Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
mladenovic73, e ovako ja kad slikam obavezno se trudim da namjestim ISO na najmanju mogucu mjeru,a sve ostale parametre podesavam prema situaciji u kojoj se nadjem:white balance je najcesce na sunny;blic je po danu na automatski navece ukljucim red eye reduction;mod je uglavnom Auto a ponekad stavim na Close-up ili Sports,to je ono najosnovnije,ekspozicija se sama odredjuje na osnovu moda i drugih parametara
Nokia N95 8GB
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 31. Avg 2008. 01:34
- severnjaca
- Banned
- Pridružio se: Uto, 23. Sep 2008. 06:40
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa ako ces od nokijinih sa pop portom,tesko da postoje neke koje imaju znacajno bolji zvuk ali izdvojicu recimo HS-31 kao dobre.
Sto se tice nezavisnih proizvodjaca pogledaj malo na itsvet.com
Sto se tice nezavisnih proizvodjaca pogledaj malo na itsvet.com

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Izgleda da mi je to jedini izbor,obiso sam sve jednu radnju u gradu i gdje god dodjem uglavnom gledaju u mene ko da sam pao s MarsaSale_M napisao:Pa ako ces od nokijinih sa pop portom

Nokia N95 8GB
Malo pre sam poceo sa updateom softvera na svojoj N73 bez promjene product koda(prvi put da radim nesto slicno),skino sam Nokia Software Updater,povezao telefon na komp.NSU mi je prepoznao fon i nasao dostupnu verziju softvera 4.0812.4.0.1 i poceo sa preuzimanjem oko 70MB podataka,ali negdje napola mi je pukla veza
Telefon se sve vrijeme ,,normalno" ponaso i kad sam ga skino sa kabla nakon ovog neuspjelog pokusaja,nisam primjetio neke ozbiljnije promjene.Dal to znaci da ovaj neuspjeli pokusaj nije ostavio bas nikakvih posljedica na fon ili ga ipak moram odnijeti u servis da mi oni to odrade ili ja mogu sam ponovo pokusati sa updateom?

Nokia N95 8GB
Dok se downloaduje SW na kom tada ti mozes slobodno da skines telefon sa kompa tj da prekines konekciju ali kada je se pocne SW ubacivati u fon onda ti pise da nekih 15 min. ne smes prekidati vezu izmedju kompa i telefona! U tih 15 min. se ne sme prekinuti konekcija jer telefon se onda moze oziveti samo u servisu!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Samo malo,ispada onda da dvaput skida SW,prvi put na comp,a posle sa njega na fon
.Ako je tako onda je meni vjerovatno pukla veza pri prvom downloadu na PC.Na koju lokaciju u compu.se skida SW prije nego sto se ubaci u fon i ako dodje do prekida moze li se nastaviti download sa neta na comp ili mora ponovo ispocetka?

Nokia N95 8GB
zllaja, procitaj Lomnicin post: viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
Ne skida ga dva puta nego ti skine na komp i onda ga instalira u fon! I kada pocne instalacija u fon onda se ne sme prekidati veza izmedju kompa i telefona!
Svaki put kada pocinjes apdejt moras ispocetka da ga skidas na komp!
Ne skida ga dva puta nego ti skine na komp i onda ga instalira u fon! I kada pocne instalacija u fon onda se ne sme prekidati veza izmedju kompa i telefona!
Svaki put kada pocinjes apdejt moras ispocetka da ga skidas na komp!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 01:27
Preko USB-a je najbolje, stavis fon u Data Transfer mod i prebacis klipove gde god hoces !