Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Nemanja 3.5G, pa nista osim da ti je telefon napravljen za arapsko trziste. Posto verovatno nemas garanciju zasto mu lepo ne promenis product code na balkansrecimo 0576364 to je za crni ili 0576462 za beli. Imaces podrsku za nasa slova a balkans kodovi vrlo brzo dobijaju update-e

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Nemanja 3.5G, bas kao sto snenad rece mozes da nabavis codove za balkans, ali isto tako neces pogrijesiti da ubacis neki EURO 2 code i onda neces morati da se zezas sa update-ima...
CorePlayer... nista time neces postici sa zvukom. Na N95 zvuk izgleda "cistije" mada je i tamo los...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
:: HTC M8

Post od Nemanja 3.5G »

Dobro probacu neki od kodova, imam garanciju ali nema veze fona sam uzeo kod SPILE mobil shop u Indjiji nzm da li znate. Nego nervira me bag zasto pocetni ekran pocrni i nista se ne vidi, a iskljucio sam autolock i kad drzim meni taster i stisnem na homescreen tek tada se pojavi sve ali bude kao da se resetovo. Ne znam cak razmisljam da uzmem n95 8gb ili neku kantu, smorio sam se na n97. N73 mi je bio najbolji fon :smutny:

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Meni je ovaj telefon super,odradjuje mi vecinu funkcija koje su mi potrebne ali mi je dosadio,sta mislite da li menjati za N900 eventualno 3GS?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Behemoth, ja bih uvek uzeo n900 ali samo zato ste mi iOS nikako ne odgovara. minus na strani n900 je malo aplikacija za isti ali uskoro izlazi meego a vec sad je moguc dual boot sa meegoom beta.

Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nemanja 3.5G »

Jel zna neko kako da se povezem na moj net preko moba? Imam Wireless network (ewnsAP2), nadjem mrezu ali nece da se poveze.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Nemanja 3.5G dok sam imao verziju 20 na ovom mobu wifi nije hteo da mi radi tako da sam to sredio sa instaliranjem novog fwa
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nemanja 3.5G »

Ocigledno da se nismo sporazumeli, meni radi WI Fi nego nece da se konektuje na moju loklanu mrezu od moje kuce ali dobro nema veze, nego da li N97 mini ima bolji bass nego obican n97 na zvucnicima?

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Nemanja 3.5G, ima relativno cistiji zvuk, ali zvucnici su u sustini isti i ako se dobro sjecam da sam negdje procitao da im je nazivna snaga 2W, tako da sa tom malom izlaznom snagom tesko, ali bas tesko mozes da nadjes dobar bass :smutny:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Nemanja 3.5G, ovde smo nesto pisali o tom povezivanju na ruter pa procitaj ako nisi mozda resis problem viewtopic.php?t=11739&postdays=0&postor ... &start=400

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Nemanja 3.5G pa i meni je radio wifi ali nije hteo da prenosi podatke dok nisam uradio update 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nemanja 3.5G »

Da li je bolje da ubacim code 0576365: RM-505_EMEA_SERBIA_QW Black
ili ovaj 0576364: RM-505_EMEA_BALKANS_QW Black koje su razlike??

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Nema pretjerano velikih razlika... Slova i update-i :D
Updatei recimo cesce izlaze za Balkans u odnosu na EURO2 i to je to :D
Naravno, prije toga pogledaj koji od ta 2 code-a ti daje zadnju verziju software-a... :oops:

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Nemanja 3.5G, ubaci Balcans obavezno zato sto sa Serbia neces imati fm transmitor za mene veoma bitna funkcija ovog telefona.

Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nemanja 3.5G »

Hvala jerkann mada mi nije toliko bitno al ajde nek se nadje :) E sad imam problem oko USB punjenja kad prikljucim fon sve bude normalno pise charging pa onda neka poruka koja brzo prodje i onda izbaci not charging. U cemu je problem? Kad udjem u PC suite tamo se vidi da se telefon puni a na fonu sve stoji, i da li to dopunjavanje moze da osteti bateriju, tj da joj smanji zivotni vek? Bilo bi pozeljno kad bi se to moglo iskljuiciti.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Nemanja 3.5G, da se iskljuci ne moze. ne steti bateriji nimalo. A taj problem je verovatno softverske prirode pa kad flashujes telefon trebalo bi da nestane.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

jerkann, mislim da nisi u pravu... Litijum jonske baterije su jako osjetljive... Recimo ako nisu potpuno prazne i ako se tel ne puni kad se telefon pogasi ( mada su to tesko izvodive situacije ), njen vijek moze da se skrati i to jako bitno... Evo recimo moj otac ima 6220 classic i ako radi, on ne moze sebi dozvoliti da mu se fon pogasi, pa ga svako vece puno iako nije prazan ... Sada mu se desava da mu se popodne tel prazni, a navece mu se pojavi da je pun i pocne da kucka poruku i pogasi se :(
Treba napomenuti da mu je tel prije toga trajao dan i po, naravno mislim na bateriju :D

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ja telefon svako vece drzim na punjacu,cak i ako ima svih 7 crtica,tako radim godinama sa razlicitim nokia modelima i nikad nisam imao ni najmanji problem sa baterijom.
cak sam i cuo da ne valja ali stvar navike
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

zavodnick, mislim da ipak jesam. bas je to i karakteristika litijumjnskih baterija da mogu cesto i pomalo da se dopunjuju. Meni je za 15 godina koriscenja telefona baterija samo jednom "crkla" i to bas na 6220c. Prosto se nadula i cim bih ukljucio kameru ili nesto slicno telefon se gasio. Pa pgledaj npr. ovu temu niko se nije zalio na bateriju za vaj telefon iako se stalno dopunjuje cim se poveze na usb.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

zavodnick, to sto pricas, da se vek Li-Ion baterija skracuje ako ih punis kada nisu potpuno prazne, jednostavno nije tacno. Slicne pojave su postojale samo kod Ni-Cd baterija (cak ni kod NiMh to nije zabelezeno). Sta god da je razlog problema sa tom baterijom nije u pitanju dopunjavanje poluprazne. Naprotiv najopasnija stvar po Li-Ion baterije je potpuno praznjenje (kada ti telefon javi da je Li-Ion baterija "prazna" to znaci da imas barem jos 10% kapaciteta, ali je tada pozeljno da je napunis inace moze doci do ostecenja - trajnog).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori