Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 05. Jun 2009. 20:37

Post od tske »

to znaci ako ga do daske odvrnem 100% jel tako? Pa koliko kosta popravka? I jel ima neko da je kupio fon u mobis electronic?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Nije opravka verovatno nestro skupa,medjutim lepo ti je zoreli rekao a da je bilo slucajeva da su zvucnici prestajali da rade,bilo je.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja za ovih 6 mjeseci koliko imam tel dosta puta sam slusao muziku na zvucnicima i to na 100% i nisam imao problema, mada u zadnje vrijeme i ne pojacavam preko 80% jer nemam potrebe.

tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tske »

Pa ako crknu sami od sebe jel vazi garancija, u Mobis Electronicu??? :unsure: ;) :unsure: :blinky:

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Pa vjerujem da vazi ako nema fizickih ostecenja i ako naravno nije istekao garantni rok. .

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

PA ja sam dobio 1god garancije na hardware i 1god na soft .

tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tske »

pa u mobis electronic se dobija 2 godine? To znaci da 2 godine ide za hardwer i 2 godine za Soft?? :unsure:

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 15:57

Post od Starday »

Jedno pitanje za vlasnike crne N82. Ja imam srebrenu i ostetio sam masku, pa bih da je prodam i kupim novu N82. Crna mi se ovako na oko vise svidja, ali mi je nekako plasticna pod prstima...
Da li je neko imao problema sa kvalitetom crne maske? I tipke su mi nekako uvucenije nego kod srebrene verzije.... da li da uzmem crnu ili opet srebrenu?

I jos jedno pitanjce. Posto zelim da predjem na postpaid, da li postoji neki programcic kojim bih mogao biljeziti vrijeme svih poziva unutar mjeseca (pojedinacno) ili nesto slicno? Cuo sam da ovi cesto znaju da zalopataju korisnike sa vecim iznosima racuna, pa bih da imam uvis u trajanja svih poziva ...
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Pa po meni je lepsa crna (nemam problema). maska ko maska, inace kada budes prodavao fon (ja mislim da ces pre prodati sa crnom)

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ja sa kvalitetom maske nemam nikakvih problema. Jedino sto mi zna ici na zivce je sto ostaju optisci prstiju po citavoj masci pa to zna iritirati ponekad ali sve u svemu zadovoljan sam.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Мени је сребрна доста лепша.
Црна ми је некао не иде уз н82. :)
Углавном нашао сам и једну и другу по одличној цени од 1200 а сјајног квалитета.
Слобода или смрт

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Posle dugog razmisljanja odlucio sam da kupim n82,posto planiram da telefon koji kupim koristim dugo,dok bukvalno ne prestane da radi a ova nokija mi lici kao kvaliteten kandidat za to. Pozdrav

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

bestboy slazem se sa tobom da je siva verzija lepsa,imao sam crnu koja je ok,ali evo sad drzim sivu i deluje mnogo lepse i elegantnije.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Evo ja mislio malo da koristim telefon sa pojacanim osvjetljenjem uz pomoc onog patch-a ali kad sam preko energy profiler vidio potrosnju zaprepastio sam se tako da sam obrisao patch i postavio osvjetljenje na max.
Potrosnja baterije sa tim patch-em iznosi 0.48W, dok je bez patch-a na max osvjetljenju 0.28W sto i nije zanemarljiva razlika. :) Dok je na 50% osvjetljenja 0.21W tako da sam postavio na max, bez patch-a naravno, i nije lose. :)

fanste999
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 03:29

Post od fanste999 »

Da li je neko uspeo preko fontroutera da promeni font a da i dalje moze da npr. 4x pritisne 2 i da dobije Ć posto je telefon sa srpskom tastaturom...promenio sam font i umesto srpskih slova izlaze mi kvadratici neki, izgubio sam "@" jel postoji nacin da se to sredi ili sam ja skidao lose uradjene fontove?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

fanste999, to je zbog fonta koji si ubacio i on nema u sebi te znakove koji ti fale.. Bolje probaj neki drugi font, a pre nego što ga ubaciš u telefon otvori ga na kompu uz pomoć Font Creatora i vidi šta ima od znakova kako ti se ovo ne bi ponovilo... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

fanste999
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 03:29

Post od fanste999 »

ima ali verovatno su drugacije rasporedjeni...probao sam par fontova...nema ih kad kucam normalno..ima ih kad idem na "jos simbola",tu mi se pojave Č,Đ.Š,Ć ..izgleda da sam samo naisao na lose uradjene fontove ;)

tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tske »

kupio sam N82 black,super ali Softver mi je 31.0.016 i poneki put mi zakoci i nemogu ni da ga ugasim nista nemogu da radim onda sacekam i sam se resetuje,Sta da radim, kupio sam ga u Mobis Electronicu orginal...35000 dinara????

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Najverovatnije je softverska greska.
Trebao bi odraditi format telefona i mem. kartice ali kada formatiras gubis sve podatke u njemu (imenik, sms, instalirane programe...)

Imas dva nacina formatiranja telefona:
1.) soft reset: kucas kod *#7370#
2.) hard reset: ugasis telefon pa drzis istovremeno zelenu slusalicu + * (zvezdicu) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi i dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.

tske
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tske »

pa zar nije ovo kod za har reset:*#7780# :o Dali vazi garancija kad bi radio firmaver NSU ???? a Meni je vec 31.0.016....molim vas pomagaj te

Odgovori