Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
dusanN70, ja bi rizikovao na tvom mjestu jer meni tih 60-70 evra znace dosta...ako tebi ne znace onda nemoj da se zezas.
Obrati paznju na SVE kad ga budes uzimao, znaci testiraj zvucnike, pusti muziku, napravi poziv, posalji nesto preko bluetooth-a, testiraj sve sto mozes od dodatne opreme, pregledaj ga cijelog fizicki...ako ti jos nesto padne na pamet uradi i to...posle ti ostaje samo da se nadas da se nista nece zeznuti uskoro
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Bukvalno... Mislim ipak garancija KOLIKO TOLIKO znaci,nebitno kakva je... A mislim da ne treba toliko rizikovati zbog 60 eura... AKo se nesto desi,gubis 330 zbog 60
Pa nije bas da gubi 330 evra, jer ako je sve sto sam naveo ispravno velika je vjerovatnoca da je citav telefon ispravan...a ako se i desi da mu nesto crkne, to ce ili biti neki manji kvar koji ne moze da kosta ni priblizno 330e(cak ni 60), ili neki veci kvar koji mu svakako 99,99% radnji nece pokriti garancijom
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
A jbg... Al ne daj boze,da se nesto desi, ipak ON je taj koji placa servis... Ne znam... Ja ne bih rizikovao.. Polovno,dobro,znas da ima ta sansa, a novo je ipak novo...
Dosta koristan video koji ce nam pomoci pri raznoraznim hw intervencijama na N82 http://www.youtube.com/watch?v=YJodvQqRkmU Tamo ce neko po servisima da nam cacka fon,kad mozemo sami
dusanN70 jel u originalnom pakovanju-kutiji. Koja radnja? Kakvi su utisci ?
Ima ovde u novom sadu za sada samo u rim mobilu za 350e ali prodaju u njihovoj kutiji telefon+punjac+par sitnica
Ja planiram da kupim pa se interesujem vec neko vreme.
Kontao sam da kupim preko nekog u madjarskoj jer je tamo 320e.
Jeli se ova nokia N 82 konacno pojavila u crnoj boji i u kojoj radnji moze da se kupi ,ja sam trazio po gradu crnu n 82 i nisam mogao da je nadjem, ako neko zna neka pise
Neko je pre izvesnog vremena postovao sliku glavnog menija sa malim ikonicama i sa onim znakom gore pored reci menu, ali ja to sad ne mogu da nadjem. Mozda je bilo i napisano nesto vise o tome, ne secam se. Dakle bio mi je takav meni 2-3 dana i onda sam nesto gasio telefon i vratio se na "normalno". Pa kako da ga vratim na to sa malim ikonicama i slikom na vrhu ekrana? Nekako mi je lepse
Lomina 5, T.C. Zeleni Venac lok. K10
011 / 218.23.68
U utorak je stigla nokia N82crna u Mobtrend , tu sam je ja kupio za 360e uz nju sam dobio(slusalice,memo.kartica od 2GB,USB i punjac)mislim nista posebno.Ali je mobilni super sve radi kako treba za sad bez problema.
Butters, probaj da ides options pa change view trebalo bi da imas da odaberes tri/cetiri vrste prikaza menija.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
kuckam ja porukice na N82 i kada hocu da napisem dva slova sa istog dugmeta brzo, ja posle prvog stisnem na dzojstiku desno.. e sad, to savrseno radi sa svakom telefonu ali na ovom ne jer nema olovcicu! kada se drzi olovcica i ide se desno, telefon obelezi selektovano.. kako da se izborim sa ovim klupim izumom Nokije?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.