Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

tehno maniac, baloncici koji se pojavljuju su cestice prasine koje osvetli blic pa se zato vide! Naravno ako na te balone mislis! :wink:

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Neko je pisao da signal za GPS ima i u zatvorenom prostpru za 10 sec. Meni se GPS signal pojavi na otvorenom za 2-3 minuta, a u zatvorenom nema signala uopste. Da li to ima neke veze sto sam izbrisao Nokia Mape i instalirao Garmin.
Jos nesto me interesuje. Moj drugar i ja smo u isto vreme kupili n82 u istoj prodavnici, samo sta sam ja uzeo preko MTS-a u paketu a on nije. Sada sam primetio kada smo prebacivali muziku na telefone sa kompa njemu se prebacuju oko 800 kb/s, a meni jedva 350 kb/s. Da li je neko to primetio i da li mozda ima objasnjenje za ovo. Hvala.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Nema to veze sa Nokia mapama nego prolistaj temu o GPS u Kaficu (zadnjih 10-tak str) pa ces naci odgovor kako i sta da stikliras u Garminovim podesavanjima !

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

wucinac, sto se tice prenosa podataka,ove sto su uzete preko mts-a su dodatno usporavane da bi duze vremena provele na gprs-u i tako ti skinule vise kredita (ili napravile veci racun)...
:lol: :lol: :lol:
D500&E71

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

vratio sam telefon na fabricki podeseno, i ostale su mi sve aplikacije na telefonu, a neke nece uopste da se obrisu, kako da obrisem sve sa telefona? tj. da uradim neki format telefona? hoce mi se sve obrisati kad uradis reinstall fw-a?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Kada stavljas novu verziju SW-a ne brise ti programe koji su utelefonu i mem kartici!
Ako hoces da ocistis ceo telefon onda formatiraj mem karticu i memoriju telefona ( *#7370# )!
Naravno onda gubis sve poruke, kontakte...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

ok, ja uradio onaj restore to factory settings, i sve mi ostalo, probacu tako. Evo pisem preko wi-fi na telefonu i radi odlicno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

-stanke-
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 13. Okt 2008. 23:37

Post od -stanke- »

hi 2 all
ja sam verovatno mnogo glup :blinky: ,ali stvarno mi jedna stvar nije jesna....kako da instaliram garmina na moj n82.....skinuo sam sa ofice sajta....i prebacio na karticu....onda lepo to i instalirao na karticu...on napravio neke foldere i pozivni file garminmobileXT.sis....e kad sam vratio karticu u tel i pozvao taj file...on to instalira...i instalira....i instalira... :smutny: ...i ja ga prekinem na kraju!!!!Ajde please da mi neko kaze sta i kako ...i gde da instaliram PLEASE!!!!E da i skinuo sam scg rout 1.8 sa neta pa izmedju ostalog i to gde da ubacim!!!!!Thanks

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Sto se tice prebacivanja fajlova sa kompa na telefon,brzina zavisi od popunjenosti memorijske kartice.Moguce je da je tvoja mmc bila popriljcno vise popunjena od te sto ima tvoj drug
Note IV N9100 dual

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

"Sto se tice prebacivanja fajlova sa kompa na telefon,brzina zavisi od popunjenosti memorijske kartice." :? Ovo prvi put čujem :?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

jel normalno da se kad se ubaci neka slika, u bilo koji folder, npr. u folder Sounds/Digital, pa da se ta slika pojavi u Galeriji? znam da je na n71 prikazivao samo slike koje su bile u folderu Images, a ovde prikazuje bukvalno sve slike sa mem. kartice i telefona, nebitno gde se one nalazile.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

U galeriji je SVE prikazano, bilo to kartica ili tel.. Zato me malo nervira al jbg.... jedino ti ona mala naznaka govori gde je (ispod slike)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Meni ne pokazuje sve slike u galeriji, one koje hocu da sacuvam samo za sebe stavim u folder "temp"(sam ga napravim) na korenu memorijske kartice, i njih gledate tako sto ih nadjete preko nekog fajl menadzera. U isti folder mozete napraviti nove foldere, npr. "slike" i "video", nista od toga se nece vidjeti u galeriji.

Inace ovo je jos davno napisao Miškoni nedje na forumu tako da zasluge idu njemu.
Poslednja izmena od Sensei u Uto, 14. Okt 2008. 18:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Meni je cak prikazivao u galeriji i Garminove slicice (strelice, ikonice...) i to me je nerviralo do jaja!!! :dry:

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

IDzO napisao:Meni je cak prikazivao u galeriji i Garminove slicice (strelice, ikonice...)
i mene ali ja ih lepo obrisao iz galerije tako da ih u galeriji nema a garmin sljaka normalno i bez njih.
A N D R O I D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

dojlimi, sigurno radi Garmin kako treba?
Ja bas zbog toga nisam hteo da brisem slicice jer sam mislio da nece hteti raditi redovno !

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

100% radi ja sam takodje obrisao i rado ok haha mada baguje ovaj 5.0 al to valjda nije do slicica ...

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

radi, radi sigurno jer garmin i posle brisanja onih njegovih slicica iz galerije i dalje ima neke slicice u svojim folderima koje se ne prikazuju u galeriji.
A N D R O I D

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

hvala, znaci da pravim temp folder, evo danas sam radio reinstall fw-a, i nije moglo proci bez problema, kad je trebao da uradi reinstall nije prepoznao telefon, pa sam morao da cackam oko usb konekcije, jel se to jos kome desavalo?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ne razumem zbog cega pravite temp folder,brisete file-ove itd.,dovoljno je da nadjete u nekom file menageru(X-plore,Y-browser...) taj file koji necete da se vidi u galeriji i da postavite u atributima da file bude hidden-skriven i to bi trebalo da bude to...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Odgovori