Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Данас сам одрадио апдејт.
Субјективни осећај-Нешто је бржи,блиц као да је јачи ,мање једе батерију,аут.ротирање је прецизније..
Аудио квалитет ћу касније детаљно испитати.
Слобода или смрт

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

bestboy, i meni se onaj deo oko kamere oljustio a drug ima n82 bele boje i nije mu se ni tackica oljustla a fon kupio pre 1 god

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Izgleda da se svima oljustio taj deo :dry: Mogli su malo bolji materijal koristiti za ovakav top model ...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

20.0.062 mi je softwerska verzija n82...da li da radim update ili ne?isplati li se???pozdrav!i ako se isplati recite mi promene koje su i da li je postao jaca zver?sala :oops: :D :lol:

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Cooomi »

Nikola gr i svi ostali isao sam na nokia software updater i kada sam prikljucio fon on mi skenirao i reko da mi je up to date verzija a verzija mi je 20.0.062 tako da kontam da na nokia nema na njenom sajtu download za naj noviju verziju softvera..... de bi se mogla nabaviti naj novija

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Sale_M, meni se nije nista oljustilo, ali citao sam na netu da se dosta ljudi zali na kvalitet izrade N82 i na ta neka guljenja maske. Mislim da je na SF sajtu bio clanak sa slikama kako se ojela N82.
Nikola gr, malo proguglaj: Change log v30 ili tako nesto pa ces videti koje su najnovije promene.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Nije neki period ali meni nakon dva i po mjeseca se uopste nije oljustilo. :)
Nego mozete li mi reci sljedece: Instalirao sam Quick Office neki 6.0 verziju cini mi se, uostalom nije to toliko ni bitno. Posto je automatski instalirao na memoriju telefona i preko onog fabrickog Quick Office-a zanima me kako da ga obrisem a da ne moram raditi reset telefona posto ga nema u APP. MANAGE-u a iz menija nakon pokusaja brisanja javi da nije uspio. Mozete li mi reci da li se mozda brisanjem nekog foldera iz sistema moze obrisati taj program koji sam instalirao jer mi bezze zauzima sigurno 5MB a ne koristim ga uopste. Nije da mi je posebno potrebna memorija ali me iritira to... :disgust:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

janka_88,
Сачекај још који месец :wink:
Quick Office 6.0 сам обрисао форматом,није никод мене хтео да се избрише..
Са овим v31.0.016 fw батерија осетно дуже траје,мисилм да ће опуштено да ми траје два дана сада. 8)
Слобода или смрт

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

ljudi meni se ispod baterije pojavljuju 4 kockice spojene...meni ortak kaze da je to zbog w-lana i kada ja njega ugasim tj skeniranje ugasim o5 mi to pise...pomagajte :D :D :D

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Nikola gr,
meni
alatke
podešavanja
veza
bežični lan
prikaži dostupn. WLAN --- Nikada

I nećeš imati tu ikonicu 8)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

hvala ti gameforce, jel mi ono trosilo bateriju?ja mislim da jeste,a??? :oops: :oops: :oops:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Jako malo, toliko da nećeš ni primetiti razliku u trajanju nakon isključenja 8)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

ljudi moze li neko da mi objasni sta da radim da bi mi nokia software updater pokazivao najnoviju verziju a ne onu prethodnu???skinem najnoviji updater i nece pa nece...ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan :oops: :oops: :oops:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Moze li mi neko reci kako da uklonim onu precicu sa desktop-a SHARE ONLINE? Prije sam je nekako izbrisao ali se ne sjecam kako a nakon sto sam formatirao telefon opet se pojavila bez obzira sto sam uradio backup i uradio restore jos uvek stoji i izuzetno me nervira ta precica. pozz

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Idi na symbian-freak forum,tamo ima tutorial za to i jos dobrih fora za hackovane telefone .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

pozdrav,interesuje me dali ovaj ekran od n82 ima zastitu preko ekrana,koliko mi se cini za razliku od n95 on ima neku plastiku.Dali sam u pravu?

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Cooomi »

majkon80, u pravu si a ta plastika je jako korisna... npr na n95 nema plastike i tu se skuplja ( izmedju ekrana i maske sa strane) prasina dok ovde je sve ravno i lepo i nezno i ....dobro skonto si XD

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Cooomi, nisi rekao da se ta ista plastika izguli samo u dzepu i da prasina ulai ko luda u taj ekran .... !

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Cooomi, nisi u pravu.Razumem da imaš telefon i da ti je on najbolji na svetu ali nije.Nokia N95 nema problema sa upadanjem prašine između maske i ekrana, ali ima problema sa rizikom od lomljenja ekrana-ne postoji zaštitni sloj pa je ekran izložen spoljašnjim uticajima.
Kod nokie N82 postoji problem što ta zaštitna plastika ne paše dobro u otvor predviđen za nju nego ima možda 0.5mm zazora između zaštite i plastike desnog boka (gde je smešten microUSB priključak), pa prašina upada ispod plastike i u kućište što nikako nije dobro.

Igor88bg, plastika se nimalo ne guli u džepu.
Nokia C6

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

tehno maniac, hahaha brate molim te ne pricaj mi dal se guli ili ne imao sam ga 2 nedelje i ekran se gulli samo tako... i to sam u dzepu znaci sam dzep ga grebe a sivi necu da komentarisem koje je djubre sto se te plasitke tice i boja se guli! Molim te ne pricaj napamet! Edit prasina na n95 ne ulazi a i ako udje nista lakse skinuti maski sa ekrana i ovako fabricki zjapi :-)))) mada meni je to gotivno sto je ekran nezasticen jer nema sta da se izguli :-)))

Odgovori