Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Nemanja 3.5G, bas kao sto snenad rece mozes da nabavis codove za balkans, ali isto tako neces pogrijesiti da ubacis neki EURO 2 code i onda neces morati da se zezas sa update-ima...
CorePlayer... nista time neces postici sa zvukom. Na N95 zvuk izgleda "cistije" mada je i tamo los...
CorePlayer... nista time neces postici sa zvukom. Na N95 zvuk izgleda "cistije" mada je i tamo los...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
- :: HTC M8
Dobro probacu neki od kodova, imam garanciju ali nema veze fona sam uzeo kod SPILE mobil shop u Indjiji nzm da li znate. Nego nervira me bag zasto pocetni ekran pocrni i nista se ne vidi, a iskljucio sam autolock i kad drzim meni taster i stisnem na homescreen tek tada se pojavi sve ali bude kao da se resetovo. Ne znam cak razmisljam da uzmem n95 8gb ili neku kantu, smorio sam se na n97. N73 mi je bio najbolji fon 

Meni je ovaj telefon super,odradjuje mi vecinu funkcija koje su mi potrebne ali mi je dosadio,sta mislite da li menjati za N900 eventualno 3GS?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Nemanja 3.5G, ovde smo nesto pisali o tom povezivanju na ruter pa procitaj ako nisi mozda resis problem viewtopic.php?t=11739&postdays=0&postor ... &start=400
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
Hvala jerkann mada mi nije toliko bitno al ajde nek se nadje
E sad imam problem oko USB punjenja kad prikljucim fon sve bude normalno pise charging pa onda neka poruka koja brzo prodje i onda izbaci not charging. U cemu je problem? Kad udjem u PC suite tamo se vidi da se telefon puni a na fonu sve stoji, i da li to dopunjavanje moze da osteti bateriju, tj da joj smanji zivotni vek? Bilo bi pozeljno kad bi se to moglo iskljuiciti.

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
jerkann, mislim da nisi u pravu... Litijum jonske baterije su jako osjetljive... Recimo ako nisu potpuno prazne i ako se tel ne puni kad se telefon pogasi ( mada su to tesko izvodive situacije ), njen vijek moze da se skrati i to jako bitno... Evo recimo moj otac ima 6220 classic i ako radi, on ne moze sebi dozvoliti da mu se fon pogasi, pa ga svako vece puno iako nije prazan ... Sada mu se desava da mu se popodne tel prazni, a navece mu se pojavi da je pun i pocne da kucka poruku i pogasi se
Treba napomenuti da mu je tel prije toga trajao dan i po, naravno mislim na bateriju

Treba napomenuti da mu je tel prije toga trajao dan i po, naravno mislim na bateriju

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Ja telefon svako vece drzim na punjacu,cak i ako ima svih 7 crtica,tako radim godinama sa razlicitim nokia modelima i nikad nisam imao ni najmanji problem sa baterijom.
cak sam i cuo da ne valja ali stvar navike
cak sam i cuo da ne valja ali stvar navike
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
zavodnick, mislim da ipak jesam. bas je to i karakteristika litijumjnskih baterija da mogu cesto i pomalo da se dopunjuju. Meni je za 15 godina koriscenja telefona baterija samo jednom "crkla" i to bas na 6220c. Prosto se nadula i cim bih ukljucio kameru ili nesto slicno telefon se gasio. Pa pgledaj npr. ovu temu niko se nije zalio na bateriju za vaj telefon iako se stalno dopunjuje cim se poveze na usb.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
zavodnick, to sto pricas, da se vek Li-Ion baterija skracuje ako ih punis kada nisu potpuno prazne, jednostavno nije tacno. Slicne pojave su postojale samo kod Ni-Cd baterija (cak ni kod NiMh to nije zabelezeno). Sta god da je razlog problema sa tom baterijom nije u pitanju dopunjavanje poluprazne. Naprotiv najopasnija stvar po Li-Ion baterije je potpuno praznjenje (kada ti telefon javi da je Li-Ion baterija "prazna" to znaci da imas barem jos 10% kapaciteta, ali je tada pozeljno da je napunis inace moze doci do ostecenja - trajnog).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB