Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nije opravka verovatno nestro skupa,medjutim lepo ti je zoreli rekao a da je bilo slucajeva da su zvucnici prestajali da rade,bilo je.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
Jedno pitanje za vlasnike crne N82. Ja imam srebrenu i ostetio sam masku, pa bih da je prodam i kupim novu N82. Crna mi se ovako na oko vise svidja, ali mi je nekako plasticna pod prstima...
Da li je neko imao problema sa kvalitetom crne maske? I tipke su mi nekako uvucenije nego kod srebrene verzije.... da li da uzmem crnu ili opet srebrenu?
I jos jedno pitanjce. Posto zelim da predjem na postpaid, da li postoji neki programcic kojim bih mogao biljeziti vrijeme svih poziva unutar mjeseca (pojedinacno) ili nesto slicno? Cuo sam da ovi cesto znaju da zalopataju korisnike sa vecim iznosima racuna, pa bih da imam uvis u trajanja svih poziva ...
Da li je neko imao problema sa kvalitetom crne maske? I tipke su mi nekako uvucenije nego kod srebrene verzije.... da li da uzmem crnu ili opet srebrenu?
I jos jedno pitanjce. Posto zelim da predjem na postpaid, da li postoji neki programcic kojim bih mogao biljeziti vrijeme svih poziva unutar mjeseca (pojedinacno) ili nesto slicno? Cuo sam da ovi cesto znaju da zalopataju korisnike sa vecim iznosima racuna, pa bih da imam uvis u trajanja svih poziva ...
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com
http://www.apartmanimaja.com
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
bestboy slazem se sa tobom da je siva verzija lepsa,imao sam crnu koja je ok,ali evo sad drzim sivu i deluje mnogo lepse i elegantnije.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Evo ja mislio malo da koristim telefon sa pojacanim osvjetljenjem uz pomoc onog patch-a ali kad sam preko energy profiler vidio potrosnju zaprepastio sam se tako da sam obrisao patch i postavio osvjetljenje na max.
Potrosnja baterije sa tim patch-em iznosi 0.48W, dok je bez patch-a na max osvjetljenju 0.28W sto i nije zanemarljiva razlika.
Dok je na 50% osvjetljenja 0.21W tako da sam postavio na max, bez patch-a naravno, i nije lose. 
Potrosnja baterije sa tim patch-em iznosi 0.48W, dok je bez patch-a na max osvjetljenju 0.28W sto i nije zanemarljiva razlika.

Da li je neko uspeo preko fontroutera da promeni font a da i dalje moze da npr. 4x pritisne 2 i da dobije Ć posto je telefon sa srpskom tastaturom...promenio sam font i umesto srpskih slova izlaze mi kvadratici neki, izgubio sam "@" jel postoji nacin da se to sredi ili sam ja skidao lose uradjene fontove?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
fanste999, to je zbog fonta koji si ubacio i on nema u sebi te znakove koji ti fale.. Bolje probaj neki drugi font, a pre nego što ga ubaciš u telefon otvori ga na kompu uz pomoć Font Creatora i vidi šta ima od znakova kako ti se ovo ne bi ponovilo... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Najverovatnije je softverska greska.
Trebao bi odraditi format telefona i mem. kartice ali kada formatiras gubis sve podatke u njemu (imenik, sms, instalirane programe...)
Imas dva nacina formatiranja telefona:
1.) soft reset: kucas kod *#7370#
2.) hard reset: ugasis telefon pa drzis istovremeno zelenu slusalicu + * (zvezdicu) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi i dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.
Trebao bi odraditi format telefona i mem. kartice ali kada formatiras gubis sve podatke u njemu (imenik, sms, instalirane programe...)
Imas dva nacina formatiranja telefona:
1.) soft reset: kucas kod *#7370#
2.) hard reset: ugasis telefon pa drzis istovremeno zelenu slusalicu + * (zvezdicu) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi i dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●