Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
d@r123, e drago mi je da si uspeo da sve sredis i da bude ok..ako imas neka pitanja slobodno pitaj..
@araphel,kako da se to desi..sta ti je rekao ovaj iz servisa,nemoguce je da im je to mana..ipak je i telefon sedam meseci star..nebi trebalo da im je tako baterija slaba..nego ko zna sto je rekao neko sve vise i vise gube reputaciju..
acamatic, nemam pojma, to mi je rekao i momak u servisu, i momak u radnji gde sam kupio telefon. Navodno jedna serija ima problem sa baterijama. Ma, bitno da sad radi, da su u servisu bili brzi i da nisu unakazili telefon otvarajući ga. Radi i i ponaša se odlično, obavlja ono za šta sam ga kupio.
maljak, ako nemaš zvanično naš jezik u softveru telefona, ništa od glasovnih funkcija na našem jeziku. Koliko znam ne postoji dodatni softver za ovo, možda grešim. Štose tiče fabričkihglasovnih funkcija, one su vezane za jezik koji je u telefonu.
maljak, pa mozes ti ubaciti balkanski softver a da i dalje koristis engleski jezik na telefonu, njega ni u kom slucaju neces izgubiti. Naravno ako je samo to u pitanju...
Ma imam lose iskustvo sa fenixom. Ubio sam svoju staru N70 pa sam je tek u servisu osposobio, pa tako nebi vise da čačkam. Mislio sam da ima neka mogucnost kao na N70 da se svakom kontaktu osim ostalih podataka da i glasovni poziv, bez obzira na softver
bio bih zadovoljan ako bi neko poslao link il bar naveo na touch FB aplikaciju,koliko sam video na androidu i na bada 2.0,a i na WP7 ako izaberes mobilnu varijantu browsera on te odma salje na touch site,dok kod Belle je i dalje krnjavi m.facebook isti kao i na N95!
skar, zasto ne koristis neki fb klijent? Npr. ja koristim fmobi najnoviju verziju i prezadovoljan sam. Ima sve sto mi treba, kao i chat sa split-screen opcijom.
Ja nikako nisam uspeo da hakujem tel Jel se desava nekom kad povlaci poneku aplikaciju sa ovi stora da mu se priliko instalacije javi SISTEMSKA GRESKA i da aplikacija nece da se instalira. To mi se desava za jednu istu aplikaciju i pre i posle hard reseta
kada na telefonu pogledam pise mi da na C: imam 35.6MB free...
a kada spojim komp i phone, pogledam sta ima na c particiji u pocetku pise da je 0 od 254MB slobodno,a kada udjem u particiju i oznacim sve, pa odem na properities pise da je zauzeto samo 6,2MB.
nakon instalacije belle, odradio sam hard reset i instalirao mape(srb,bih,hr,slo), f-secure,whatsapp,facebook,operu mini,battery monitor,skype, accuweather,youtubedownloader,angry birds i jos sam dodao swipe(+srpski) i camera lover pack.
da li je moguce da mi je to popunilo svu memoriju na c???
pogotovo jer su mape npr sigurno otisle na e: a i cini mi se da ostali programi takodjer(ne mogu garantirati, jer se ne sijecam da li sam birao prilikom instalacije,znam da je inace podeseno da sve ide na e:)
nije da mi smeta,mob ne radi nista sporije...ali kako vidim vi svi imate oko 100-ak MB slobodno,pa se pitam da li da ostavim ovako kako je, ili da radim hard reset ponovo,pa ispocetka instaliram najbi
Ljudima koji su pominjali facebook: izašao je apdejt aplikacije za društvene mreže, koja sad mnogo bolje izgleda, daje posebne widgete za facebook i twitter, kao i zajednički koji sada zauzima veću površinu i konačno liči na nešto. Sami klijenti su takođe poboljšani i dosta je lakše upravljati njima sada. Obrnite krug na software update u svom telefonu, naći će vam taj apdejt, restartujte telefon, i to je to.
Jbt, koja šteta za Maps, Hrvatska i Slovenija dobili update za već detaljne mape a mi kao da ne postojimo. Mogli bi organizovano da tužimo Nokiju. Evropskom sudu za dovođenje u zabludu kupaca, besplatna navigacija... Ja sad imam taj duševni bol, patnju, šta li je
pozz
Ima li neko info kad ce izaci update firmvera za belle?
Desava mi se situacija kad rotiram telefon da se restartuje prilikom situacije kad treba da rotira ekran i to cesto bas.
Slusajte ovo,kako glupa stvar,odradio sam hack i instalirao rompatcher i podesio patcheve i prilikom instalacije programa javlja mi tel gresku:Certificate Error,contact blabla...ne mogu da verujem,ZAR OPET??!
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, pazi ovako moraces preko x-plorer(ili neki drugi program) fajl instalserver.exe ,prabaciti u C/sy/bin.. i tada ces moci da instaliras zeljene aplikacije,ali naravno pre ubacivanja trebas da odradis sav onaj poso sto se radi za hack pa tek na kraju da ubacis ovo..
evo ti i link od instalserver.exe KLIK rock85, stvarno mi nije jasno zasto te zeza i zasto nece da se hakuje kada smo svi skoro odradili tom metodom..
Sale_M -i meni je isti problem bio jučer pa sam bas to odradio preko x-plorer-a instalirao sam rom patcher ostavio sam samo open4all upaljen skinuo instalserver.exe i rucno tj. preko x-plorer-a prebacio i radi super (dok mi je na anni bez tih problema radilo). I usput belle mi radi super od datuma stavljanja
rock85 -Pokusaj ovo otidi u Applications Manager i vec instalirane aplikacije i izbrisi Smartinstaller odn. Nokia Smart Installer, restartuj mob trebalo bi moci. popraviti problem
I zna li netko ovaj swype ima li na srpskom ili hr ili neki patch za skinuti da ne trazim
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.