Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Ma kad stavim na bilo koji mod HIGH, NORMAL, LOW (gde je definisano 35s), rec time avaliable mi je 35 sekundi!!! Ali sam prebacio da snima na MMC i sad je sve OK :lol: , hvala NInoLina i ostali!!! (mada mi se cini da sam to i pre probao, ali da nisam uspeo, hmm :? )

V 5.0616.2.0.3 aaa jel valja ovo!?!?!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Pa, pazi, neke stvari kao što su prebacivanje snimanja na MMC se podrazumevaju. Nisam isključio tu mogućnost ali mi je bilo krajnje besmisleno da to nisi odmah probao (da ne kažem - sam provalio). Interesantno je da ti se slobodan prostor na C baš poklopio sa vremenskim ograničenjem u Low modu (30-35sec ili oko 300kB). Sumnjivo mi je to nešto... Ako si i prebacivao na MMC, garant ti je ostalo snimanje na Low, ti si probao - video da je isto i onda si eliminisao to kao rešenje. A? :roll:

Ta verzija firmvera verovatno važi za najbolju. ;)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dusanN70 napisao: V 5.0616.2.0.3 aaa jel valja ovo!?!?!
Valja, najbolja je do sada...i nikako nemoj da stavljas ovu najnoviju...V 5.0638.3.0.1...Ne dozvoljava restart fona iz aplikacija...a to bas smara... :smutny:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

E to je vec moguce, ali bitno je da mi je sad ok! Cujemo se ako opet nesto bude :wink: !!!
E da i ja sam cuo da ova nova verzija nije bas najbolja :wacko: !!!
'vala vam!!!

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

kupio sa ovaj tel pre 10 min....mislim da je keva,smarao sam neke ljude ovde oko motorole v3x i nokie 6233 ali mislim da je ovo ipak pun pogodak....tel je skinut sa mreze tim i ima verziju v 5.0609.2.0.1
01-03-06
rm-84
Nemam pojma sta to znaci,kupio sam ga u marvelu i deluje ok....postavio bih par pitanja,
1.da li treba da menjam nesto,tj flesujem itd jer je skinut sa mreze?
2.koji je kod da bih proverio koliko je pricano snjega?
3.iimam par nekih programa tipa opera,symamtec,tutorial....da ih ostavljam ili brisem,mislim da li trebaju??
4.da li muziku da stavljam na memorijsku karticu ili je svejedno?
5.da li blutut slusalice i koji model,tj da li vrede?
6 da li postoji nesto sto bih trebao da skinem sa neta za njega a da je neophodno tj. da ce unaprediti?
to je to za sad,hvala unapred...citao sam mnogo pre nego sto sam postavio temu,ali nisam nasao ono sto me zanima...ako ima izvinjavam se,svaka cast vama koji se razumete u ovo,citam i neverujem... :blinky:
Blackberry 9700

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

1. ne moras da fleshujes ako ti ne pravi softver problema,a to sto je skinut sa TIM on ima samo 1 ikonicu koju gurnes u neki folder :)
2.*#92702689#
3.ostavi to
4.pa sve jedno je ali stavi na memorijsku jer na mem.ima vise mesta
5.
6.pa skine neke programe kojih ima na 1 000 000 i vidi koji ti je stvarno potreban
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

hvala druze...mislim da sam napravio dobar izbor,sta ti mislis?inace peto pitanje je bilo da li da uzmem blutut slusalice i koje su dobre?
i oko ovog cetvrtog,kako da preusmerim sve na mem karticu...?

Necu da vas smaram,sto rece ninolina gotivnije je da sam provaljujes stvari sem u slucaju da ti nesto bas nije jasno....hvala
Blackberry 9700

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

jesi i to dobar,pa ne znam nisam toliko upucen u te bluetooth sluske :wink: ,a kad saljes da ti se snima na mem.karticu je to,to ides messaging pa options,pa settings,pa other pa memory in use stavi memory card.A ako saljes preko USB kad instaliras PC suite dobidjes ikonicu u my computer i udjes tu ce ti pisati n70,pa udjes tu i nadjes mem.karticu i sve tu stavljas :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Dobre su svake koje ti ergonomski odgovaraju,imaju bar 100h standby vremena,i da nisu neka"egzotika"sa kojom moze imati problema,a svakako preporuku (i najvise funkcija sa Nokiama) imaju bas Nokijine slusalice,pa koje nadjes (ja imam HSW-3 i zadovoljan sam,ali ima i boljih medjutim skuplje su) a naravno da nisu lose ni Logitech ni MSI i slicne!
Pozdrav 8)

