Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Probaj sa onim reply via same ctr. Možda se tu nešto razlikuje. Meni stoji na NO. A to kakav je MTS u poslednje vreme neću ni da komentarišem
Mada i Telenor užasno kasni s porukama, kao da i oni iznajmljuju pola opreme VIPu 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
A možda su ti svi prijatelji na 064 nedostupni
Pa u čemu, u preopterećenosti. Seljaci. A to što celog prošlog meseca nije moglo da se proverava stanje na postpejdu je
Samo nek mi sad stigne mlao veći račun nego inače - zapaliću ih.

Pa u čemu, u preopterećenosti. Seljaci. A to što celog prošlog meseca nije moglo da se proverava stanje na postpejdu je

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
kefalo, 12 decaka, 21 devojcica... Taj odnos potpuno koristim
Samo mi nije jasno zasto devojcice idu u ekonomsku, malo mi je tonakako glupavo, ali nema veze... Bolje to nego u gimnaziju(a Sabacka je toliko jadna, ekonomsku je osetno teze upisati, posle medicinske je najteza za upis)
Ajde, da ne bude potpuni off, e61 je super telefon, odlicnog kvaliteta, i odlicnog i vrlikog ekrana. Baterija je odlicna. Telefon za pare koliko kosta, pruza jako puno

iPhone + CX300
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
lakiboj, cestitke na kupovini ovog telefona. Za teme i za sve druge programe gde ti se pojavi ovo za sertifikat uradi sledece: Prvo ides u menu>tools>app.manager>options
Tu stavi software installation ALL i online certif. check OFF
Onda ides Menu>tools>settings>time and date settings i vratis datum na neki april recimo ove godine, instaliras sta zelis, i ponovo vratis datum na danasnji. Nista vise od toga. A nimanje
Nadam se da sam bio od neke pomoci
Tu stavi software installation ALL i online certif. check OFF
Onda ides Menu>tools>settings>time and date settings i vratis datum na neki april recimo ove godine, instaliras sta zelis, i ponovo vratis datum na danasnji. Nista vise od toga. A nimanje

Nadam se da sam bio od neke pomoci
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 22. Sep 2007. 15:56
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
lakiboj, za koji mail ti treba? Ima dosta podesavanja, a za E-mail ti preporucjem da koristis Mail for Exchange. Program je zaista odlican, i fercera samo tako, i sa njim imas push-email (ako se registrujes na serveru)
Javi mi se na pp ili na alkosn@tesla.rcub.bg.ac.yu
Medjutim, najvise ces da naucis ako se sam malo pomucis. I zadovoljstvo je onda naravno mnogo vece
Javi mi se na pp ili na alkosn@tesla.rcub.bg.ac.yu
Medjutim, najvise ces da naucis ako se sam malo pomucis. I zadovoljstvo je onda naravno mnogo vece

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
haj ljudi, evo, pridruzih se i ja klubu fanova e61,al imam mali problem sa svojim ljubimcem.Skinut je sa mreze orange, i ne mogu da sklonim postavku skracenica sa ekrana koje se nalaze uz desnu stranu ekrana.
za brda programa mi kaze da je "expired certificate".naravno ne za sve!!! flashovao bi ga,al ne znam kako!!!bas me nervira,uzasno!!!!!!! samo bi da imam symbian koji ne pripada ni jednoj mrezi!!!!
inace,fon je bruuukkkaaa!!!obozavam ga!!!
stvarno molim za pomoc
((((((((
za brda programa mi kaze da je "expired certificate".naravno ne za sve!!! flashovao bi ga,al ne znam kako!!!bas me nervira,uzasno!!!!!!! samo bi da imam symbian koji ne pripada ni jednoj mrezi!!!!
inace,fon je bruuukkkaaa!!!obozavam ga!!!
stvarno molim za pomoc

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
sodainc za exiper sertificate stavi u podesavanjima za sat 2006 godinu i pokreni instalaciju i kasnije posle instalacije mozes da vratis na 2007, to ti je cela mudrost.
za update koristi program sa:
http://europe.nokia.com/A4579163 i tako ces onda imati naj noviji software.
sledeci put koristi opciju "izmeni", jer je zabranjeno uzastopno postovanje.
za update koristi program sa:
http://europe.nokia.com/A4579163 i tako ces onda imati naj noviji software.
sledeci put koristi opciju "izmeni", jer je zabranjeno uzastopno postovanje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album