Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
dabox, evo znam i ja, pa ću ti odgovoriti dok Lomnica ne dođe...
...poslednja verzija je V 5.0638.3.0.1 18-09-06 RM-84...ali i prethodne dve ...V 5.0616.2.0.3 kao i V 5.0609.2.0.1...su stabilne i nećeš s njima imati problema...ono što je važno za najnoviji firmware je da je Nokia u njemu promenila kod za restart iz dodatnih aplikacija koji će raditi samo na najnovijim verzijama programa za N70 i to iz Smart Settingsa 1.14 i iz Opmana...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
dentomaster
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
- Ninolina
- Moderator

dentomaster, kako nema trajanje pojedinih razgovora kad IMA??? Idi u Menu/My own/Log...kad uđeš u Log idi džojstikom na desno...tu ćeš naći sve pozive sa trajanjem, sve SMSove itd...A podesi i u Options/Settings pa pod Log duration stavi 10 days ili 30 days...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
dentomaster
- Neredovni učesnik

dakle Nina svaka cast ,eto ima gore u log-u ikonica i strelica u toolbaru ali nije mi palo napamet.
U svakom slucaju postoji kompletan zapis in/out,trajanje razgovora,broj,sms.received,sent kb ....cool.Narocito kad podesis 30dana ,za postpaid, imas kompletan listing da uporedis sa onim koji ti salje mts.

- Ninolina
- Moderator

Za ovo ne znam tačno šta bi moglo biti...kao da je kodiran za 064 mrežu... a jel to tako od momenta kad si ga kupio ili se odjednom desilo? Jesi kupio polovan ili nov fon?dabox napisao:sto mi neradi N70 sa mojom,i druim o63 karticama,a sa 64 radi bez problema
Jel to misliš na Chat koji je defaultno instaliran u telefonu? Ako na to misliš ja to nisam ni pokušavala da podesim...za Chat koristim IM+, Agile messenger i Turbo MSN...a što se tiče potrošnje ona se meri u količini prenetih podatatka...i nije baš preterano skupo...ali ipak košta...nisam tačno merila koliko, ali eto izmeriću...kroko035 napisao:sta da uradim da definisem tj podesavanje čet a i dali to ide i kako tj dali je skupo
-
dentomaster
- Neredovni učesnik

Da li je ikako moguce u "Go to" ubaciti shortcut za aplikacije kao na pr. za kalendar,notes,inbox,galerija ali recimo odmah u slike i sl.Mislim, to bi jos malo prosirilo izbor u stendby modu tako sto bi se postavila ikona go to a u njoj jos par najcesce koriscenih. Koliko ja vidim Add to "Go to" ima samo na krajnjem fajlu-slika,pesma...
:|Pozdrav
Jeste na to mislim jer sam otvarao opcije i vidim da postoji po defaultu a sa 064 mislim da to nebi trebalo da bude skupo ali naravno kolicina podataka primljena ili poslata .
Dali je taj turbo MSN free i ima li ga za simbian ili ?
Dali ga imas i dali bih mogao da ga dobijem na pp ljubim ti ručicu zlatnu kojom kucaš tastaturu!

Dali je taj turbo MSN free i ima li ga za simbian ili ?
Dali ga imas i dali bih mogao da ga dobijem na pp ljubim ti ručicu zlatnu kojom kucaš tastaturu!
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Ninolina
- Moderator

dentomaster, Pokušaj sa programom Smart Settings 1.14...s njim takođe možeš da praviš prečice i on se po instalaciji smešta na levi taster u stand by-u...a preko appmana možeš bilo koju aplikaciju da staviš u Go to...ipak prvo pokušaj sa Smartom jer je praktičniji... 
-
djape korleone
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 18:20
- Sava Savanović
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
- :: RedmiNote3Pro