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Uzeh i ja danas N70 i... WRH je.
Dugo sam imao 6630, pa sam uzeo E60 i konacno N70. I definitivno je to telefon za mene.
Za sad mi jedino smeta sto sam se za godinu ipo dana previse navikao na Symbain 8, pa mi ovaj sad deluje malo cudno (ali opet bolje neko 9).

poZz
iPhone 3G[s] 16GB

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

procitah to negde ovde ali ne mogu da nadjem,kakav je to problem sa nekom diodom koja se cuje u pozadini video zapisa?tel mi se puni pa nisam imao proilike da vidim ni cujem,cisto da znam...zabrinjava...
Blackberry 9700

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Malopre sam uzeo MMCM 1GB Kinston, i kako sam je ubacio probao sam da snimim video klip i... koci. Pa sam formatirao karticu i opet snimao i.. opet isto.
Pre toga sam probao sa istom takvom karticom ali 512MB i snima bez problema.
iPhone 3G[s] 16GB

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

nikoola napisao:Uzeh i ja danas N70 i... WRH je.
I definitivno je to telefon za mene.
ista prica i kod mene :P 8)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

nikoola napisao:Malopre sam uzeo MMCM 1GB Kinston, i kako sam je ubacio probao sam da snimim video klip i... koci. Pa sam formatirao karticu i opet snimao i.. opet isto.
Pre toga sam probao sa istom takvom karticom ali 512MB i snima bez problema.
kad prebaciš na kompjuter neće kočiti ;)

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

e ovako...tel sam uzeo pre nekoliko dana i uz pomoc NINOLINE kojoj se mnogo zahvaljujem(uzgred imam jos nekih sitnijih pitanja) otklonio sam neke nedoumice koje prosecan korisnik ima...naime,n70 je zasad premasio moja ocekivanja,kamera je i vise nego dobra-slike su super kad se prebace na komp,video zapis me je i najvise odusevio-ko trazi vise i bolje nek kupi digotalni fotoaparat,verujem da ima telefona poput sony er. :disgust: koji ima bolju kameru ali tu je kvalitet celog telefona i izrada 8) gde je nokia(po meni) mnooogo bolja...

ovo su zapazanja za prvih nekoliko dana,jos nisam sve pregledao,dakle tek cemo da vidimo....a da ne bude da samo hvalim,primetio sam(a nikada se toga ne bih setio da nemam i 6230i za koju smatram da je keva) da za sreensaver ne moze da se stavi video clip dok na gore pomenutom moze...mislim da su to gluposti ali eto to sam slucajno otkrio...

POz svima 8)
Blackberry 9700

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kako mislis ne moze video za screensaver?Mislis animacija odnosno animirani screensaver (bilo skinut odnekud ili napravljen) ili bas mislis na neki .mp4 video koji snimis sa N70 pa zelis da postavis da bude screensaver (ne zaboravi da 6230i snima u .3gp formatu,a N70 u .mp4) ali ne uspevas?
Pozdrav 8)

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

Lomnica_city,

mislim na to da na 6230i mozes da stavis video clip snimljen sa njega(neznam u kom je formatu,ne razumem se)dok na n70 snimak koji je mp4 ne mozes da stavis kao screensaver...mozda i mozes ali ja nisam uspeo,nisam neki znalac....mozda moze da se promeni format...

malo je komplikovaniji n70 ali normalno je,symbian je,sem toga pre neki dan sam skidao screensaver sa mobile9.com ili tako nesto i trazio sam naravno za n70 i skidao,medjutim skidao ih je sve kao gif(koji nije mogao da se instalira),a onda mi je ninolina poslala screensaver koji se kao i svaki program INSTALIRA i bilo mi je VRH :D
ne znam u cemu je fora?gde se skida lepo upakovan??

poz
Blackberry 9700

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Vrh, pa možeš da postaviš i .gif kao screensaver, ali ti treba program za to...Power Lock je program koji ima i opciju postavljanja screensavera bilo slike, animacije ili samo sata ili kalendara...Ali on dosta troši bateriju, pa se baš i ne isplati držati ga uključenog stalno... :) :D Najbolja varijanta ti je to što sam ti već poslala... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

Ninolina,

koliko bih se lomatao oko nekih stvari a nije bilo tebe i jos nekih ovde...

skapirao sam sta je opera ali ne znam sta je ovo drugo,pa kad budes imala prilike posalji mi sta je...

pozdraaaaaav :D :lol:
Blackberry 9700

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Lomnica_city kupio sam N70 koja ima potpuno istu masku kao ta sa tvog avatara , nova i nije sa mreže ali me nešto kopka , dal je stvarno originalna takva maska ili ne? :?

ninolina tvoje mišljenje ? :wink:
16 godina na forumu MOBILNISVET

Odgovori