Pozdrav
Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
dusanN70, ja bi rizikovao na tvom mjestu jer meni tih 60-70 evra znace dosta...ako tebi ne znace onda nemoj da se zezas.
Obrati paznju na SVE kad ga budes uzimao, znaci testiraj zvucnike, pusti muziku, napravi poziv, posalji nesto preko bluetooth-a, testiraj sve sto mozes od dodatne opreme, pregledaj ga cijelog fizicki...ako ti jos nesto padne na pamet uradi i to...posle ti ostaje samo da se nadas da se nista nece zeznuti uskoro
Obrati paznju na SVE kad ga budes uzimao, znaci testiraj zvucnike, pusti muziku, napravi poziv, posalji nesto preko bluetooth-a, testiraj sve sto mozes od dodatne opreme, pregledaj ga cijelog fizicki...ako ti jos nesto padne na pamet uradi i to...posle ti ostaje samo da se nadas da se nista nece zeznuti uskoro
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Pa nije bas da gubi 330 evra, jer ako je sve sto sam naveo ispravno velika je vjerovatnoca da je citav telefon ispravan...a ako se i desi da mu nesto crkne, to ce ili biti neki manji kvar koji ne moze da kosta ni priblizno 330e(cak ni 60), ili neki veci kvar koji mu svakako 99,99% radnji nece pokriti garancijom 
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dusanN70, Li-Ion i Li-Polymer baterije se ne formiraju. Nije bitan model telefona.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- cale
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Dosta koristan video koji ce nam pomoci pri raznoraznim hw intervencijama na N82
http://www.youtube.com/watch?v=YJodvQqRkmU
Tamo ce neko po servisima da nam cacka fon,kad mozemo sami 
dusanN70 jel u originalnom pakovanju-kutiji. Koja radnja? Kakvi su utisci ?
Ima ovde u novom sadu za sada samo u rim mobilu za 350e ali prodaju u njihovoj kutiji telefon+punjac+par sitnica
Ja planiram da kupim pa se interesujem vec neko vreme.
Kontao sam da kupim preko nekog u madjarskoj jer je tamo 320e.
Ima ovde u novom sadu za sada samo u rim mobilu za 350e ali prodaju u njihovoj kutiji telefon+punjac+par sitnica
Ja planiram da kupim pa se interesujem vec neko vreme.
Kontao sam da kupim preko nekog u madjarskoj jer je tamo 320e.
Neko je pre izvesnog vremena postovao sliku glavnog menija sa malim ikonicama i sa onim znakom gore pored reci menu, ali ja to sad ne mogu da nadjem. Mozda je bilo i napisano nesto vise o tome, ne secam se. Dakle bio mi je takav meni 2-3 dana i onda sam nesto gasio telefon i vratio se na "normalno". Pa kako da ga vratim na to sa malim ikonicama i slikom na vrhu ekrana? Nekako mi je lepse 
- Gallee..
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
poludeo sam!!
kuckam ja porukice na N82 i kada hocu da napisem dva slova sa istog dugmeta brzo, ja posle prvog stisnem na dzojstiku desno.. e sad, to savrseno radi sa svakom telefonu ali na ovom ne jer nema olovcicu! kada se drzi olovcica i ide se desno, telefon obelezi selektovano.. kako da se izborim sa ovim klupim izumom Nokije?
kuckam ja porukice na N82 i kada hocu da napisem dva slova sa istog dugmeta brzo, ja posle prvog stisnem na dzojstiku desno.. e sad, to savrseno radi sa svakom telefonu ali na ovom ne jer nema olovcicu! kada se drzi olovcica i ide se desno, telefon obelezi selektovano.. kako da se izborim sa ovim klupim izumom Nokije?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
Olovcicu ti zamenjuje #! Drzis # i vuces djojstikom sta zelis da oznacis!
Meni to guranje dzojstika posle prvog slova funkcionise bez problema!
Meni to guranje dzojstika posle prvog slova funkcionise bez problema!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●