Nokia 6120

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Дали је истина да се брзо истроши онај сиви тастер за опције горе,доле,лево,десно

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Ja ga imam vec 6 meseci i za sad se nista nije oljustilo i istrosilo, i dalje je ko nov. Mada treba uzeti u obzir da ga bas cuvam.

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Па то мислим јер многи говоре како му је то мана,па било шта да се користи ако се не чува оде све у .....Хвала на одговору

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Дали могу некако да вратим телефон на почетно стање,односно да немам ништа на њему инсталирано сем српског језика и да ми фолдери буду као кад купим телефон.Покушао сам да инсталирам нову верзију софтвера,али пошто је последња немогу да пређем преко ње и да се поново инсталира.Има ли неко некакво решење за то.Хвала

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

uradi hard restart telefon i formatiraj karticu i imaces nov telefon!!
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Како да урадим ово прво,ово друго немогу јер немам меморијску картицу.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

milann, koliko ti baterija izdrzi ? i koliko ga koristis ? Meni vala jedva dva dana izdrzi, bez slusanja muzika , uz malo vise prozivanja....

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Средио сам ово са ресетовањем тако што сам укуцао једну шифру и све ми вратило као да је изашао из радње.

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

mazzy napisao:milann, koliko ti baterija izdrzi ? i koliko ga koristis ?
Dva cela dana izdrzi ako slusam glazbu dnevno oko 2 sata+oko 30 fotogafija dnevno+oko sat vremena igrice+nesto malo price i poruka. Ako sve ovo prepolovim izdrzi mi dobrih 3-4 dana. Ako nista ne radim sa njim, samo neku poruku i poziv obavim, izgura dobrih 5 dana.
Generalno, i vise nego prezadovoljan sa telefonom ali cu ga ipak menjati za N73 samo zbog kamere. Samo se nadam da mi onaj dzojstik nece doci glave... Ceh se ipak mora negde platiti.

darkodav
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 23:45

Post od darkodav »

postavio bih par pitanja u vezi sa ovim telefonom.

kao prvo, izvinite ako ovo vec postoji na forumu, stvarno nisam nasao do sada a tice se ovog telefona. Dakle.

imam ovaj telefon oko 3 meseca i do sada mi super radi. doduse, ima dosta mana, ali necu sada o tome. interesuje me, da li je moguce napraviti folder u galeriji za slike, jednostavno sam se mucio i nisam uspeo. prekopirao sam neke slike sa kompa zajedno sa folderom, ali u telefonu se nije pojavio folder, samo slike. to vazi i za muziku, kao i za celu galeriju. verovatno postoji neki dodatni program za gledanje slika koji sve to radi, ali mene interesuje da li njegov fabricki softver koji je toliko hvaljen i kao bolji od prethodnog, nema te opcije.
na mnogo starijim modelima, postoji opcija kreiranja novog foldera, a ovde nema.

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

darkodav, bilo je reci o tome na 6. strani .

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Колика је резолуција екрана ејр кад ставим слику под резлуцијом 250х250 неће да је рашири преко целог екрана.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

milann, joj nije mi jasno kako ti tako dugo bude...JA kad slusam mjuzu jedno sat do sat i pol dan i pol mi bude bat ... Iskljucen mi je 3G , smanjio sam svjetlost na displayu.... A baterija se ne formira tako da nije do toga... JEr ovo mi stvarno ide na zivac... Vjerovatno cu onda da kupim novu ...

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

mazzy, ispada da tvoj mob ne bi izdrzao ni 5 sati rada da ga ne ispustas iz ruku :wacko: . Ne znam kako si u detalje sve podesio, ali evo kako ja drzim: mrezu sam podesio na gsm i manual, displey drzim na 20% svetlosti, iskljucen screen saver, iskljucen cell info, iskljuceni svi programi u pozadini osim handy taskman.

samo-partizan, maximana rezolucija za wallpaper je 240x235, ali opet ti nece biti slika preko celog ekrana. Jedino da napravis temu sa tvojim wallpaperom.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

milann, e hvala ti . Sve sam isto stavio ( furam se na tebe ) pa cu ovih dana da ga testiram. hehehe. E kakva je u tebe tema, dali je u tebe slika preko citavog ekrana ? Znas li slucajno, kako da u onom CarbideUI otvorim npr ovu Nokia Noir i stavim sliku preko citavog ekrana.... ?

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Имам питање.Како да ставим да ми у музичком плејеру стоји слика извођача у горе левом углу уместо оне ноте да кажем.Покушао сам преко винампа на копјутеру да средим то и на њему се види,али кад пребацим на фон нема и даље стоји она нота.Покушао сам и преко виндовс медија плејера и тамо се види,али чим га пребацим на фон тамо нема ничега.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

samo-partizan ja sam to uradio vako, napravis folder i nazoves ga po imenu izvodjaca, i u taj folder stavljas samo pesme tog izvodjaca, i u taj folder stavi sliku koju hoces da vidis. tako radis i za ostale.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

ozazi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Okt 2006. 22:06

Post od ozazi »

problem!!!!! kada pokusam da uradim Master reset telefona, on kao uradi, ali su meni svi programi, kontakti, poruke, sve je i dalje tu. jel to tako treba ili sta? hvala unapred
HTC Legend

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

a kako si uradio Master reset telefona?? mislim sta si uradio pa si tom "restartu" nadenuo to ime?

:wink: :)
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

jel imao neko problema s kamerom?
od skoro sam primetio da su mi fotografije na kojima je dosta belog ili skroz belo (sneg npr.) malo crvenkaste na sredini. Ne znam u cemu je problem,mozda mi je kamera ostecena od nekog jakog svetla ili je mozda softverska greska.
Ali ne vidi se kad snimam ili u dok gledam kroz kameru. tek kada snimi sliku,bude crvenkasata na sredini.

Odgovori