Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
tehno maniac, baloncici koji se pojavljuju su cestice prasine koje osvetli blic pa se zato vide! Naravno ako na te balone mislis! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
Neko je pisao da signal za GPS ima i u zatvorenom prostpru za 10 sec. Meni se GPS signal pojavi na otvorenom za 2-3 minuta, a u zatvorenom nema signala uopste. Da li to ima neke veze sto sam izbrisao Nokia Mape i instalirao Garmin.
Jos nesto me interesuje. Moj drugar i ja smo u isto vreme kupili n82 u istoj prodavnici, samo sta sam ja uzeo preko MTS-a u paketu a on nije. Sada sam primetio kada smo prebacivali muziku na telefone sa kompa njemu se prebacuju oko 800 kb/s, a meni jedva 350 kb/s. Da li je neko to primetio i da li mozda ima objasnjenje za ovo. Hvala.
Jos nesto me interesuje. Moj drugar i ja smo u isto vreme kupili n82 u istoj prodavnici, samo sta sam ja uzeo preko MTS-a u paketu a on nije. Sada sam primetio kada smo prebacivali muziku na telefone sa kompa njemu se prebacuju oko 800 kb/s, a meni jedva 350 kb/s. Da li je neko to primetio i da li mozda ima objasnjenje za ovo. Hvala.
Nema to veze sa Nokia mapama nego prolistaj temu o GPS u Kaficu (zadnjih 10-tak str) pa ces naci odgovor kako i sta da stikliras u Garminovim podesavanjima !
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
vratio sam telefon na fabricki podeseno, i ostale su mi sve aplikacije na telefonu, a neke nece uopste da se obrisu, kako da obrisem sve sa telefona? tj. da uradim neki format telefona? hoce mi se sve obrisati kad uradis reinstall fw-a?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Kada stavljas novu verziju SW-a ne brise ti programe koji su utelefonu i mem kartici!
Ako hoces da ocistis ceo telefon onda formatiraj mem karticu i memoriju telefona ( *#7370# )!
Naravno onda gubis sve poruke, kontakte...
Ako hoces da ocistis ceo telefon onda formatiraj mem karticu i memoriju telefona ( *#7370# )!
Naravno onda gubis sve poruke, kontakte...
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
ok, ja uradio onaj restore to factory settings, i sve mi ostalo, probacu tako. Evo pisem preko wi-fi na telefonu i radi odlicno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
hi 2 all
ja sam verovatno mnogo glup
,ali stvarno mi jedna stvar nije jesna....kako da instaliram garmina na moj n82.....skinuo sam sa ofice sajta....i prebacio na karticu....onda lepo to i instalirao na karticu...on napravio neke foldere i pozivni file garminmobileXT.sis....e kad sam vratio karticu u tel i pozvao taj file...on to instalira...i instalira....i instalira...
...i ja ga prekinem na kraju!!!!Ajde please da mi neko kaze sta i kako ...i gde da instaliram PLEASE!!!!E da i skinuo sam scg rout 1.8 sa neta pa izmedju ostalog i to gde da ubacim!!!!!Thanks
ja sam verovatno mnogo glup

- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
jel normalno da se kad se ubaci neka slika, u bilo koji folder, npr. u folder Sounds/Digital, pa da se ta slika pojavi u Galeriji? znam da je na n71 prikazivao samo slike koje su bile u folderu Images, a ovde prikazuje bukvalno sve slike sa mem. kartice i telefona, nebitno gde se one nalazile.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Meni ne pokazuje sve slike u galeriji, one koje hocu da sacuvam samo za sebe stavim u folder "temp"(sam ga napravim) na korenu memorijske kartice, i njih gledate tako sto ih nadjete preko nekog fajl menadzera. U isti folder mozete napraviti nove foldere, npr. "slike" i "video", nista od toga se nece vidjeti u galeriji.
Inace ovo je jos davno napisao Miškoni nedje na forumu tako da zasluge idu njemu.
Inace ovo je jos davno napisao Miškoni nedje na forumu tako da zasluge idu njemu.
Poslednja izmena od Sensei u Uto, 14. Okt 2008. 18:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Meni je cak prikazivao u galeriji i Garminove slicice (strelice, ikonice...) i to me je nerviralo do jaja!!! 

dojlimi, sigurno radi Garmin kako treba?
Ja bas zbog toga nisam hteo da brisem slicice jer sam mislio da nece hteti raditi redovno !
Ja bas zbog toga nisam hteo da brisem slicice jer sam mislio da nece hteti raditi redovno !
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
hvala, znaci da pravim temp folder, evo danas sam radio reinstall fw-a, i nije moglo proci bez problema, kad je trebao da uradi reinstall nije prepoznao telefon, pa sam morao da cackam oko usb konekcije, jel se to jos kome desavalo?