Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Igor88bg, Pogledaj dobro tu sliku koju si poslao i sliku mog telefona 8)
Na toj tvojoj fali kanal, spoj izmedju maske i bočnog dela (taj kanal me nervira jer se skuplja svo djubre iz džepa u njemu, vidi gde pokazuju strelice na slici), boja nije original...
Tako da...

SlikaSlika

Moja N82 jeste pravljena za kinesko tržište ali ako je sudeći po imei odnosno prema delu imei-a zvanom FAC, napravljena je u Finskoj.
Sumnjam da su takve nešto boljeg kvaliteta.
Nokia mora biti Nokia gde god je pravljena.

Razmisli o ovom:

Šta ako je ta koju si ti imao "prepakovana" u neku kinesku masku?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

gameforce, pa ja prvi put vidim n82 sa ovim kanalima zaista da nije tvoj felerican?? ps ne znam cuo sam da su kvalitetniji za azijsko i Americko trziste :disgust: ps ja prvi put vidim takvu maskicu tako tamne boje imas neku na svetlosti?? evo ti ove slike koja je sa ovog foruma ponavljam znaci nije moja moja je bila black :-) i opet nije imala kanalice! slika -->>>> Slika
Poslednja izmena od Igor88bg u Pet, 06. Mar 2009. 03:33, izmenjeno 1 put ukupno.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Rebel in heart.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

gameforce, to je kao ova maska vidi bas original je 100% tebra nema razlike ma gule se nije taj decko jeedini kom se guli znam ih bar 5 sa silver i gule im se!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Igor88bg, moja je identična kao ova na forumskom linku koji sam ti dao.
Tamna je na slici zbog blica.

Sa milion sidjosmo na "bar 5" a kasnije verovatno na jednu koja se "tandrljala" kaldrmom. :wink:
Da se razumemo..
Ne tvrdim da je titaniumska, sigurno da se može oštetiti ali OBIČNOM upotrebom da se raspada to baš deluje sci fi.
Bar ja nisam čuo za tih "milion slučaja" a pratim 10tak foruma i blogova za ovaj tel.
Rebel in heart.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

gameforce, 5 kojih znam a milion se zali po foumima nisi shvatio moje postove (Opet):-) pa citaj brate malo :-) nikada nisam rakao da je los telefon ali zaista ima te mane koje me nerivraju!

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

Igor88bg, Moram i ja da se nadovezem,imao sam crnu n82 1godinu,moj tata od kako je izasla sive boje.Obojica smo skromni po pitanju cuvanja,tata je jedino na sastancima nosio futrolu oko pojasa i nikada,ama nikada se ni jedan deo nije ogulio a ispadali su i meni i njemu... :P Jeste da su krckale malo zadnje maskice ali kakvo crno guljenje maske :shock: Nikada! Tako da zivi ti u svom 6220c svetu i ne diraj nas kojima vristi maska na n82,doduse sada imam n79 ali nikakvu zamerku nemam na n82! 8) pozdrav

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Igor88bg, to sam i rekao 8)
nisam čuo za tih "milion slučaja"
koji se žale po forumima.
Čitam ja dobro.
Najbolje bi bilo da ti nikada više ne kupiš N82 kada je već toliko loš a mi koji ga imamo ćemo se "patiti" sa ovim što imamo
;)
Rebel in heart.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

gameforce, ma necu ga uzimati sigurno :-) retko kaa 2 x imam isti tel samo ako mi dodje nesto za dz :-) inace ne kazem da je los ponavljam dobar je ali nije me zadovoljio pa sada kupujm folije za sve novije modele nokije :-)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

ajde da pitam ponovo,moze li mi neko reci nesto vise o ovom novo softveru na n82. 31 verzija I to za prasinu,drzanje u futroli je spas ili.....?

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

majkon80, 31 je sasvim ok slobodno ga update-uj.
Svakako da pomaže futrola ali iz mog iskustva nije neophodna.
Posle godinu dana nema ni trunka a vukla se po plažama Grčke i džepovima pantalona i radnih odela.
Rebel in heart.

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

ljudi pao je promenjen product code,i najnovija verzija...mnogo je bolje,po meni,ovo su prvi utisci:akcelerator radi mnogo bolje i preciznije,a ostalo jos ne znam,mada blic je jaci,cini mi se!

dobio sam i hrvatski i srpski posto sam manjao code,sada imam masinu koja gazi pred sobom :D :D

jako sam srtecan,posto sam se mucio za taj product code i sada sam napokon uspeo :) :) :) svima savetujem update...

Pozdrav!!!

jos jedan edit:da li se nekome desi da mu se fon ubaguje,pa da mora da vadi bateriju??? p.s. da li smeta ako se izvadi baterija a telefon je upaljen?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ma akcelerator je sada previse osetljiv, dovoljno je 1mm u levu stranu i odmah prebacuje...
Sto se tice bagovanja, da meni se desilo i to nekoliko puta, sa starijom verzijom mi se nije toliko puta desavalo, dok sa novom mi se barem jednom u nedelji desi da se zabaguje...

Jedno 5 puta mi se zabagovao kad sam ga zakacio na usb... Nekad izvadim bateriju, a nekad sacekam da se sam restartuje.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

MilančeBGD, to je normalno kod symbian telefona ;) i meni se desi kada prekinem poziv ili izađem iz kamere...
btw. to što ti zoveš je akcelerator je accelerometer tj. akcelerometer iliti žiroskop :D
Nokia C6

ovojeadresa
Banned
Pridružio se: Sub, 07. Mar 2009. 00:46

Post od ovojeadresa »

Kada sam kupio N82, u njemu sam imao srpski jezik, ali nije mogap da mi izvrsi update softvera. Da li ima to veze jedno sa drugim?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

MilančeBGD napisao:Ma akcelerator je sada previse osetljiv, dovoljno je 1mm u levu stranu i odmah prebacuje...
Чудно,ја баш морам да померим доста улево да би реаговао...
Што је најважније батерија дуже држи :)
Слобода или смрт

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

e da li smeta da se vadi baterija kada mi se ubaguje fon???

pozdrav ! ! ! :blinky: :blinky: :blinky:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Nikola gr, pa ako nema nijednog drugog resenja,onda naravno da ne smeta,cak sta vise i koristi... :lol: :lol: :lol:
D500&E71

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

tehno maniac, normalno?? Pa stariji symbian telefoni nisu imali takav problem :roll: A i sa starijom verzijom na n82 mi se to uopste nije desavalo, sa ovom novom kao sto rekoh veoma cesto.
Da, jeste accelerometer :) ja sam kopirao akcelator iz posta od Nikola gr i nisam ni primetio sta sam kopirao :D

bestboy, onda je moj super osetljiv :lol:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

MilančeBGD, to je u svakom symbianu meni bilo redovno smaranje, npr jednom u 2-3 dana moram restartovati telefon a jednom u nedelju dana moram vaditi bateriju :roll:

Eeeee blago vama!Ja na 5800 moram da okrenem u horizontalu i dobro ga protresem da bi se orijentacija okrenula.A na N95 8gb je super sve :). Nije previše osetljivo, sasvim dovoljno :lol: :lol: 8)
Nokia C6

Odgovori