Na toj tvojoj fali kanal, spoj izmedju maske i bočnog dela (taj kanal me nervira jer se skuplja svo djubre iz džepa u njemu, vidi gde pokazuju strelice na slici), boja nije original...
Tako da...

Moja N82 jeste pravljena za kinesko tržište ali ako je sudeći po imei odnosno prema delu imei-a zvanom FAC, napravljena je u Finskoj.
Sumnjam da su takve nešto boljeg kvaliteta.
Nokia mora biti Nokia gde god je pravljena.
Razmisli o ovom:
Šta ako je ta koju si ti imao "prepakovana" u neku kinesku masku?

ps ja prvi put vidim takvu maskicu tako tamne boje imas neku na svetlosti?? evo ti ove slike koja je sa ovog foruma ponavljam znaci nije moja moja je bila black
 ps ja prvi put vidim takvu maskicu tako tamne boje imas neku na svetlosti?? evo ti ove slike koja je sa ovog foruma ponavljam znaci nije moja moja je bila black  i opet nije imala kanalice! slika -->>>>
 i opet nije imala kanalice! slika -->>>> 

Jeste da su krckale malo zadnje maskice ali kakvo crno guljenje maske
  Jeste da su krckale malo zadnje maskice ali kakvo crno guljenje maske  Nikada!  Tako da zivi ti u svom 6220c svetu i ne diraj nas kojima vristi maska na n82,doduse sada imam n79 ali nikakvu zamerku nemam na n82!
  Nikada!  Tako da zivi ti u svom 6220c svetu i ne diraj nas kojima vristi maska na n82,doduse sada imam n79 ali nikakvu zamerku nemam na n82! 

A i sa starijom verzijom na n82 mi se to uopste nije desavalo, sa ovom novom kao sto rekoh veoma cesto.
  A i sa starijom verzijom na n82 mi se to uopste nije desavalo, sa ovom novom kao sto rekoh veoma cesto.