Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Ja mogu. Za fotografije za sada nema premca. I da vas zamolim bez priče o k850 jer još nije izašao, do tad će N95 biti najbolji kamera telefon,
a možda i nakon toga, ko zna... :wink:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Nakon toga nece sigurno, a ni sada nije bolja od sharpa 903 ili 904... Tako da nista od toga... A, i, jel je nekoporedio sa onim samsungom g600?
iPhone + CX300

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Spyker samo se ti tesi i lupaj gluposti stvarno vise ne mogu da citam ovako baljezganje. :lol: .Tebi kao da je malo vise krivo od ovih ostalih pa si krenuo u laprdanje o onome sto ne posedujes a voleo bih ali ne ces da nam kazes :P 8)
>> N7100 <<

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Hm, oce li biti? :lol: Da zelim, uzeo bih je, iznosio sam slike kuce i auta u nekoj temi(znaju ostali o cemu govorim), mislim da pored dva auta od 150.000e ukupno, n95 i nije neki problem :lol: :lol: Ali, ja volim telefon koji je za muziku, a tu n91 razbija n95 bez problema... :wink:

Tako da, nemam razloga da lazem, odavno sam video da je kupovina novih telefona bacanje para, tako da sada uzimam telefon nakon bar jedne godine na trzistu... A da volim da bacam pare na telefone, uzeo bih n93i, opet ne bih n95...

A, ti verovatno nikada nisi koristio sharpa kada kazes da lupam... Alo bre, nisi svestan kakvu on sliku moze da napravi...
iPhone + CX300

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

I second that,burazer je jedno vreme imao (pre par godina) Sharp 902 pa ljudi KOJE TO SLIKE PRAVI,i na ovakve komentare za kvalitet Sharp-ovih kamera posebno iz serije 9xx mogu samo da se nasmejem,ljudi ako niste culi za Sharp onda ne lupajte,Nokia NIJE ZAKON,iako i sam posedujem jednu!
Pozdrav 8)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ha, ha, ha, sta bi??? Svi junaci pobegose??? Ja se secam da je dario stavljao slike sharpa 903, i da je nenormalno...

A pazite, lomnica kaze 902, zamislite onda sta radi 903, a 904 necu ni da komentarisem...

Lepo sam rekao da su 903 i 904 bolji, vi se pravite pametni... I, sta sada ispade, a :P :uhuh:
iPhone + CX300

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Naravno da je trenutno N-95 najbolji i najkompletniji telefon koji postoji na trzistu. Ko nema mogucnost da ga kupi ili ima a ne zeli da izdvoji toliko novca za telefon( Spyker)on ce izmisljati razne razloge i mane.U poslednjem broju casopisa Mobilni ima test telefona posle 6 meseci intezivne upotrebe.Uredjaj je u istom stanju kao i prvog dana i sve funkcije besprekorno rade.
Ako se gleda pojedinacno po funkcijama,za pojedine funkcije postoje bolji (primer:sharp za fotografiju) ali su ti telefoni daleko slabiji i siromasniji.Ako uzmemo ranac i natrpamo u njega P-990,N-91,sharp 904 i jos neki mozemo imati najbolji ekran,muziku,kameru..Priznajte da je to suludo.Daleko bolje je imati sve u jednom uredjaju odlicnog(da ne kazem vrhunskog) kvaliteta.Bez obzira sto nikad necu imati pomenuti telefon ne mogu ga ovde kritikovati.Neki su u stanju da porede modele u najavi sa trenutno aktuelnim(suludo).Svasta se ovde moze procitati..
LG G2 Black,16GB

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa, ni n95 nije najkompletniji na trzistu... Ima i od njega kompletniji fon... Naravno to je e90...

