Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Zna li neko kako da mi u Music library kad udjem u All songs se ne prikazuju tonovi recimo od skype i fringa, jer ako probam da ih izbrisem oni se izbrisu i sa telefona?

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

eee imao sam v30 donedavno , i update uradim na v50 . Na v30 sam imao instaliran hellox , i zaboravih na njega. Ali isto kao da mi je ostao , aplikacije instaliram bez potpisivanja ... ? jel moguce da je ostao ?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mazzy, moguće je da ti je ostao jer samim updateom ne gubiš podatke i programe instalirane na tel. Ali, nakon prvog reseta, kad se obrišu svi podaci i programi iz tel, više nećeš moći da hackuješ tel uz pomoć HelloOX, jer on ne radi na v50...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Radio sam i Hard Reset , to sam zaboravio napomenuti ... Ali evo jutros skinuo par tema, i garmin novi , nista nisam potpisao , a instalirao sam ... bez problema ...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mazzy, jesi li siguran da je za njih inače trebao sertifikat? Nije neophodno baš svaki program potpisati da bi ga mogao instalirati. Pokušaj sa nekim koji je zaista nepotpisan pa ćeš biti siguran:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Da li ima neka aplikacija za ovaj telefon da mi prikazuje na displayu npr. neki podsjetnik na kalendaru ... kao sto to radi kada izaberem HS traku sa precicama... ?

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

E,evo razlike izmedju V40 i V50 softvera. Kinetic scrolling u meniju,dodat ovi mail u porukama,potpuno izmenjen Music player,i sada se player samo sakriva umesto da izadjete skroz iz njena na desnom tasteru,promenjen mu je izgled i uopste mi se ne svidja. To je za sada. 8) 8) 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

Djenka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2010. 14:14

Post od Djenka »

ja imam problem sa blicem.. imam blic, ali se iskljuci pre nego sto telefon uslika, tako da kao da ga ni nema... ako neko zna resenje, neka pomogne, hvala :smutny:

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Nakon 6 meseci korišćenja imam ozbiljan problem sa teleonom. U pitanju je ekran. Cela slika je podeljena vertikalnim linijama koje se velikom brzinom kreću levo desno. Naravno problem nije konstantan tj ima ga 10 pa ga nema 3 sekunde, nekad intenzivnije, nekad manjeg intenziteta. Inače kad kliknem na nešto na telefonu (gde bi u teoriji to nešto trebalo da bude sve radi ok).
Telefon je pod garancijom i to mi nije frka, ali mi se ne nosi pa da čekam da ga poprave ako je software-ski kvar. Nisam radio hard/soft reset jer onda gubim sve s telefona (telefon je hackovan). Zato ako je neko imao sličnog iskustva neka se javi.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

slavko101, prebaci ih u podcasts ( options > song details > negde pri dnu imaš song library, promeni na podcasts ).
Poslednja izmena od djolex u Pet, 06. Avg 2010. 20:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia Lumia 630

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Izasao je novi firmware 51.0.006

Zvanicne promene

- Improved Mail for Exchange
- Improved video calls
- Improved browser
- Performance improvements

Partial User confirmed Changelog (Credits to dambulino):

- Vibration levels in order, even more than that - vibration became more clear!
- RDS is working again!
- Kinetics slightly improved
- The performance was in my opinion better than congestion or previous versions

Koliko sam provalio za sada samo euro 1 product code i mozda jos neki. Mi sa telenorovim product codom cemo se nacekati za ovo, ali na svu srecu lako se menja.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Hvalim te Boze da su konacno sredili taj RDS... :dry:
A widgete niikako da ubace... :uhuh: (ima ih c6, tako da to vise nije ekskluziva za N modele)
Eh, kako kaska ova Nokija za Samsungom...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

A koji je to produkt kod za novi softver?Moze li se preko nss promeniti u taj i updatovati na najnoviji softver? Ja za sad i dalje imam v40 posto v50 nema opciju find o kojoj se mnogo pricalo...Voleo bi da stavim taj v51 da vidim kakav je...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

vostezmaj, ovo su ti podaci sa daily mobile-a. Za sada ga nema nigde osim na nokiinom sajtu za euro 1. Na nss ga juče nije bilo

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

djolex, Hvala ti. Ne mogu da verujem da je resenje bilo toliko prosto ali ipak je trebalo setiti se toga :wink:
E da, jos jedno pitanje. U stvari vise kao objasnjenje. Sta se radi sa tim podcastom, koja mu je uloga, kako se koristi, jel preko toga mogu da se slusaju internet radio stanice?

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

slavko101, podcast ti nije isto sto i live stream. recimo da objasnim plasticno. B92 ima podcaste svojih emisija na sajtu. Ti recimo ne stizes da slusas neku emisiju u terminu kada se ona emituje. Prijavis se na podcast kanal te emisije i mozes u svakom trenutku (nakon postavljanja na server) da je downloadujes i preslusas, naravno kao i predhodne emisije koje se nalaze na kanalu.

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

snenad, Hvala ti. Meni je ovo kratko, jasno i korisno, bas koliko mi je potrebno da steknem uvida u to sta je zapravo taj podcasting :wink:

sage
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 20. Jan 2009. 02:55

Post od sage »

Da li se nekom desava da kada kuca poruke kursor pocne brzo da se vraca unazad i brise slova u zapocetoj poruci? Desava mi se da se tel ugasi sam od sebe npr. kada ga nosim u dzepu.

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

sage, to sa porukama mi se nije desavalo,ali mi se desilo da mi se fon ponekad restartuje sam od sebe,uglavnom kada mi stigne poruka i kada hocu da ga otkljucam!!! 8) 8) 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

sage
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 20. Jan 2009. 02:55

Post od sage »

Meni se to sa porukama desava od kako sam update na v5. Desava mi se da se igleda nekada ugasi kada nema mreze. Npr u liftu nemam mreze i kada izadjem fon izgasen :D Citao sam po forumima da se mozda baterija pomeri pa se izgasi. Oblozio sam je papirom da nema lufta pa cemo videti :)

Odgovori