Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Dosta ljudi zaboravlja da napomene jos jedan plus na ovom sjajnom telefonu a toje kakav zvuk pravi pri snimanju video zapisa!!!!!!Pa to nema nijedna druga marka telefona pa neka imai sjajan video kada snima ali zvuk se necuje ni 1/3 kao kod ovog fona.Sjajan ACC format daje sjajan ugodjaj upotpunuje video zapis! 

>> N7100 <<
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
Moze pomoc.Apdejtovao sam na 5.0638.3.0.1 to je najnoviji i onda su se pojavili problemi>ne mogu da iskljucim call divert, kad proverim stanje all voice calls-divert not active,if busy-active for voice calls,if not answered-not act,if out of reach-active i if not available nudi cancel sto ja odradim i nista ,ona dva ostaju aktivna isto i kad ih pojedinacno deaktiviram.Dakle if busy i if out of reach nikako da deaktiviram.Zna li neko kako.

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
b_udder,upravu si, bar na 064 ta opcija stoji,ali interesantno,ninolina mi je savotovala da proverim da li stvarno divertuju i .... ne. Medjutim sada mi je druga briga-zeleo bih da azuriram imenik u kome je recimo oko 1000 br i voleo bih da vecina imaju photo id,instalirao san FSCaller.Problem je sto se u galeriji ne mogu otvarati folderi tako da recimo 500 kontakt slika ce mi se stalno vrteti sa ostalima.Ako otvorim album pod imenom kontakti, slike se pojavljuju i u njemu ali ostaju i da se vrte sa ostalima-znaci ima po dve -izbrisem u galeriji brise se u albumu i FSC.Kako da sad ja ovo elegantno azuriram-da mi kontakti budu u jednom folderu i da se ne mesaju sa ostalim slikama.Probao sam i sa memorijom telef. da tamo ubacim sliku i to izgleda -nisam siguran -nije lose.Ona se takodje pojavi u galeriji ,tu je obrisem ,nestaje i na fon memory ali ako je vec vezana preko FSC izgleda se pojavljuje pri pozivu.Kako ste vi-bilo ko -to sredili.U stvari mislim da galeriju treba shvatiti kao mesto gde su sve slike ali za pregledanje svakako formirati albume-onda ne shvatam cemu one silne slike koje se vrte.....
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
dentomaster, u Galeriji nećeš moći da podesiš da ti se pokazuju samo neke slike, niti da stvaraš Albume koji se neće automatski prikazivati sa svim ostalim slikama...Ja Galeriju i ne koristim za pregled slika, već sam instalirala PhotoRite.Viewer.v5.2.5. i Resco.Photo.Viewer.v4.31....s nijma se mnogo brže učitavaju i otvaraju slike, a i postoji mogućnost formiranja foldera i samo kad otvoriš određeni folder, u tvom slučaju Kontakti, tada ćeš i videti te slike...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
na primer advanced call manager!meni radi sasvim solidno!
imam jedan problem, to sam danas primetio, nije bilo tako ranije.kada imam dolazni poziv i taj broj imam u imeniku, ne vidi mi se broj telefona, vec samo ime i ispod pise calling!do sada mi nije bilo,tako, a mislim da nisam nista dirao!u cemu je tu problem i kako da ga resim?koristim 064 broj, ali sam probao i sa 063 i isto je!
imam jedan problem, to sam danas primetio, nije bilo tako ranije.kada imam dolazni poziv i taj broj imam u imeniku, ne vidi mi se broj telefona, vec samo ime i ispod pise calling!do sada mi nije bilo,tako, a mislim da nisam nista dirao!u cemu je tu problem i kako da ga resim?koristim 064 broj, ali sam probao i sa 063 i isto je!
U inbox-u i poslati porukama, kad se otvore ne pise vrijeme nego se mora otici u options pa message details! Tolika procedura da se samo vidi vrijeme poruke. To nisam jos ni na jedno tel vidio, uvijek dok se cita sms pise vrijeme u toj poruci.... Moze li se pojednostaviti?
I isto kad hoces da upises neciji broj kome saljes a nemas ga u imenku, prvo idu slova a ne brojevi??? pa moras na ovolku pa prebaciti na mod za broje....???
I isto kad hoces da upises neciji broj kome saljes a nemas ga u imenku, prvo idu slova a ne brojevi??? pa moras na ovolku pa prebaciti na mod za broje....???
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Citaj pazljivije pre nego sto kazes da ti jos uvek dugujem objasnjenje!!Lomnica_city napisao:NE moze se pojednostaviti,a ne vidim sta ti je tesko da pritisnes # na pola sekunde da promenis upis slova u brojeve,ionako je logicnije da se 95% poruka salje ljudima iz imenika pa bi bilo pogresno da su brojevi default umesto slova!?![]()
Pozdrav

Pozdrav