Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Re: Nokia N8

Post od Deksi »

darkonda, ma imao sam taj LCG JukeBox koji je super radio, pola sata ga trazih u kompu i nema ga. Sa imparta sam ga bio skinuo ali tamo su sve linkove za download pobisali, zasto neznam :chytry: .
Ali postoji 4shared i tamo ih ima a link imas na pp.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

darkonda, koliko se ja sjećam čak bi trebala biti neka aplikacija za fabrički music player da se gasi po vremenu koje se namjesti, nešto kao Music Stop ili tako nešto... Uglavnom ima aplikacija za fabrički player pa malo samo potraži... :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

janka_88,bio si blizu...

Alexander Fokin MusicStop v1.00(0)

Like to listen a music before sleep and waking up to turn it off? After installing the application MusicStop you no longer have to do this, simply set how long would you like to listen a music player or radio, press the Start button and go to sleep with your favorite music.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

ma ja ne volim taj fabricki muz.plejer zato sto me izludjuje! slusam muz na widgetu, i sad udjem da promenim pesmu pa mi prvo izbaci albume, pa onda moram da idem da izaberem sve pesme pa bla bla. sva ta procedura oduzima mnogo vremena svaki put kad ocu da izaberem pesmu!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

darkonda,onda skini i instaliraj TTpod player. 8)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Fox, za sad sam pronasaso LCG koji rado dobro, ukoliko i on pocne da razocarava imacu TTpod player u vidu 8)

povlacim rec, TTpod me je kupio za 5 min korisćenja :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

I ja reko da isprobam taj TTpod player. Instaliram ga ali nemogu da ga pokrenem, pri pokusaju napise system error. Verzija je za s60v3, probao sam na e72.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

Deksi, ja ne mogu ni da ga instaliram :-DDD

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

Deksi,mislim da moras i odredjeni patch za rad TTpoda da instaliras,odvojeno od instalacije za plejer.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Fox, da video sam da postoji jedan instalacioni file "Patch 4 run TTPod" ali sve kineska slova pa sam odustao od instalacije. Isprobacu to na n79 pa ako i zezne nesto na njega i kad odradim reset neobrisem mnogo aplikacija.
Na e72 imam 32 aplikacije instalirane i da sve to vratim kako treba treba mi tri, cetri dana.

PowerMP3 nije los i on ima sleep timer.
Poslednja izmena od Deksi u Sub, 13. Okt 2012. 07:18, izmenjeno 1 put ukupno.

Djomla86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2012. 18:05
:: n8

Post od Djomla86 »

pozdrav svima imam 1 pitanje:kako da iskljuchim treptuce pismo na vrhu ekrana i sta je to u opste?mislim neka poruka jeste ali telefon je totalno nov i ima samo par poruka tako da nije nikako moguce da je pun...Hvala

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Obrisi poruke sa sim kartice .

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Dostaje, Deksi, ja sam skinuo TTPod Extreme v4.40 English Symbian^3 by Leo Symbian. nisam imao nikakvih problema sa instaliranjem i pokretanjem, dobro radi.

simonen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Jul 2010. 12:31
:: Nokia N8

Post od simonen »

Koji sam ja baksuz....kupim pre par dana polovnu Nokiu N8,perfektno ocuvanu kao nova...i danas dok sam prebacivao neke slike sa kompa iz cista mira se prekinula USB konekcija i prestala da svetli lampica na tel-u pored micro USB-a.Kabal nije probao od druge Nokie,znaci da je crko micro usb u telefonu.
Ako neko zna da li se moze popraviti,zameniti USB,cela ploca,neznam...dodje mi skocim pod brzi voz..

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

simonen, pretpostavljam da jesi ali da li si probao da jednostavno restartujes telefon? Da li si probao povezati telefon na drugi računar? Probaj obrisati sve vezano za nokia suite sa računara i ponovo instalirati i povezati telefon. Nekad zna i to zezati, a ako ništa od toga ne pomogne spremi sve bitne podatke sa telefona i odradi hard reset. To su neke stvari koje mogu riješiti problem ako nije hardver u pitanju a ne gubiš ništa da probaš prije nego što odneseš mob u servis. :)

simonen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od simonen »

Uradio sam reset *#7370# ,probao sam i volume down+camera+meny i power kada zavibrira pustim sve ali nece da uradi reset vec se upali normalno.
Probao na tri racunara,dva USB kabla koji pune i povezuji tel na komp i nista.....najvise me plasi sto sam na netu nalazio da su nekima sa istim problemima predlagali zamenu maticne ploce
Znaci ne povezuje se sa racunarom,u tel u konekcijama pise NO CONECTED,i ne svetli mala led dioda pored usb-a

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Nokia N8

Post od toda81 »

Kada povezes tel sa racunarom da li tw uopste pita da odaberes na koji nacin hoces da se povezes?
Note IV N9100 dual

simonen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od simonen »

Ne pita nista ,kao da nisam ni utakao kabal.....u tel menjam konekcije i Nokia Ovi,Mass storage,Media transfer,ali se jednostavno nista ne desava

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Nokia N8

Post od toda81 »

Pa to je onda bas negodna situacija. Mozda bi mogao da ga odneses do nekog servisa da mu promene SW,mada to nema veze najverovatnije sa ovim problemom,ali treba sve probati
Note IV N9100 dual

d@r123
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
:: Sony Xperia Z1
:: HTC One X

Post od d@r123 »

simonen, obicno i ne treba da pita to je na starijim modelima. Probaj jos jednom hard reset sa ta 3 tastera odnosno 4 sa power buttonom i kada zavibrira ne pustaj nista probaj cak i taster za paljenje da drzis sve dok ti se ne pojavi za odabir jezika.

Odgovori