V 5.0616.2.0.3 aaa jel valja ovo!?!?!
Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pa, pazi, neke stvari kao što su prebacivanje snimanja na MMC se podrazumevaju. Nisam isključio tu mogućnost ali mi je bilo krajnje besmisleno da to nisi odmah probao (da ne kažem - sam provalio). Interesantno je da ti se slobodan prostor na C baš poklopio sa vremenskim ograničenjem u Low modu (30-35sec ili oko 300kB). Sumnjivo mi je to nešto... Ako si i prebacivao na MMC, garant ti je ostalo snimanje na Low, ti si probao - video da je isto i onda si eliminisao to kao rešenje. A?
Ta verzija firmvera verovatno važi za najbolju.
Ta verzija firmvera verovatno važi za najbolju.
● PRAVILA FORUMA ●
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Valja, najbolja je do sada...i nikako nemoj da stavljas ovu najnoviju...V 5.0638.3.0.1...Ne dozvoljava restart fona iz aplikacija...a to bas smara...dusanN70 napisao: V 5.0616.2.0.3 aaa jel valja ovo!?!?!
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
kupio sa ovaj tel pre 10 min....mislim da je keva,smarao sam neke ljude ovde oko motorole v3x i nokie 6233 ali mislim da je ovo ipak pun pogodak....tel je skinut sa mreze tim i ima verziju v 5.0609.2.0.1
01-03-06
rm-84
Nemam pojma sta to znaci,kupio sam ga u marvelu i deluje ok....postavio bih par pitanja,
1.da li treba da menjam nesto,tj flesujem itd jer je skinut sa mreze?
2.koji je kod da bih proverio koliko je pricano snjega?
3.iimam par nekih programa tipa opera,symamtec,tutorial....da ih ostavljam ili brisem,mislim da li trebaju??
4.da li muziku da stavljam na memorijsku karticu ili je svejedno?
5.da li blutut slusalice i koji model,tj da li vrede?
6 da li postoji nesto sto bih trebao da skinem sa neta za njega a da je neophodno tj. da ce unaprediti?
to je to za sad,hvala unapred...citao sam mnogo pre nego sto sam postavio temu,ali nisam nasao ono sto me zanima...ako ima izvinjavam se,svaka cast vama koji se razumete u ovo,citam i neverujem...
01-03-06
rm-84
Nemam pojma sta to znaci,kupio sam ga u marvelu i deluje ok....postavio bih par pitanja,
1.da li treba da menjam nesto,tj flesujem itd jer je skinut sa mreze?
2.koji je kod da bih proverio koliko je pricano snjega?
3.iimam par nekih programa tipa opera,symamtec,tutorial....da ih ostavljam ili brisem,mislim da li trebaju??
4.da li muziku da stavljam na memorijsku karticu ili je svejedno?
5.da li blutut slusalice i koji model,tj da li vrede?
6 da li postoji nesto sto bih trebao da skinem sa neta za njega a da je neophodno tj. da ce unaprediti?
to je to za sad,hvala unapred...citao sam mnogo pre nego sto sam postavio temu,ali nisam nasao ono sto me zanima...ako ima izvinjavam se,svaka cast vama koji se razumete u ovo,citam i neverujem...
Blackberry 9700
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
1. ne moras da fleshujes ako ti ne pravi softver problema,a to sto je skinut sa TIM on ima samo 1 ikonicu koju gurnes u neki folder
2.*#92702689#
3.ostavi to
4.pa sve jedno je ali stavi na memorijsku jer na mem.ima vise mesta
5.
6.pa skine neke programe kojih ima na 1 000 000 i vidi koji ti je stvarno potreban
2.*#92702689#
3.ostavi to
4.pa sve jedno je ali stavi na memorijsku jer na mem.ima vise mesta
5.
6.pa skine neke programe kojih ima na 1 000 000 i vidi koji ti je stvarno potreban
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
hvala druze...mislim da sam napravio dobar izbor,sta ti mislis?inace peto pitanje je bilo da li da uzmem blutut slusalice i koje su dobre?
i oko ovog cetvrtog,kako da preusmerim sve na mem karticu...?
Necu da vas smaram,sto rece ninolina gotivnije je da sam provaljujes stvari sem u slucaju da ti nesto bas nije jasno....hvala
i oko ovog cetvrtog,kako da preusmerim sve na mem karticu...?
