a možda i nakon toga, ko zna...
Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
Tha_Maddog
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
Hm, oce li biti?
Da zelim, uzeo bih je, iznosio sam slike kuce i auta u nekoj temi(znaju ostali o cemu govorim), mislim da pored dva auta od 150.000e ukupno, n95 i nije neki problem
Ali, ja volim telefon koji je za muziku, a tu n91 razbija n95 bez problema...
Tako da, nemam razloga da lazem, odavno sam video da je kupovina novih telefona bacanje para, tako da sada uzimam telefon nakon bar jedne godine na trzistu... A da volim da bacam pare na telefone, uzeo bih n93i, opet ne bih n95...
A, ti verovatno nikada nisi koristio sharpa kada kazes da lupam... Alo bre, nisi svestan kakvu on sliku moze da napravi...
Tako da, nemam razloga da lazem, odavno sam video da je kupovina novih telefona bacanje para, tako da sada uzimam telefon nakon bar jedne godine na trzistu... A da volim da bacam pare na telefone, uzeo bih n93i, opet ne bih n95...
A, ti verovatno nikada nisi koristio sharpa kada kazes da lupam... Alo bre, nisi svestan kakvu on sliku moze da napravi...
iPhone + CX300
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ha, ha, ha, sta bi??? Svi junaci pobegose??? Ja se secam da je dario stavljao slike sharpa 903, i da je nenormalno...
A pazite, lomnica kaze 902, zamislite onda sta radi 903, a 904 necu ni da komentarisem...
Lepo sam rekao da su 903 i 904 bolji, vi se pravite pametni... I, sta sada ispade, a

A pazite, lomnica kaze 902, zamislite onda sta radi 903, a 904 necu ni da komentarisem...
Lepo sam rekao da su 903 i 904 bolji, vi se pravite pametni... I, sta sada ispade, a
iPhone + CX300
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Naravno da je trenutno N-95 najbolji i najkompletniji telefon koji postoji na trzistu. Ko nema mogucnost da ga kupi ili ima a ne zeli da izdvoji toliko novca za telefon( Spyker)on ce izmisljati razne razloge i mane.U poslednjem broju casopisa Mobilni ima test telefona posle 6 meseci intezivne upotrebe.Uredjaj je u istom stanju kao i prvog dana i sve funkcije besprekorno rade.
Ako se gleda pojedinacno po funkcijama,za pojedine funkcije postoje bolji (primer:sharp za fotografiju) ali su ti telefoni daleko slabiji i siromasniji.Ako uzmemo ranac i natrpamo u njega P-990,N-91,sharp 904 i jos neki mozemo imati najbolji ekran,muziku,kameru..Priznajte da je to suludo.Daleko bolje je imati sve u jednom uredjaju odlicnog(da ne kazem vrhunskog) kvaliteta.Bez obzira sto nikad necu imati pomenuti telefon ne mogu ga ovde kritikovati.Neki su u stanju da porede modele u najavi sa trenutno aktuelnim(suludo).Svasta se ovde moze procitati..
Ako se gleda pojedinacno po funkcijama,za pojedine funkcije postoje bolji (primer:sharp za fotografiju) ali su ti telefoni daleko slabiji i siromasniji.Ako uzmemo ranac i natrpamo u njega P-990,N-91,sharp 904 i jos neki mozemo imati najbolji ekran,muziku,kameru..Priznajte da je to suludo.Daleko bolje je imati sve u jednom uredjaju odlicnog(da ne kazem vrhunskog) kvaliteta.Bez obzira sto nikad necu imati pomenuti telefon ne mogu ga ovde kritikovati.Neki su u stanju da porede modele u najavi sa trenutno aktuelnim(suludo).Svasta se ovde moze procitati..
LG G2 Black,16GB
Pa, ni n95 nije najkompletniji na trzistu... Ima i od njega kompletniji fon... Naravno to je e90...
E, sada, ja nemam razloga da izmisljam mane, jer ako ne zelim da dam pare za fon, iz toga proizilazi da mi nije bitno da li imam najbolji fon, zar ne? Jer da mi je bitno koliko je moj telefon dobar, ja bih kupio e90 i zavrsio posao... Valjda je to logicno...
E, sada, ja nemam razloga da izmisljam mane, jer ako ne zelim da dam pare za fon, iz toga proizilazi da mi nije bitno da li imam najbolji fon, zar ne? Jer da mi je bitno koliko je moj telefon dobar, ja bih kupio e90 i zavrsio posao... Valjda je to logicno...
iPhone + CX300
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Stefke_W_, nepricamo ovde o kamerama drugih telefona, a kamoli ne o samsungu g600.
I da li ovaj fon ima vise ram memorije od n95?
I da li ovaj fon ima vise ram memorije od n95?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
ok sorry 
Kao da ono što je do sada uradila sa svojim modelom N95 nije bilo dovoljno, kompanija Nokia uvodi novine u ovaj aparat koji su vodeći svjetski časopisi proglasili najboljim mobilnim telefonom ikad proizvedenim.
Finski proizvođač će, naime, povećati RAM memoriju telefona pa će korisnici uprkos većini upaljenih aplikacija imati dodatnih 80 MB slobodnog prostora što će omogućiti uključivanje svih naprednih opcija istovremeno računajući i GPS.
Pored toga, Nokia N95-3 kako je oznaka modifikovanog modela imaće bateriju većeg kapaciteta što je i bilo potrebno ovom telefonu kako bi pregurao cijeli dan sa stalnim korišćenjem svih raspoloživih mogućnosti.
Ovaj aparat će biti dostupan u Sjedinjenim državama po cijeni od 699 dolara.
Izvor : http://www.cafemontenegro.com/index.php ... &news=5234
a evo sa prošle strane što sam napisao... e sad pojma nemam oce li to biti u ovu od 8gb ili ...
Kao da ono što je do sada uradila sa svojim modelom N95 nije bilo dovoljno, kompanija Nokia uvodi novine u ovaj aparat koji su vodeći svjetski časopisi proglasili najboljim mobilnim telefonom ikad proizvedenim.
Finski proizvođač će, naime, povećati RAM memoriju telefona pa će korisnici uprkos većini upaljenih aplikacija imati dodatnih 80 MB slobodnog prostora što će omogućiti uključivanje svih naprednih opcija istovremeno računajući i GPS.
Pored toga, Nokia N95-3 kako je oznaka modifikovanog modela imaće bateriju većeg kapaciteta što je i bilo potrebno ovom telefonu kako bi pregurao cijeli dan sa stalnim korišćenjem svih raspoloživih mogućnosti.
Ovaj aparat će biti dostupan u Sjedinjenim državama po cijeni od 699 dolara.
Izvor : http://www.cafemontenegro.com/index.php ... &news=5234
a evo sa prošle strane što sam napisao... e sad pojma nemam oce li to biti u ovu od 8gb ili ...
Nokia n73 music + 1gb 'n' Nokia 2310 : ))
Spyker, decko kao prvo ti bi mogao malo da se informises pre nego sto pises o funkcijama mobilnih telefona,znaci 6233 ima VGA video ali u 15 fps dok n95 snima u 30fps sto je velika raylika ako nisi znao i u potpunosti se slazem sa ovim sto je napisao AnGeL oF LoVe, i ako ti se toliko ne svidja ovaj telefon nemoj visiti ovde sa svojim u najmanju ruku bezveznim komentarima
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10