Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

mladenovic73, e ovako ja kad slikam obavezno se trudim da namjestim ISO na najmanju mogucu mjeru,a sve ostale parametre podesavam prema situaciji u kojoj se nadjem:white balance je najcesce na sunny;blic je po danu na automatski navece ukljucim red eye reduction;mod je uglavnom Auto a ponekad stavim na Close-up ili Sports,to je ono najosnovnije,ekspozicija se sama odredjuje na osnovu moda i drugih parametara
Nokia N95 8GB

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Severnjaca,prvo uradi hack tel pa onda imas mogucnost da brises teme.Za detaljno uputstvo za hack mi pisi na pp.Teme posle hacka brises tako sto kliknes na ikonicu capsoff pa odes na E:/private/10207114/import i tu brises neki od foldera gde se nalazi tema koju zelis da obrises
Note IV N9100 dual

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Za to mu nije potreban hack, dovoljno je samo da instalira "OPDA x-plore all files" koji vidi sve sistemske fajlove.
severnjaca, možeš i preko mass storage, teme se nalaze u E:/private/10207114/import/.

The_godfather
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Avg 2008. 01:34

Post od The_godfather »

A kako ja da instaliram ponovo teme koje su mi vec bile na E a sad ih vise nema, nestale, a nisu obrisane! Kad hocu o5 da ih instaliram, sve lepo krene i kad dodje do kraja pise "unable to install", znate koliko d0brih tema mi je pojeo tel, a sad ne m0gu ponovo da ih instaliram!

Ching
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Avg 2008. 05:51

Post od Ching »

A da li na N73 ME,moze nekako da se skine prikaz u meniju glavnom osim mreze i liste,posto sam ja video ima kao prikaz potkovica i jos nekih.Da li je to moguce i na ovom telefonu uraditi.Hwala unapred

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Ching, kad bi N73 imao OS9.2 možda bi bilo moguće, ovako ne .

severnjaca
Banned
Pridružio se: Uto, 23. Sep 2008. 06:40

Post od severnjaca »

ima li neki progrmcic kao ccleener za n73me, ipak kad neki program izbacujes ostaju repovi istih, pa ih valja ocistiti. hvala.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Severnjaca koliko je meni poznato takvo parce sw ne postoji. Mozes samo da omogucis (hack-om)prilaz sistemskim folderima pa u njima rucno brisati ostatke/file-ove... Samo sto se i kod tog 'sistema' mora voditi racuna sta se i gde sme obrisati.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

E vala ne mozes da cackas po systemu dok ne hacknes tel!Ko ima symbian tel on to vrlo dobro zna.Taj x-plorer bez hacka ne moze nista
Note IV N9100 dual

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Koje biste mi slusalice preporucili da kupim za N73,trenutno imam HS-23 i onako,recimo da su prilicno dobre ali mene zanima imaju li koje da su bolje :unsure:
Nokia N95 8GB

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Pa ako ces od nokijinih sa pop portom,tesko da postoje neke koje imaju znacajno bolji zvuk ali izdvojicu recimo HS-31 kao dobre.
Sto se tice nezavisnih proizvodjaca pogledaj malo na itsvet.com ;)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Sale_M napisao:Pa ako ces od nokijinih sa pop portom
Izgleda da mi je to jedini izbor,obiso sam sve jednu radnju u gradu i gdje god dodjem uglavnom gledaju u mene ko da sam pao s Marsa :o ,jedino ako nekako uspijem ovih dana skoknuti do BL pa da tamo potrazim neki adapter za 3.5mm slusalice
Nokia N95 8GB

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

zllaja,znam na sta mislis i meni se isto to desilo kada sam trazio sluske sa pop portom za n73 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Malo pre sam poceo sa updateom softvera na svojoj N73 bez promjene product koda(prvi put da radim nesto slicno),skino sam Nokia Software Updater,povezao telefon na komp.NSU mi je prepoznao fon i nasao dostupnu verziju softvera 4.0812.4.0.1 i poceo sa preuzimanjem oko 70MB podataka,ali negdje napola mi je pukla veza :shock: Telefon se sve vrijeme ,,normalno" ponaso i kad sam ga skino sa kabla nakon ovog neuspjelog pokusaja,nisam primjetio neke ozbiljnije promjene.Dal to znaci da ovaj neuspjeli pokusaj nije ostavio bas nikakvih posljedica na fon ili ga ipak moram odnijeti u servis da mi oni to odrade ili ja mogu sam ponovo pokusati sa updateom?
Nokia N95 8GB

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Dok se downloaduje SW na kom tada ti mozes slobodno da skines telefon sa kompa tj da prekines konekciju ali kada je se pocne SW ubacivati u fon onda ti pise da nekih 15 min. ne smes prekidati vezu izmedju kompa i telefona! U tih 15 min. se ne sme prekinuti konekcija jer telefon se onda moze oziveti samo u servisu!

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Samo malo,ispada onda da dvaput skida SW,prvi put na comp,a posle sa njega na fon :unsure: .Ako je tako onda je meni vjerovatno pukla veza pri prvom downloadu na PC.Na koju lokaciju u compu.se skida SW prije nego sto se ubaci u fon i ako dodje do prekida moze li se nastaviti download sa neta na comp ili mora ponovo ispocetka?
Nokia N95 8GB

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

zllaja, procitaj Lomnicin post: viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140

Ne skida ga dva puta nego ti skine na komp i onda ga instalira u fon! I kada pocne instalacija u fon onda se ne sme prekidati veza izmedju kompa i telefona!
Svaki put kada pocinjes apdejt moras ispocetka da ga skidas na komp!

susumige88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 01:27

Post od susumige88 »

ljudi kako da prebacim klipove iz kompa u fon....ja sve pokusavam ali mi nece....tj...kako da prebacim u real video....aaaaaaaaaaaa......pomagaj te

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Daj ne zezej covece.Kako ne znas kako da prebacis klipove iz kompa u tel?Ims li ti bluetooth ili usb kabl?Bolji ti je usb jer ima mnogo veci protok od bluetootha
Note IV N9100 dual

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Preko USB-a je najbolje, stavis fon u Data Transfer mod i prebacis klipove gde god hoces !

Odgovori