Nokia 6120
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
-
- Redovni učesnik
-
- Redovni učesnik
Дали могу некако да вратим телефон на почетно стање,односно да немам ништа на њему инсталирано сем српског језика и да ми фолдери буду као кад купим телефон.Покушао сам да инсталирам нову верзију софтвера,али пошто је последња немогу да пређем преко ње и да се поново инсталира.Има ли неко некакво решење за то.Хвала
-
- Redovni učesnik
-
- Redovni učesnik
Dva cela dana izdrzi ako slusam glazbu dnevno oko 2 sata+oko 30 fotogafija dnevno+oko sat vremena igrice+nesto malo price i poruka. Ako sve ovo prepolovim izdrzi mi dobrih 3-4 dana. Ako nista ne radim sa njim, samo neku poruku i poziv obavim, izgura dobrih 5 dana.mazzy napisao:milann, koliko ti baterija izdrzi ? i koliko ga koristis ?
Generalno, i vise nego prezadovoljan sa telefonom ali cu ga ipak menjati za N73 samo zbog kamere. Samo se nadam da mi onaj dzojstik nece doci glave... Ceh se ipak mora negde platiti.
postavio bih par pitanja u vezi sa ovim telefonom.
kao prvo, izvinite ako ovo vec postoji na forumu, stvarno nisam nasao do sada a tice se ovog telefona. Dakle.
imam ovaj telefon oko 3 meseca i do sada mi super radi. doduse, ima dosta mana, ali necu sada o tome. interesuje me, da li je moguce napraviti folder u galeriji za slike, jednostavno sam se mucio i nisam uspeo. prekopirao sam neke slike sa kompa zajedno sa folderom, ali u telefonu se nije pojavio folder, samo slike. to vazi i za muziku, kao i za celu galeriju. verovatno postoji neki dodatni program za gledanje slika koji sve to radi, ali mene interesuje da li njegov fabricki softver koji je toliko hvaljen i kao bolji od prethodnog, nema te opcije.
na mnogo starijim modelima, postoji opcija kreiranja novog foldera, a ovde nema.
kao prvo, izvinite ako ovo vec postoji na forumu, stvarno nisam nasao do sada a tice se ovog telefona. Dakle.
imam ovaj telefon oko 3 meseca i do sada mi super radi. doduse, ima dosta mana, ali necu sada o tome. interesuje me, da li je moguce napraviti folder u galeriji za slike, jednostavno sam se mucio i nisam uspeo. prekopirao sam neke slike sa kompa zajedno sa folderom, ali u telefonu se nije pojavio folder, samo slike. to vazi i za muziku, kao i za celu galeriju. verovatno postoji neki dodatni program za gledanje slika koji sve to radi, ali mene interesuje da li njegov fabricki softver koji je toliko hvaljen i kao bolji od prethodnog, nema te opcije.
na mnogo starijim modelima, postoji opcija kreiranja novog foldera, a ovde nema.
-
- Redovni učesnik
mazzy, ispada da tvoj mob ne bi izdrzao ni 5 sati rada da ga ne ispustas iz ruku
. Ne znam kako si u detalje sve podesio, ali evo kako ja drzim: mrezu sam podesio na gsm i manual, displey drzim na 20% svetlosti, iskljucen screen saver, iskljucen cell info, iskljuceni svi programi u pozadini osim handy taskman.
samo-partizan, maximana rezolucija za wallpaper je 240x235, ali opet ti nece biti slika preko celog ekrana. Jedino da napravis temu sa tvojim wallpaperom.

samo-partizan, maximana rezolucija za wallpaper je 240x235, ali opet ti nece biti slika preko celog ekrana. Jedino da napravis temu sa tvojim wallpaperom.
-
- Redovni učesnik
Имам питање.Како да ставим да ми у музичком плејеру стоји слика извођача у горе левом углу уместо оне ноте да кажем.Покушао сам преко винампа на копјутеру да средим то и на њему се види,али кад пребацим на фон нема и даље стоји она нота.Покушао сам и преко виндовс медија плејера и тамо се види,али чим га пребацим на фон тамо нема ничега.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
samo-partizan ja sam to uradio vako, napravis folder i nazoves ga po imenu izvodjaca, i u taj folder stavljas samo pesme tog izvodjaca, i u taj folder stavi sliku koju hoces da vidis. tako radis i za ostale.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- rower
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
- Kontakt:
jel imao neko problema s kamerom?
od skoro sam primetio da su mi fotografije na kojima je dosta belog ili skroz belo (sneg npr.) malo crvenkaste na sredini. Ne znam u cemu je problem,mozda mi je kamera ostecena od nekog jakog svetla ili je mozda softverska greska.
Ali ne vidi se kad snimam ili u dok gledam kroz kameru. tek kada snimi sliku,bude crvenkasata na sredini.
od skoro sam primetio da su mi fotografije na kojima je dosta belog ili skroz belo (sneg npr.) malo crvenkaste na sredini. Ne znam u cemu je problem,mozda mi je kamera ostecena od nekog jakog svetla ili je mozda softverska greska.
Ali ne vidi se kad snimam ili u dok gledam kroz kameru. tek kada snimi sliku,bude crvenkasata na sredini.