Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
imam još jedno pitanje
kako se isključuju donje ikonice tj prečice?ima li neka forica jer muči drugara taj problem a ja nisam pri ovom modelu tako da ne mogu da mu pomognem
kako se isključuju donje ikonice tj prečice?ima li neka forica jer muči drugara taj problem a ja nisam pri ovom modelu tako da ne mogu da mu pomognem
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Ljudi,desilo mi se da se zvucnik nesto istripovao.Usao sam u igricu,i umesto zvuka culo se jako pistanje,onaj piskavi prodoran zvuk,ali nisam nesto obracao paznju.Posle 10-ak 15minuta drugar mi je preko bt-a prebacio neku pesmu,i ja sam posao da je pustim,kad ono pesma se jedva cula,a opet to pistanje je zujalo i to bas jako,pojacao sam do kraja ,samo se pistanje pojacavalo.Uplasio sam se da mi nije riknuo zvucnik.Onda sam ugasio fon,izvadio bateriju,vratio je i upalio fon,i sad se sve normalno ponasa,nema zujanja,pusta normalan zvuk.Bas se pitam sta mu bi???
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Cola15, problem može biti u prljavim kontaktima na bateriji i telefonu, ali takođe može da se desi da nešto nije u redu sa punjačem ili regulacijom punjenja u samom telefonu. Posle koliko vremena se baterija ugreje (pola sata, sat, manje)?
● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
pipl imam problem sa instalacijom softwarea na n70...
Naime svaki put kada pokrenem instalaciju npr. neke teme koju sam ranije downloadovao na pc, pa preko pc suita pokrenem instalaciju on ce meni INSTALLATION SECURITY ERROR!!! UNABLE TO INSTALL!!!
Sad, mislio sam da je to zbog fabrickog antivirusa i sl. pa sam onako razjaren i u afektu removeovao doticni
Pokusao sam i sa instalacijama direktno na fon, ali se isto dogadja!!!
Inace fajlovi imaju ekstenziju sis!!! Normalno zar ne?
Hvala vi unapred
Naime svaki put kada pokrenem instalaciju npr. neke teme koju sam ranije downloadovao na pc, pa preko pc suita pokrenem instalaciju on ce meni INSTALLATION SECURITY ERROR!!! UNABLE TO INSTALL!!!

Sad, mislio sam da je to zbog fabrickog antivirusa i sl. pa sam onako razjaren i u afektu removeovao doticni

Pokusao sam i sa instalacijama direktno na fon, ali se isto dogadja!!!
Inace fajlovi imaju ekstenziju sis!!! Normalno zar ne?
Hvala vi unapred

Miškoni, pa koliko ja znam posle sat vremena ali mi baterija radi duze nego sto bi trebalo ali se pri punjenju zagreje bas puno i ne znam sta da radim ne znam da li da reagujem brzo da idem kod nekog servisera ili ne da to pogleda jer stvarno me strah da ne crkne jer mi je N70 toliko priraso k srcu jednostavno obozavam taj telefon....
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Baterija mora da se ugreje prilikom punjenja, to je normalno (nekad više, nekad manje). Možda ti se zbog ove vrućine čini da se greje više nego što je uobičajeno, ali ako kažeš da traje duže onda su kontakti najverovatnije ok, mada je uvek dobro da se provere i uglancaju. Postoji mogućnost da je punjač malo pobrljavio, koji koristiš? Za koliko se napuni baterija kada je skroz prazna? I proveri da se nije malo nadula.
● PRAVILA FORUMA ●