Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
mazzy, moguće je da ti je ostao jer samim updateom ne gubiš podatke i programe instalirane na tel. Ali, nakon prvog reseta, kad se obrišu svi podaci i programi iz tel, više nećeš moći da hackuješ tel uz pomoć HelloOX, jer on ne radi na v50...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
mazzy, jesi li siguran da je za njih inače trebao sertifikat? Nije neophodno baš svaki program potpisati da bi ga mogao instalirati. Pokušaj sa nekim koji je zaista nepotpisan pa ćeš biti siguran:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
E,evo razlike izmedju V40 i V50 softvera. Kinetic scrolling u meniju,dodat ovi mail u porukama,potpuno izmenjen Music player,i sada se player samo sakriva umesto da izadjete skroz iz njena na desnom tasteru,promenjen mu je izgled i uopste mi se ne svidja. To je za sada.

Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Nakon 6 meseci korišćenja imam ozbiljan problem sa teleonom. U pitanju je ekran. Cela slika je podeljena vertikalnim linijama koje se velikom brzinom kreću levo desno. Naravno problem nije konstantan tj ima ga 10 pa ga nema 3 sekunde, nekad intenzivnije, nekad manjeg intenziteta. Inače kad kliknem na nešto na telefonu (gde bi u teoriji to nešto trebalo da bude sve radi ok).
Telefon je pod garancijom i to mi nije frka, ali mi se ne nosi pa da čekam da ga poprave ako je software-ski kvar. Nisam radio hard/soft reset jer onda gubim sve s telefona (telefon je hackovan). Zato ako je neko imao sličnog iskustva neka se javi.
Telefon je pod garancijom i to mi nije frka, ali mi se ne nosi pa da čekam da ga poprave ako je software-ski kvar. Nisam radio hard/soft reset jer onda gubim sve s telefona (telefon je hackovan). Zato ako je neko imao sličnog iskustva neka se javi.
- snenad
- Mobil stručnjak
Izasao je novi firmware 51.0.006
Zvanicne promene
- Improved Mail for Exchange
- Improved video calls
- Improved browser
- Performance improvements
Partial User confirmed Changelog (Credits to dambulino):
- Vibration levels in order, even more than that - vibration became more clear!
- RDS is working again!
- Kinetics slightly improved
- The performance was in my opinion better than congestion or previous versions
Koliko sam provalio za sada samo euro 1 product code i mozda jos neki. Mi sa telenorovim product codom cemo se nacekati za ovo, ali na svu srecu lako se menja.
Zvanicne promene
- Improved Mail for Exchange
- Improved video calls
- Improved browser
- Performance improvements
Partial User confirmed Changelog (Credits to dambulino):
- Vibration levels in order, even more than that - vibration became more clear!
- RDS is working again!
- Kinetics slightly improved
- The performance was in my opinion better than congestion or previous versions
Koliko sam provalio za sada samo euro 1 product code i mozda jos neki. Mi sa telenorovim product codom cemo se nacekati za ovo, ali na svu srecu lako se menja.
- snenad
- Mobil stručnjak
slavko101, podcast ti nije isto sto i live stream. recimo da objasnim plasticno. B92 ima podcaste svojih emisija na sajtu. Ti recimo ne stizes da slusas neku emisiju u terminu kada se ona emituje. Prijavis se na podcast kanal te emisije i mozes u svakom trenutku (nakon postavljanja na server) da je downloadujes i preslusas, naravno kao i predhodne emisije koje se nalaze na kanalu.