nikako ne može da bude primaran OS(u njemu je kartica koja je tercijalna)...zna se ko je numer uno.
vezano za YT.da li je neko uspeo u webu da gleda nešto sa YTa?
vezano za YT.da li je neko uspeo u webu da gleda nešto sa YTa?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Kupio sam e72 pre neki dan,polovan.Sve je kul koliko vidim sto se ovog mog tice.Mada,kada ga ne zakljucam a zagledam se u ekran,i onda sledi ono standardno gasenje ekrana,kao screen saver,vidim da prelamanje boja kao kad puca graficka kartica ili slicno na monitoru...Nadam se da ste skontali o cemu pricam.Da li je i kod vas tako ili samo kod mene ?Hvala.
To prelamanje mi se desava samo tada,kada ga ostavim ne zakljucanog i gledam kad ce da se "smrkne".Kad ga obicno zakljucam,nista opusteno.Inace radi mi sasvim ok,zadovoljan sam i brzinom i baterijom.Baterija mi traje 4 dana,kontam da je to ok.Ne razumem se,a necu da ga nosim bilo gde da ga otvaraju jer mislim da je jos rano...sacekacu izvesno vreme,dok me ne pogodi gde ne treba 
Inace Finski je,to je prednost u startu koliko znam...

Inace Finski je,to je prednost u startu koliko znam...
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
north, jel to "prelamanje" puno traje ili samo par sekundi dok se ne zakljuca ili stalno traje dok se ne pojavi screen saver, ako ga imas ?! Imam osjecaj kao da ti je display malo previse "dotegnut" pa ga vjerujem negdje pritisce malo... Drug mi je imao slican problem i tu mu se desavalo samo na "sredini ekrana"! Eto u tome je problem! ( to je moje misljenje )
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
deksicom hvala
Nisam se pre dolaska na ovaj forum interesovala preterano oko sertifikata i hakovanja moba..no sad me kopka... Koliko to sve sto se radi na telefonu remeti garanciju? Znam da sve sto se radi oko softvera, ako se radi update sa Nokijinog sajta, ne remeti garanciju...ali ovo drugo? Mada citala sam i komentare da serviseri tesko mogu provaliti takve stvari. U smislu ili nemaju toliko znanje ili bi trebalo bas kopati po fajlovima

Nisam se pre dolaska na ovaj forum interesovala preterano oko sertifikata i hakovanja moba..no sad me kopka... Koliko to sve sto se radi na telefonu remeti garanciju? Znam da sve sto se radi oko softvera, ako se radi update sa Nokijinog sajta, ne remeti garanciju...ali ovo drugo? Mada citala sam i komentare da serviseri tesko mogu provaliti takve stvari. U smislu ili nemaju toliko znanje ili bi trebalo bas kopati po fajlovima

Nokia 6600 slide; Nokia E72
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
leonine, hacknut telefon moze da se vidi na 100 nacina. Recimo jedan od nacina je da na tel instaliras neki pretrazivac i naravno telefon ce da ti prikaze sve fileove koji se nalaze u telefonu, ali ako nije hacknut nece ti prikazati fileove .sys i jos neke
Pa nista ti to ne remeti garanciju jer ti samo instaliras program koji ti hackne telefon. Doduse, sad imas i hackovane OS-ove pa nisam upoznat s tim koliko to moze da steti telefonu, ali u svakom slucaju dodje ti na isto 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Menjanje product coda ili postavljanje kuvanog sw... mozda i remeti garanciju ali hak nebi trebao, jer hakom se samo skida zastita na telefonu da bi se mogle instalirati i nepotpisane aplikacije.
Mada hak sada i nije tako jednostavan kao i ranije ali vredi se pomuciti. Ima nekih novih nacina za to i pisano je o tome i ovde i na drugim forumima.
Moje iskustvo mi govori da oko 50% nepotpisanih aplikacija i lose ili uopste i nerade, zato uvek gledam da nadjem aplikaciju uz koju ide i kod za registraciju ili da postoji kygen koji ce dati potreban kod.
Mada hak sada i nije tako jednostavan kao i ranije ali vredi se pomuciti. Ima nekih novih nacina za to i pisano je o tome i ovde i na drugim forumima.
Moje iskustvo mi govori da oko 50% nepotpisanih aplikacija i lose ili uopste i nerade, zato uvek gledam da nadjem aplikaciju uz koju ide i kod za registraciju ili da postoji kygen koji ce dati potreban kod.