Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Vlada Zem, Slusalice su nove.Znaci ovaj drugar ima svoje,a od caleta su stajale u kutiji,samo sto je on pogubio sundjercice pa uzeo sebi te.Inace probao sam ja i drugarove ad-41 sa n73me bruka su.Ali za 400din nisam mogao bolje da prodjem...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

jeste da nije sa temom ali kada već pominjete te jastučiće jedno pitanje koje muči mnoge kolikos am upućen a to je
gde imaju da se kupe ti jastučići.niko ne zna
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

VeNoM, E to pitanje bi i ja voleo da znam.Tako da ako neko zna gde ima i koliko kosta neka kaze ovde,ili na pp.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Buvljak NBG, nisam tražio, al'da mi treba našao bih, to su univerzalni "sunđeri", posebno ih nema ali sigurno nekom "nije ušlo u opremu" - pa kao fora - ostalo, pitajte, a ko pita ne skita :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

imam još jedno pitanje
kako se isključuju donje ikonice tj prečice?ima li neka forica jer muči drugara taj problem a ja nisam pri ovom modelu tako da ne mogu da mu pomognem
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ljudi,desilo mi se da se zvucnik nesto istripovao.Usao sam u igricu,i umesto zvuka culo se jako pistanje,onaj piskavi prodoran zvuk,ali nisam nesto obracao paznju.Posle 10-ak 15minuta drugar mi je preko bt-a prebacio neku pesmu,i ja sam posao da je pustim,kad ono pesma se jedva cula,a opet to pistanje je zujalo i to bas jako,pojacao sam do kraja ,samo se pistanje pojacavalo.Uplasio sam se da mi nije riknuo zvucnik.Onda sam ugasio fon,izvadio bateriju,vratio je i upalio fon,i sad se sve normalno ponasa,nema zujanja,pusta normalan zvuk.Bas se pitam sta mu bi???
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

pas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Jan 2007. 18:25

Post od pas »

telefon ne pokazuje pozive(missed dialed recived calls)
Da li neko zna kako to da ukljucim, samo je od jednom prestao da prikazuje pozive :? .... help

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

pas, vidi call opcijama i uključi duration na 1 dan ili pak dva dana ili već koliko hoćeš. na tebi je :oops:

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

Imam problema sa baterijom ljudi, kada se napuni preko pola baterija pocinje da se pregrejava ako ne stigne 80° C ja glavu dajem molim vas recite mi u cemu je problem
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Cola15, problem može biti u prljavim kontaktima na bateriji i telefonu, ali takođe može da se desi da nešto nije u redu sa punjačem ili regulacijom punjenja u samom telefonu. Posle koliko vremena se baterija ugreje (pola sata, sat, manje)?

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Kao sto znate kupio sam sluske hs-23.E sad znam da na mojoj n70 na njima nerade ovi tasteri za "volume" (ovi sastrane)kao sto rade na 6233.E sad zanima me dali to moze nekako da se resi,mislim da oni prorade i na n70?
Hvala
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Njet,ne rade jer nemaju podrsku u firmware-u samog telefona,a ne postoji ni plejer koji dodaje tu podrsku za te slusalice,bar koliko ja znam!
Pozdrav 8)

pas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pas »

VeNoM : stavio sam duration 30 dana ali nece ne pokazuje mi vec duze vreme... ajde pomozi sto pre ....

janick
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 18:06

Post od janick »

pipl imam problem sa instalacijom softwarea na n70...
Naime svaki put kada pokrenem instalaciju npr. neke teme koju sam ranije downloadovao na pc, pa preko pc suita pokrenem instalaciju on ce meni INSTALLATION SECURITY ERROR!!! UNABLE TO INSTALL!!! :smutny:
Sad, mislio sam da je to zbog fabrickog antivirusa i sl. pa sam onako razjaren i u afektu removeovao doticni :shock:

Pokusao sam i sa instalacijama direktno na fon, ali se isto dogadja!!!
Inace fajlovi imaju ekstenziju sis!!! Normalno zar ne?

Hvala vi unapred 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

janick, da li si pokušao u sertifikatima i ostalom šitevima da namestiš da prima sve??e61 je imao takve probleme i kada smo to namestili gutao je sve živo

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

pas napisao:VeNoM : stavio sam duration 30 dana ali nece ne pokazuje mi vec duze vreme... ajde pomozi sto pre ....
Resetuj log, a onda postavi duration na 1 dan, i trebalo bi da je sve ok. ;)

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cola15 »

Miškoni, pa koliko ja znam posle sat vremena ali mi baterija radi duze nego sto bi trebalo ali se pri punjenju zagreje bas puno i ne znam sta da radim ne znam da li da reagujem brzo da idem kod nekog servisera ili ne da to pogleda jer stvarno me strah da ne crkne jer mi je N70 toliko priraso k srcu jednostavno obozavam taj telefon....

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Baterija mora da se ugreje prilikom punjenja, to je normalno (nekad više, nekad manje). Možda ti se zbog ove vrućine čini da se greje više nego što je uobičajeno, ali ako kažeš da traje duže onda su kontakti najverovatnije ok, mada je uvek dobro da se provere i uglancaju. Postoji mogućnost da je punjač malo pobrljavio, koji koristiš? Za koliko se napuni baterija kada je skroz prazna? I proveri da se nije malo nadula.

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cola15 »

Ovako koristim ACP-12E punjac, baterija se napuni kroz 2-3 casa zavisi od napona struje, a da nije moguce da se pregreje jer struja kod nas malo varira, ali cisto sumnjam da je zbog toga.a baterija se uopste nije nadula :| :? :unsure: :blinky: :o

pas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pas »

pilgrim hvala matori ...

Zeleo bih da kazem da n70 ima strava video zapis pogotovo kvalitet zvuka.
Evo stigo sam sa exit-a snimao sam sve i havarija...

Odgovori