Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Sale_M, meni se nije nista oljustilo, ali citao sam na netu da se dosta ljudi zali na kvalitet izrade N82 i na ta neka guljenja maske. Mislim da je na SF sajtu bio clanak sa slikama kako se ojela N82.
Nikola gr, malo proguglaj: Change log v30 ili tako nesto pa ces videti koje su najnovije promene.
Nikola gr, malo proguglaj: Change log v30 ili tako nesto pa ces videti koje su najnovije promene.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nije neki period ali meni nakon dva i po mjeseca se uopste nije oljustilo. 
Nego mozete li mi reci sljedece: Instalirao sam Quick Office neki 6.0 verziju cini mi se, uostalom nije to toliko ni bitno. Posto je automatski instalirao na memoriju telefona i preko onog fabrickog Quick Office-a zanima me kako da ga obrisem a da ne moram raditi reset telefona posto ga nema u APP. MANAGE-u a iz menija nakon pokusaja brisanja javi da nije uspio. Mozete li mi reci da li se mozda brisanjem nekog foldera iz sistema moze obrisati taj program koji sam instalirao jer mi bezze zauzima sigurno 5MB a ne koristim ga uopste. Nije da mi je posebno potrebna memorija ali me iritira to...

Nego mozete li mi reci sljedece: Instalirao sam Quick Office neki 6.0 verziju cini mi se, uostalom nije to toliko ni bitno. Posto je automatski instalirao na memoriju telefona i preko onog fabrickog Quick Office-a zanima me kako da ga obrisem a da ne moram raditi reset telefona posto ga nema u APP. MANAGE-u a iz menija nakon pokusaja brisanja javi da nije uspio. Mozete li mi reci da li se mozda brisanjem nekog foldera iz sistema moze obrisati taj program koji sam instalirao jer mi bezze zauzima sigurno 5MB a ne koristim ga uopste. Nije da mi je posebno potrebna memorija ali me iritira to...

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Cooomi, nisi u pravu.Razumem da imaš telefon i da ti je on najbolji na svetu ali nije.Nokia N95 nema problema sa upadanjem prašine između maske i ekrana, ali ima problema sa rizikom od lomljenja ekrana-ne postoji zaštitni sloj pa je ekran izložen spoljašnjim uticajima.
Kod nokie N82 postoji problem što ta zaštitna plastika ne paše dobro u otvor predviđen za nju nego ima možda 0.5mm zazora između zaštite i plastike desnog boka (gde je smešten microUSB priključak), pa prašina upada ispod plastike i u kućište što nikako nije dobro.
Igor88bg, plastika se nimalo ne guli u džepu.
Kod nokie N82 postoji problem što ta zaštitna plastika ne paše dobro u otvor predviđen za nju nego ima možda 0.5mm zazora između zaštite i plastike desnog boka (gde je smešten microUSB priključak), pa prašina upada ispod plastike i u kućište što nikako nije dobro.
Igor88bg, plastika se nimalo ne guli u džepu.
Nokia C6
tehno maniac, hahaha brate molim te ne pricaj mi dal se guli ili ne imao sam ga 2 nedelje i ekran se gulli samo tako... i to sam u dzepu znaci sam dzep ga grebe a sivi necu da komentarisem koje je djubre sto se te plasitke tice i boja se guli! Molim te ne pricaj napamet! Edit prasina na n95 ne ulazi a i ako udje nista lakse skinuti maski sa ekrana i ovako fabricki zjapi
))) mada meni je to gotivno sto je ekran nezasticen jer nema sta da se izguli
))