E, sada, ja nemam razloga da izmisljam mane, jer ako ne zelim da dam pare za fon, iz toga proizilazi da mi nije bitno da li imam najbolji fon, zar ne? Jer da mi je bitno koliko je moj telefon dobar, ja bih kupio e90 i zavrsio posao... Valjda je to logicno... :wink:
iPhone + CX300

Stefke_W_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 20:33

Post od Stefke_W_ »

Tha_Maddog, jesi gledao slike što pravi g600 samsung ?
meni se čini da su bolje a i trebalo bi da je samsung brži :D
Nokia n73 music + 1gb 'n' Nokia 2310 : ))

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Stefke_W_, nepricamo ovde o kamerama drugih telefona, a kamoli ne o samsungu g600.
I da li ovaj fon ima vise ram memorije od n95?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Stefke_W_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 20:33

Post od Stefke_W_ »

ok sorry :)

Kao da ono što je do sada uradila sa svojim modelom N95 nije bilo dovoljno, kompanija Nokia uvodi novine u ovaj aparat koji su vodeći svjetski časopisi proglasili najboljim mobilnim telefonom ikad proizvedenim.
Finski proizvođač će, naime, povećati RAM memoriju telefona pa će korisnici uprkos većini upaljenih aplikacija imati dodatnih 80 MB slobodnog prostora što će omogućiti uključivanje svih naprednih opcija istovremeno računajući i GPS.

Pored toga, Nokia N95-3 kako je oznaka modifikovanog modela imaće bateriju većeg kapaciteta što je i bilo potrebno ovom telefonu kako bi pregurao cijeli dan sa stalnim korišćenjem svih raspoloživih mogućnosti.

Ovaj aparat će biti dostupan u Sjedinjenim državama po cijeni od 699 dolara.

Izvor : http://www.cafemontenegro.com/index.php ... &news=5234

a evo sa prošle strane što sam napisao... e sad pojma nemam oce li to biti u ovu od 8gb ili ...
Nokia n73 music + 1gb 'n' Nokia 2310 : ))

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

Spyker, decko kao prvo ti bi mogao malo da se informises pre nego sto pises o funkcijama mobilnih telefona,znaci 6233 ima VGA video ali u 15 fps dok n95 snima u 30fps sto je velika raylika ako nisi znao i u potpunosti se slazem sa ovim sto je napisao AnGeL oF LoVe, i ako ti se toliko ne svidja ovaj telefon nemoj visiti ovde sa svojim u najmanju ruku bezveznim komentarima
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ok, nema veze... Tu sam pogresio... A evo, nasao sam telefon koji pravi i bolje slike i bolji imaa video od n95, a 2006 je kostao 300e, mogu da zamislim koliko je sada... Sta cemo onda???

I, da, znam da je velika razlika izmedju 15 i 30 fps...
iPhone + CX300

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

vi ste totalno skrenuli sa teme :D ...ovde treba da se pise o n95 8gb a ne o sharpu i poredjenju kamere.... :D
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Stelle, ajde, necemo vise...

Evo, malo sam razmisljao... AKO poprave kvalitet na verziji od 8gb (ovo sam sve pricao za standardnu, naravno), mozda i razmislim da je uzmem za nekih 6 meseci, mada pored w960 i iPhone-a ce se to jako tesko desiti...
iPhone + CX300

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

da li neko zna kakva je kamera od Nokia 95 8GB ,kada se uporedi sa obicnom Nokia N 95 ,DA LI JE POBOLJSANA ILI POTPUNO ISTA ,CUO SAM NEKE PRICE DA N 95 8GB IMA CAK MALO LOSIJU KAMERU OD OBICNE ,NE ZNAM DA LI JE TO TACNO
Forever !!!

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

koliko ja znam jedina razlika izmedju obichne i 8gb verzije da ima veze sa kamerom je ta shto 8gb nema poklopac....ostalo bi trebalo da je isto! sad mozda greshim ali mislim da je ovako!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

mixxx, jese upravu si za to da 8gb nema poklopac a sto se tice softvera, neam pojma..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Da samo to...a niko ne pominje sto ima 128mb rama,a od toga 95mb slobodno,veci ekran,jacu bateriju :wink:

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

jeste n95 8gb ima veci ekran ali je rezolucije ostala ista,pa majku mu mogli su to da promene,ja imam n95,drugi po redu i najvise me nervira slajd koji je malo napominjem malo klimav,pitam se dali je isto i sa ovom edicijom n95-ice?

Odgovori