Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Vlada Zem, ja sam sad skinuo ovaj widget sa nokia beta labs stranice pa cemo vidjeti kako ce se ponasati. Prethodnih par dana sam imao problema sa onom "divljom" verzijom
jer se nije azurirala i stalno u weather aplikaciji neki problemi bili i nije htjelo azurirati. Sad sa oficijelnom cemo vidjeti kako ce biti.

- janka_88
- Expert
Od juce do veceras oficijelni weather widget je redovno azurirao prognozu na koliko sam primjetio svakih 1h jer sam namjestio da u zavisnosti od pozicije nalazi prognozu. Sad sam namjestio samo na odredjenu lokaciju pa cu vidjeti kako ce se ponasati ali za sad sve normalno radi. Nit moram ulazit u weather aplikaciju nit ista. Samo prebacim na homescreen gdje se nalazi widget i nakon 1-2 sekunde prikaze azuziranu prognozu.
Vlada Zem,ok,ae da probamo.
Ukloni weather widget sa HS.Aktiviraj u RPatcher-u patch "open4all".Skini file,zatim taj file kopiraj u C:\resource\apps i "pregazi" postojeci file.
Ako hoces mozes pre ovoga napraviti backup tog file koji ce biti "pregazen".
Retartuj telefon,"nabaci" widget na HS i javi rezultat.
Ukloni weather widget sa HS.Aktiviraj u RPatcher-u patch "open4all".Skini file,zatim taj file kopiraj u C:\resource\apps i "pregazi" postojeci file.
Ako hoces mozes pre ovoga napraviti backup tog file koji ce biti "pregazen".
Retartuj telefon,"nabaci" widget na HS i javi rezultat.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
Fox - a vidis ja sam poslije haka izbrisao rom patcher ali ostavio aktiviran open4all i tako sam mislio da on ostaje aktiviran, nisam ni primjetio da ne mogu u sys folder uci i radi sad sam odradio predobro je (nebi bilo lose i za ostale napraviti kao sto je Vlada Zem nezz dali vec ima) Hvala
, a sta kazes za hard reset ?
I jedno pitanje za sve dali su bolje Nokia maps (navigacija i nemam nijednu drzavu skinutu) ili Sygic gps navigation. Imam sygic i ne mogu reci da sam ne zadovoljan, ali posto mislim raditi hard reset brisat ce se najvjerovatnije pa ako je netko imao iskustva s obadvije navigacije moze li koja informacija i koju preporucujete

I jedno pitanje za sve dali su bolje Nokia maps (navigacija i nemam nijednu drzavu skinutu) ili Sygic gps navigation. Imam sygic i ne mogu reci da sam ne zadovoljan, ali posto mislim raditi hard reset brisat ce se najvjerovatnije pa ako je netko imao iskustva s obadvije navigacije moze li koja informacija i koju preporucujete

d@r123, druze ako mislis da koristis nokia maps za srbiju karta izgleda kao krater..tako da nista ti to nece pomoci
..a sto se tice Sygic navigacije moj drugar je imao i kako kaze nije zadovoljan jer imaju samo auto puteve i i tranzitne,a ostale ne podrzava srbija..
Tako da ti jedino resenje ostaje garmin..

Tako da ti jedino resenje ostaje garmin..

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
janka_88 ovo su neki napisali e sada verovatno su probali ali ti nemoj da isprobavaš.
Nokia has already stated that the camera glass is hardened, and should resist any scratches.
Nokia has already stated that the camera glass is hardened, and should resist any scratches.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- janka_88
- Expert
Pretpostavio sam ja sve to jer nema logike da tako ostave podlozno grebanju i najjaci adut koji ovaj telefon ima...
U svakom slucaju ne treba mi ni za kakve testove vec samo jednostavno za svakodnevnu upotrebu da znam da se vremenom nece izgrebati kao ne nekim drugim "obicnijim" modelima.
Hvala za info.

Ok, sad sam zvanično popizdeo! Pisao sam nedavno kako mi je N8 umro sam od sebe u sred razgovora, i kako sam ga nosio u ovlašćeni servis, i da je konstatacija bila da je mrtva baterija. E pa, nakon što su vrlo brzo i uslužno zamenili bateriju i lupili pečat u garanciju, ja sad mogu da konstatujem da mi nakon servisa baterija traje duplo kraće nego ranije! Uz laganu upotrebu od par kratkih poziva i nekoliko poruka dnevno, plus par fotografija tu i tamo, telefon je ranije gurao bez problema dva ipo do tri dana. U poslednje vreme ne mogu da skrpim duže od dan ipo maksimum! I to sa istim načinom upotrebe! Punih 24 sata je otprilike maksimum koji može da izgura, možda koji sat više! Primera radi, juče mi je baterija za nekih sat vemena, tokom kojih je telefon bio u džepu i nije na njemu rađeno apsolutno ništa, baterija otišla za nekih 11%
Čak i battery meter, koji bi ranije pri punoj bateriji prikazivao da je ostalo oko 48 sati prosečne upotrebe, sada pri punoj bateriji ne prikazuje veću vrednost od 33 sata!
Čak i battery meter, koji bi ranije pri punoj bateriji prikazivao da je ostalo oko 48 sati prosečne upotrebe, sada pri punoj bateriji ne prikazuje veću vrednost od 33 sata!
araphel, pa jedino ako su ugradili laznjak bateriju. o.O Kao sto imaju one kopije baterija za E71,E72 od 1500mAh koje u stvari samo tako izgledaju a u stvari kapacitet im je 680mAh ili tako nesto. Mislim ovo je glupost o kazem stposto se radi o ovlascenom servisu ali jedino sto mi deluje logucno....
Nokia Lumia 1520