Nokia 5800 XpressMusic
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
 - Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
 - :: Samsung GalaxyNote20

darkonda, ne treba ti "program za smajlije".  NIkakve slicice se ne prenose kada posaljes SMS vec samo SMS softver (nekih) telefona  pretvara : - )  u 
 (nesto slicno se desava i ovde na forumu) kod citanja poruka. Programi za smalije ti samo omogucavaju da u editoru SMS poruke umesto ukucavanja : - ) izaberes slicicu 
.  U poruci se svejedno salju karakteri. Ako nekom zelis da posaljes smajli jednostavno otkucaj odgovarajuce karaktere. Onaj ko primi poruku ce videti slicicu, ako mu telefon to podrzava. Ako mu telefon ne podrzava "graficke smajlije" videce karaktere bez obzira kako si ti uneo smajlije.

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
						Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
podesavanja-licni-pocetni ekran-tema pocetnog ekrana-kontaktna traka. Ti kontakti ti moraju biti na memoriji telefona 
Sve sam to tako i odradio, medjutim ona cetri kvadratica su mi prazna, a cini mi se da bi u njima trebale biti neke ikonice. Kada pritisnem neki od njih baci me u meni telefona i automatski vrati na zaslon, a kada ga duze drzim, otvori meni za unos kontakta, ali djelimicno prvi i pola drugog reda dok je ostalo prazno. Da li se nekom to desavalo? Softver je V 30.0.011, ako to nesto predstavlja.

Sve sam to tako i odradio, medjutim ona cetri kvadratica su mi prazna, a cini mi se da bi u njima trebale biti neke ikonice. Kada pritisnem neki od njih baci me u meni telefona i automatski vrati na zaslon, a kada ga duze drzim, otvori meni za unos kontakta, ali djelimicno prvi i pola drugog reda dok je ostalo prazno. Da li se nekom to desavalo? Softver je V 30.0.011, ako to nesto predstavlja.
Bez vrede ali to je bas S***
Sinoc ga punio i evo sada ostala jos samo jedna crtica
Nego, znate one 4 precice na HomeScreen-u...e pa da li moze nekako da se stavi veci broj tih precica (npr 6 ili koliko vec)?
Dopuna: Seckaju mi filmovi kada gledam preko Smart Movie, i to svi, i Betmen (trailer) pa cak i oni klipoi sto sam napravio uz pomoc Video Recording-a...sta mi je ciniti?
Help plz

Sinoc ga punio i evo sada ostala jos samo jedna crtica
Nego, znate one 4 precice na HomeScreen-u...e pa da li moze nekako da se stavi veci broj tih precica (npr 6 ili koliko vec)?
Dopuna: Seckaju mi filmovi kada gledam preko Smart Movie, i to svi, i Betmen (trailer) pa cak i oni klipoi sto sam napravio uz pomoc Video Recording-a...sta mi je ciniti?
Help plz
mcwelja,  sto se tice te baterije , ne znam kako tako malo vam bude... Meni 3 do 4 dana bez velikog koristenja...a kada ga koristim stalno (muzika, igre ) lahko mi izdrzi 2 dana. Ja nikad ne punim mobitel ako nije prazan skroz, i ne prekidam u pola punjenja... ne znam ima li to veze , al et... Od svih telefona koje sam imao, ovome najduze bude baterija . 
A sto se tice onih precica na homescreenu , odgovor je NE
Vece fajlove ( filmove ) ce ti seckati preko Smart Movia , i meni je . Ne znam tacno zasto, Sensei mi je to objasnio ( tema o s60v5 aplikacijama ) .
Ja filmove gledam preko originalnog programa, sasvim mi je okej

A sto se tice onih precica na homescreenu , odgovor je NE
Vece fajlove ( filmove ) ce ti seckati preko Smart Movia , i meni je . Ne znam tacno zasto, Sensei mi je to objasnio ( tema o s60v5 aplikacijama ) .
Ja filmove gledam preko originalnog programa, sasvim mi je okej
- Nikola031
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
 - :: Lumia 640 Dual SIM
 - Kontakt:

Motoman, meni je od prvog dana samo na GSM, bilo mi je osveljenje na nekih 65%, evo jutros sam smanjio na 50, pa ću videti rezultate. Meni najviše baterije jede Resco Bubbles, jednom sam igrajući nju svukao bateriju za pola dana. 

Inače meni uveče ostane neke 2-3 crtice (pošto mi najbrže odu poslednje dve), ali ne smem da rizikujem i onda ga stavim da se puni.

Inače meni uveče ostane neke 2-3 crtice (pošto mi najbrže odu poslednje dve), ali ne smem da rizikujem i onda ga stavim da se puni.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
						E ljudi . Naravno samo na GSM radi .
Nikola031 Osvjetljenje sam smanjio samo za jedan od najjaceg. Sto se tice baterije nema razlike izmedju toga i onog srednjeg ( provjereno ) .
mcwelja, filmove gledaj u standardnom programu , ali postoji program koji "lijepi " titlove na film . Zove se XviD4PSP . Na njemu ti imaju podesavanja za 5800xm. Msn mi posalji na pp , pa cu ti poslati ....

Nikola031 Osvjetljenje sam smanjio samo za jedan od najjaceg. Sto se tice baterije nema razlike izmedju toga i onog srednjeg ( provjereno ) .
mcwelja, filmove gledaj u standardnom programu , ali postoji program koji "lijepi " titlove na film . Zove se XviD4PSP . Na njemu ti imaju podesavanja za 5800xm. Msn mi posalji na pp , pa cu ti poslati ....
Meni baterija sa umerenim korišćenjem sasvim lepo izgura po 3-4 dana. Kada sam tek kupio telefon mogla je i neverovatnih 6-7 dana, ali od tada je firmware-om procesor telefona ubrzan sa 369 na 434 MHz, što se baš lepo oseti u brzini rada telefona, ali na žalost i u pražnjenju baterije. Ono što sam ja provalio je da nipošto ne treba držati stalno uključene aplikacije koje drže memorijsku karticu pod naponom, recimo kad ne gledate film ugasite plejer, nemojte samo da pritisnete crvenu slušalicu i ostavite ga da radi, to jako troši bateriju.

sssikisss, meni je osvjetljenje na 75% .... provjereno isto trosi na 50 i 75 ... 
A naravno 3G iskljucen , nikad ga ne koristim ... Vibracija ti ne trosi toliko , ts mi je bolji kad je ukljucena . Meni lahko izdrzi 2 dana , sa malo vecim koriscenjem . Slusam muziku i igrica nekad igram... A bez toga 3 i vise....

A naravno 3G iskljucen , nikad ga ne koristim ... Vibracija ti ne trosi toliko , ts mi je bolji kad je ukljucena . Meni lahko izdrzi 2 dana , sa malo vecim koriscenjem . Slusam muziku i igrica nekad igram... A bez toga 3 i vise....