Necu da vas smaram,sto rece ninolina gotivnije je da sam provaljujes stvari sem u slucaju da ti nesto bas nije jasno....hvala
Blackberry 9700
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
jesi i to dobar,pa ne znam nisam toliko upucen u te bluetooth sluske
,a kad saljes da ti se snima na mem.karticu je to,to ides messaging pa options,pa settings,pa other pa memory in use stavi memory card.A ako saljes preko USB kad instaliras PC suite dobidjes ikonicu u my computer i udjes tu ce ti pisati n70,pa udjes tu i nadjes mem.karticu i sve tu stavljas 
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Dobre su svake koje ti ergonomski odgovaraju,imaju bar 100h standby vremena,i da nisu neka"egzotika"sa kojom moze imati problema,a svakako preporuku (i najvise funkcija sa Nokiama) imaju bas Nokijine slusalice,pa koje nadjes (ja imam HSW-3 i zadovoljan sam,ali ima i boljih medjutim skuplje su) a naravno da nisu lose ni Logitech ni MSI i slicne!
Pozdrav
Pozdrav
e ovako...tel sam uzeo pre nekoliko dana i uz pomoc NINOLINE kojoj se mnogo zahvaljujem(uzgred imam jos nekih sitnijih pitanja) otklonio sam neke nedoumice koje prosecan korisnik ima...naime,n70 je zasad premasio moja ocekivanja,kamera je i vise nego dobra-slike su super kad se prebace na komp,video zapis me je i najvise odusevio-ko trazi vise i bolje nek kupi digotalni fotoaparat,verujem da ima telefona poput sony er.
koji ima bolju kameru ali tu je kvalitet celog telefona i izrada
gde je nokia(po meni) mnooogo bolja...
ovo su zapazanja za prvih nekoliko dana,jos nisam sve pregledao,dakle tek cemo da vidimo....a da ne bude da samo hvalim,primetio sam(a nikada se toga ne bih setio da nemam i 6230i za koju smatram da je keva) da za sreensaver ne moze da se stavi video clip dok na gore pomenutom moze...mislim da su to gluposti ali eto to sam slucajno otkrio...
POz svima
ovo su zapazanja za prvih nekoliko dana,jos nisam sve pregledao,dakle tek cemo da vidimo....a da ne bude da samo hvalim,primetio sam(a nikada se toga ne bih setio da nemam i 6230i za koju smatram da je keva) da za sreensaver ne moze da se stavi video clip dok na gore pomenutom moze...mislim da su to gluposti ali eto to sam slucajno otkrio...
POz svima
Blackberry 9700
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Lomnica_city,
mislim na to da na 6230i mozes da stavis video clip snimljen sa njega(neznam u kom je formatu,ne razumem se)dok na n70 snimak koji je mp4 ne mozes da stavis kao screensaver...mozda i mozes ali ja nisam uspeo,nisam neki znalac....mozda moze da se promeni format...
malo je komplikovaniji n70 ali normalno je,symbian je,sem toga pre neki dan sam skidao screensaver sa mobile9.com ili tako nesto i trazio sam naravno za n70 i skidao,medjutim skidao ih je sve kao gif(koji nije mogao da se instalira),a onda mi je ninolina poslala screensaver koji se kao i svaki program INSTALIRA i bilo mi je VRH
ne znam u cemu je fora?gde se skida lepo upakovan??
poz
mislim na to da na 6230i mozes da stavis video clip snimljen sa njega(neznam u kom je formatu,ne razumem se)dok na n70 snimak koji je mp4 ne mozes da stavis kao screensaver...mozda i mozes ali ja nisam uspeo,nisam neki znalac....mozda moze da se promeni format...
malo je komplikovaniji n70 ali normalno je,symbian je,sem toga pre neki dan sam skidao screensaver sa mobile9.com ili tako nesto i trazio sam naravno za n70 i skidao,medjutim skidao ih je sve kao gif(koji nije mogao da se instalira),a onda mi je ninolina poslala screensaver koji se kao i svaki program INSTALIRA i bilo mi je VRH
ne znam u cemu je fora?gde se skida lepo upakovan??
poz
Blackberry 9700
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Vrh, pa možeš da postaviš i .gif kao screensaver, ali ti treba program za to...Power Lock je program koji ima i opciju postavljanja screensavera bilo slike, animacije ili samo sata ili kalendara...Ali on dosta troši bateriju, pa se baš i ne isplati držati ga uključenog stalno...
Najbolja varijanta ti je to što sam ti već poslala... 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***