Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

annaBG, pazi ovako tako je i meni,ja kada udjem na to ikonicu "sef" ne vidim nista sta sam sacuvao samo vidim da treba da se poveze telefon sa usb-om pa tek da moze nesto da se odradi,e sada ti kada to odradis imas 5 step-ova, 1/5 ti je da povezes telefon,pa dalje da izaberes gde ces da se ubaci to..itd..nije nista tesko..(ako ne verejues novoj tehnologiji,ti onda uzmi lepo po starinksi papir i olovka pa prepisuj :lol: :lol: ,a mozes i malo modernije da uzmes notepad pa u njemu :lol: ,salim se..)
A i ovo sto ti je reko mare-ss, za ovo drugo i to mozes da odradis..

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Sve odradila tako,hvala :) Telefon u servisu :wink:

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

ne bre ljudi OVI suite zajebava sa kontaktima,skinite poslednji Nokia PC suite,on pravi beck up,bez problema,OVI mi je par puta napravio igranku sa svojim nesacuvanim bekapom...

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

skar, ja nikada sa njim nisam imao problema,evo pre nekoliko dana sam opet uspesno odradio backup i juce,sve je proslo u normalu,ne znam sto bi zezao Nokia suite..

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Treba se program malo pripodesiti kakvu kopiju da napravi i meni nokia-ovi-suitite radi dobro .

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Pokupila sam telefon iz servisa.Dva dana je bio na popravci,i sledece je uradjeno:
-zamenjena osnovna ploca
-upisan software (vidim imam smajlice u porukama,toga ranije nije bilo :D )
-podesen
-test ok :)

moment.inercije
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Feb 2012. 20:35

Post od moment.inercije »

Drugari i drugarice,
postao sam vlasnike ove lutke pre par dana... Imam 2 pitanja. O jednom se vodilo dosta diskusije, i na ovom postu i na jos nekima, ali ima previse (razlicitih) odgovora, tako da sam se zagubio posle vec 20-ak strana :uhuh:

1. Tastatura je hardverski QWERTY, ali je softverski QWERTZ. Ima instaliran i srpska slova. E, posto ja nisam ljubitelj toga, zeleo bih da vratim na QWERTY. Da li to moze ikako da se vrati kako treba da bude?
2. Pre ovog sam imao Nokie, Nokie i samo Nokie i nekako mi se cini da zvoni malo tise nego ostali telefoni. O cemu se radi? Moze li to nekako da se poboljsa?

Inace, instaliran je najnoviji UPDATE...

Hvala unapred :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

moment.inercije
1. promeni produk kod na evropa tj euro i slova ima da budu baš onako kako treba
2.ako si pre toga imao neki sa 2 spikera onda zvoni slavbije ali defitivno jače zvoni od n8.jačina zvuka jedino odabir melodije koja se dere.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

radio sam reset telefona. Mmc sam formatirao, a telefon preko *#7370#. Ostale su tri aplikacije koje se nisu obrisale: ebuddy, facebook i neka igrica. Ja vise ne mogu da ih obrisem preko menagera, ne mogu da ih reinstaliram (kad odem na ovi da inst. ebuddy samo iskoci "failed"), niti te aplikacije rade! Pokusao sam i bez ovija ali takodje odbija saradnju!

Jel ima resenje neko, ili mi se smesi jos jedan reset...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

darkonda napisao: Pokusao sam i bez ovija ali takodje odbija saradnju!
Pojasni malo. Kako si pokusavao, a dali si pokusao da app.... skines na komp pa da je onda ubacis u telefon.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Deksi, ja mislim da hoce da kaze kada je odradio hard reset aplikacije su mu neke ostale i sada kada zeli da ih obrise to ne moze izbacuje mu neki djavo,i kada pokusa da ih instalira isto preko ovi-ja,ono kaze da je failed(ja mislim da ti to izbacuje,nisam 100% siguran,ali moze da bude da tu aplikaciju vec prepoznaje da je instalirana,pa ne moze jedna preko druge..),a i vidis da je pokusao i bez ovija..
Iskreno darkonda ja mislim da ti se nazalost smesi opet, hard resset.. :wacko:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

acamatic, ali bez kog ovija, suitite ili store.
Pa moze se instalirati ponovo aplikacija iako vec postoji takva ista aplikacija u telefonu. Telefon te samo pita da takva aplikacija vec postoji i dali zelimo da je ponovo instalira.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Deksi, ja upravu si.. :oops: :oops:,ali vidis da ga nesto zezaju te aplikacije..,nece ni da se obrisu,niti ponovo ubace..mislim da ce morati ponovo hard resset..

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

evo, jedan od problema je facebook koji s nije obrisao (to je ona aplikacija kad vam ponudi u obicnom web pretrazivacu da istalirate facebook app na svoj uredjaj), prihvatim, skinem i krenem da instaliram i samo iskoci failed!
pokusacu i preko KABLA

rezultat je isti. pita me da li zelim da preinstaliram, ja potvrdim, i samo izbaci unable to instal
sad ce dobiti jedan fles kao KUCA!

EDIT po treci put pisem: problem je bio u tome, sto kad vratim back up, on vrati te ikonice od programa koje nikako ne mogu da se uklone. a čekirano je bilo samo kontakti, podesavanja, imenik i web stranice. tako da eto, namucio me je postano. kad sam vratio samo imenik i kontakte i web, vise nije bilo tih programa..

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

darkonda, super drago mi je da si uspeo..jbg tako mala sitnica hoce da zeza..,znaci bio je samo problem oko back-up.. 8)

Rainbow7
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 06. Feb 2012. 21:26

Post od Rainbow7 »

Zamolio bih za pomoc, imam E72 - kupljena regularno u Telenoru, hteo bih da je dekodiram - otkljucam da radi i na ostalim domacim mrezama.
Kako to mogu da uradim u "domacoj radinosti", a da ne unistim software?
Svaki savet dobrodosao...
hvala unapred

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Rainbow7, mogu samo da ti kazem da nesmes to da radis dok ti je telefon u garanciji,jer automatski gubis garanciju..a ja barem mislim da to ne moze da se odradi u domacoj radinosti..ali sacekaj da vidimo sta drugi misle.. :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

može u tudjoj radinosti da to odradi a ako ode kod tudjeg biće na domaćem terenu tako da mu to dodje kao domaća radinost.ili od telenora da se potraži onaj kod ili da telenor dekodira.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

pozdrav ljudi, ko ima NOKIU nek odradi laku registraciju pa pokupi neku nagradu ako ima srece!

http://www.nokia.rs/microsites/nagrada?ref=1329335692

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

Salju nagrade na kucnu adresu a dole pise da se preuzimaju licno? I sta rade sa podacima koje ostavljas? :uhuh:

Odgovori