A i ovo sto ti je reko mare-ss, za ovo drugo i to mozes da odradis..
Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
annaBG, pazi ovako tako je i meni,ja kada udjem na to ikonicu "sef" ne vidim nista sta sam sacuvao samo vidim da treba da se poveze telefon sa usb-om pa tek da moze nesto da se odradi,e sada ti kada to odradis imas 5 step-ova, 1/5 ti je da povezes telefon,pa dalje da izaberes gde ces da se ubaci to..itd..nije nista tesko..(ako ne verejues novoj tehnologiji,ti onda uzmi lepo po starinksi papir i olovka pa prepisuj
,a mozes i malo modernije da uzmes notepad pa u njemu
,salim se..)
-
moment.inercije
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Ned, 12. Feb 2012. 20:35
Drugari i drugarice,
postao sam vlasnike ove lutke pre par dana... Imam 2 pitanja. O jednom se vodilo dosta diskusije, i na ovom postu i na jos nekima, ali ima previse (razlicitih) odgovora, tako da sam se zagubio posle vec 20-ak strana
1. Tastatura je hardverski QWERTY, ali je softverski QWERTZ. Ima instaliran i srpska slova. E, posto ja nisam ljubitelj toga, zeleo bih da vratim na QWERTY. Da li to moze ikako da se vrati kako treba da bude?
2. Pre ovog sam imao Nokie, Nokie i samo Nokie i nekako mi se cini da zvoni malo tise nego ostali telefoni. O cemu se radi? Moze li to nekako da se poboljsa?
Inace, instaliran je najnoviji UPDATE...
Hvala unapred
postao sam vlasnike ove lutke pre par dana... Imam 2 pitanja. O jednom se vodilo dosta diskusije, i na ovom postu i na jos nekima, ali ima previse (razlicitih) odgovora, tako da sam se zagubio posle vec 20-ak strana
1. Tastatura je hardverski QWERTY, ali je softverski QWERTZ. Ima instaliran i srpska slova. E, posto ja nisam ljubitelj toga, zeleo bih da vratim na QWERTY. Da li to moze ikako da se vrati kako treba da bude?
2. Pre ovog sam imao Nokie, Nokie i samo Nokie i nekako mi se cini da zvoni malo tise nego ostali telefoni. O cemu se radi? Moze li to nekako da se poboljsa?
Inace, instaliran je najnoviji UPDATE...
Hvala unapred
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
moment.inercije
1. promeni produk kod na evropa tj euro i slova ima da budu baš onako kako treba
2.ako si pre toga imao neki sa 2 spikera onda zvoni slavbije ali defitivno jače zvoni od n8.jačina zvuka jedino odabir melodije koja se dere.
1. promeni produk kod na evropa tj euro i slova ima da budu baš onako kako treba
2.ako si pre toga imao neki sa 2 spikera onda zvoni slavbije ali defitivno jače zvoni od n8.jačina zvuka jedino odabir melodije koja se dere.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
darkonda
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
radio sam reset telefona. Mmc sam formatirao, a telefon preko *#7370#. Ostale su tri aplikacije koje se nisu obrisale: ebuddy, facebook i neka igrica. Ja vise ne mogu da ih obrisem preko menagera, ne mogu da ih reinstaliram (kad odem na ovi da inst. ebuddy samo iskoci "failed"), niti te aplikacije rade! Pokusao sam i bez ovija ali takodje odbija saradnju!
Jel ima resenje neko, ili mi se smesi jos jedan reset...
Jel ima resenje neko, ili mi se smesi jos jedan reset...
Deksi, ja mislim da hoce da kaze kada je odradio hard reset aplikacije su mu neke ostale i sada kada zeli da ih obrise to ne moze izbacuje mu neki djavo,i kada pokusa da ih instalira isto preko ovi-ja,ono kaze da je failed(ja mislim da ti to izbacuje,nisam 100% siguran,ali moze da bude da tu aplikaciju vec prepoznaje da je instalirana,pa ne moze jedna preko druge..),a i vidis da je pokusao i bez ovija..
Iskreno darkonda ja mislim da ti se nazalost smesi opet, hard resset..
Iskreno darkonda ja mislim da ti se nazalost smesi opet, hard resset..
-
darkonda
- Mobil stručnjak

evo, jedan od problema je facebook koji s nije obrisao (to je ona aplikacija kad vam ponudi u obicnom web pretrazivacu da istalirate facebook app na svoj uredjaj), prihvatim, skinem i krenem da instaliram i samo iskoci failed!
pokusacu i preko KABLA
rezultat je isti. pita me da li zelim da preinstaliram, ja potvrdim, i samo izbaci unable to instal
sad ce dobiti jedan fles kao KUCA!
EDIT po treci put pisem: problem je bio u tome, sto kad vratim back up, on vrati te ikonice od programa koje nikako ne mogu da se uklone. a čekirano je bilo samo kontakti, podesavanja, imenik i web stranice. tako da eto, namucio me je postano. kad sam vratio samo imenik i kontakte i web, vise nije bilo tih programa..
pokusacu i preko KABLA
rezultat je isti. pita me da li zelim da preinstaliram, ja potvrdim, i samo izbaci unable to instal
sad ce dobiti jedan fles kao KUCA!
EDIT po treci put pisem: problem je bio u tome, sto kad vratim back up, on vrati te ikonice od programa koje nikako ne mogu da se uklone. a čekirano je bilo samo kontakti, podesavanja, imenik i web stranice. tako da eto, namucio me je postano. kad sam vratio samo imenik i kontakte i web, vise nije bilo tih programa..
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
može u tudjoj radinosti da to odradi a ako ode kod tudjeg biće na domaćem terenu tako da mu to dodje kao domaća radinost.ili od telenora da se potraži onaj kod ili da telenor dekodira.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
-
darkonda
- Mobil stručnjak

pozdrav ljudi, ko ima NOKIU nek odradi laku registraciju pa pokupi neku nagradu ako ima srece!
http://www.nokia.rs/microsites/nagrada?ref=1329335692
http://www.nokia.rs/microsites/nagrada?ref=1329335692